Сочевичний суп по-турецьки – рецепт
![Сочевичний суп по-турецьки – рецепт Сочевичний суп по-турецьки – рецепт](/uploads/posts/2016-01/sochevichniy-sup-po-turecki-recept_131.jpeg)
Сочевичний суп по-турецьки
Почнемо з класичного варіанту сочевичного супу, який, крім самої червоної сочевиці, включає в свій склад томати, м'яту та інші крупи – рис і булгур.
Інгредієнти:
Приготування
Спасеруйте ріпчасту цибулю і змішати його з пюрированным часником. Коли останній пустить свій аромат, додайте кубики томатів і томатну пасту. Томати повинні розійтися в пюре – це стане знаком для додавання спецій: сушеної м'яти, паприки, перцю і солі. Влийте рідину і додати булгур з рисом. Коли бульйон дійде до кипіння, зменшіть жар і залиште варитися суп до розм'якшення зерен рису і булгуру.
Як приготувати сочевичний суп по-турецьки з томатами?
Ще один варіант турецького супу більше годиться для подачі влітку, оскільки він володіє дивно освіжаючим смаком завдяки наявності лимонного соку, кмину і зелені.
Інгредієнти:
![Сочевичний суп по-турецьки – рецепт Сочевичний суп по-турецьки – рецепт](/uploads/posts/2016-01/sochevichniy-sup-po-turecki-recept_892.jpeg)
Приготування
Перед тим, як приготувати сочевичний суп, сполосніть сочевицю. Приготуйте овочеву пасеровку з півкілець цибулі, тертої моркви і соломки солодкого перцю. Коли овочі стануть м'якими, змішайте їх з томатами і дочекайтеся, коли останні перетворяться на пюре. Перед додаванням томатів плоди можна обшпарити і зняти з них шкірку. Приправте томатне пюре паприкою, кмином, додайте лимонний сік, щедру пучку солі і всипте сочевицю. Залийте вміст каструлі трьома літрами води і залиште варитися до розм'якшення сочевиці. Потім суп можна подавати відразу, доповнивши зеленню, сметаною і дрібкою паприки, а можна приготувати сочевичний суп-пюре по-турецьки, збивши вміст каструлі блендером до однорідності.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Сирний суп з фрикадельками](/uploads/posts/2015-09/sirniy-sup-z-frikadelkami_811.jpeg)
Сирний суп з фрикадельками
У цій статті пропонуємо приготувати всім відомий простий суп з фрикадельками. Однак, модифікуємо її трохи на французький манер. Зробимо його на
![Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-gulyash-z-svinini-z-pdlivkoyu_801.jpeg)
Як приготувати гуляш зі свинини з підливкою?
Смачний і досить простий рецепт гуляшу представлений у цій статті. В даному блюді особливе значення має пікантна підлива, яка з'являється в процесі
![Овочеве рагу з кабачками і м'ясом](/uploads/posts/2015-07/ovocheve-ragu-z-kabachkami-myasom_201.jpeg)
Овочеве рагу з кабачками і м'ясом
Кабачки - це, мабуть, самий універсальний овоч, який поєднується практично з будь-якими продуктами. Кращий спосіб переконатися в цьому - приготувати
![Овочеве рагу з фаршем](/uploads/posts/2015-07/ovocheve-ragu-z-farshem_751.jpeg)
Овочеве рагу з фаршем
Овочеве рагу - цілком самодостатня страва. Але якщо додати до складу фарш з м'яса, в підсумку вийде ситне і зігріваючий гаряче. Доповніть склад
![Сочевичний суп - рецепт](/uploads/posts/2015-03/sochevichniy-sup-recept_331.jpeg)
Сочевичний суп - рецепт
З рецептом сочевичного супу, батьківщиною якого є Туреччина пов'язано безліч повір'їв і легенд. До всього іншого це, здавалося б, просте страву, є
![Суп з червоної сочевиці](/uploads/posts/2015-03/sup-z-chervonoyi-sochevic_431.jpeg)
Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що