Тортілья з картоплею

Тортілья з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо картоплю і ріжемо кружальцями товщиною близько 6 мм. Вливаємо олію в сковороду з високими бортиками, додаємо картоплю в розпечене масло і готуємо 15 хвилин (картопля повинна вийти м'якою), після викладаємо її в тарілку. На підсоленому маслі обсмажуємо нарізану соломкою цибулю. Перемішуємо з картоплею і остуджуємо. Яйця збиваємо і вливаємо в картоплю з цибулею, солимо, перчимо. Акуратно перемішуємо, намагаючись не розламати картоплю. Форму змащуємо оливковою олією і вливаємо в неї нашу масу. Випікаємо тортилью в духовці 10 хвилин при температурі 200 градусів. Наша тортилья готова, остуджуємо її і нарізаємо на порційні шматочки.
Тортілья з картоплею і зеленню
Інгредієнти:
Приготування
Картопля очищаємо, миємо, нарізаємо дрібними кубиками, підсмажуємо на сковорідці з цибулею, солимо і викладаємо в глибоку миску остигати. В цей час збиваємо яйця виделкою, трохи додаємо сіль і додаємо в картоплю суміш з яєць. Перемішуємо, щоб картопля рівномірно розподілився. Виливаємо суміш на розігріту сковороду, накриваємо кришкою і підсмажуємо на повільному вогні три хвилини з кожного боку.
Знімаємо тортилью зі сковороди і нарізаємо порційними шматочками. Якщо при нарізуванні ми бачимо, що тортилья сирувата, ставимо її в мікрохвильову піч на кілька хвилин, щоб довести до готовності. Подаємо тортилью зі сметаною або домашнім майонезом .
Картопляна тортілья з куркою
Інгредієнти:

Приготування
Курячу грудку відварюємо. Картоплю нарізаємо кружальцями і смажимо на олії. Перець і часник очищаємо, нарізаємо і відправляємо до картопляним кружочкам, додаємо сіль і перець. Протушиваем інгредієнти 7 хвилин, і закидаємо до них кукурудзу, помідори і курячу грудку, яку попередньо нарізали кубиками. Окремо збиваємо вершки, яйця і зелень. До готового картоплі вливаємо збиті вершки з яйцями і відправляємо в сковороду розігріту духовку на три хвилини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля з перцем
Картопля з перцем - це просте у приготуванні блюдо, яке неодмінно оцінять ваші близькі. Пропонуємо вам зробити сьогодні це ароматне, смачне і тане в

Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як

Тортилья: рецепт
Правильно, тобто по-мексиканськи, спечена тортилья - це неймовірно смачні, хрусткі і тануть у роті коржі. Для латиноамериканців це практично заміна

Тортілья з язиком
Тортилья - смачна мексиканська корж з кукурудзяного борошна, дуже схожа на вірменський лаваш, і тому загортати в неї можна все, що завгодно. І

Тортілья з куркою
Тортилья - тонка коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Вона популярна в Латинській Америці, США, Мексиці. У неї можна загортати начинку. І

Іспанська тортилья
Всі ми знаємо, що тортилья - тонка мексиканська перепічка, приготовлена з кукурудзяного борошна, нагадує лаваш. Але сьогодні ми з вами поговоримо про