Паштет з баклажанів і печінки на зиму
![Паштет з баклажанів і печінки на зиму Паштет з баклажанів і печінки на зиму](/uploads/posts/2015-11/pashtet-z-baklazhanv-pechnki-na-zimu_431.jpeg)
Паштет з печінки і баклажанів
Такий паштет можна готувати на основі будь печінки, будь то печінка птиці, свиняча або яловича – неодмінно вийде смачно і ніжно.
Інгредієнти:
Приготування
Перед початком приготування, довільно і досить крупно наріжте баклажани і залиште їх просолитися, щоб позбавитися від можливої гірчинки. Шматками аналогічного розміру слід нарізати і цибулю, а разом з ним і обраний вид печінки, попередньо очищене від плівок і проток.
З'єднайте нарізані інгредієнти на деку, змішайте з пюрированными зубками часнику і додайте запікати в розігрітій до 215 градусів духовій шафі на 20 хвилин. В середині приготування вміст дека перемішайте, а в самому кінці додайте вершкове масло. Збийте паштет блендером, розкладіть по ошпаренным банкам і закрутіть стерильними кришками.
Банки з паштетом з баклажанів і печінки на зиму поставте в каструлю, дно якої покрито ганчірочкою, і залийте водою на 2/3. Стерилізуйте паштет близько години і витягайте на поверхню лише після повного охолодження води, в іншому випадку банки лопнуть.
Паштет з курячої печінки і баклажанів
Технологія приготування паштету за цим рецептом мало чим відрізняється від класичної, єдиним винятком є додавання баклажанів і подальша стерилізація вже готового продукту.
Інгредієнти:
Приготування
Баклажани поставте запікати на грилі або в духовій шафі до м'якості. Тим часом підготуйте печінкову основу. Приготування починається з обсмажування овочів: натертої моркви і дрібно нарізаного лука. Коли пассеровка буде готова, змішайте її з шматочками печінки і дайте останньої дійти до повної готовності. Одночасно з печінкою покладіть на сковороду чебрець і пюрированный часник. Не варто забувати і про щедрою дрібці солі.
Запечені баклажани розріжте і вийміть м'якоть. Перекладіть баклажанну м'якоть в чашу блендера і збийте разом із засмажкою та печінкою. Готовий паштет розкладіть по стерильним банкам і закатайте стерильними кришками, після чого поставте паштет з баклажанів і печінки стерилізуватися на годину в киплячій воді.
Паштет з баклажани зі смаком печінки
Ізраїльський баклажановий паштет – порятунок для будь-якого вегетаріанця, давно хотів поласувати паштетом з натуральним печінковим смаком. Завдяки чому баклажанна суміш виходить настільки схожою з печінкою залишається загадкою, але факт заперечувати не можна – рецепт дійсно працює.
Інгредієнти:
![Паштет з баклажанів і печінки на зиму Паштет з баклажанів і печінки на зиму](/uploads/posts/2015-11/pashtet-z-baklazhanv-pechnki-na-zimu_652.jpeg)
Приготування
Баклажани розділіть на великі кубики, посоліть і залиште на півгодини. По закінченні часу промийте. Спасеруйте ріпчасту цибулю на суміші маргарину та масла, додайте до нього пюре з часникових зубков і шматочки просоленных баклажанів. Коли останні підрум'яняться, покладіть їх в блендер разом з вареними яйцями і пюрируйте. Зазвичай розподіліть паштет по банкам і стерилізують в киплячій воді протягом години.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Паштет з печінки індички](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/natalymar/pashtet_iz_pecheni_indeyki.jpeg)
Паштет з печінки індички
Паштет з печінки індички – ніжне і дуже смачне блюдо, яким можна радувати рідню хоч кожен день! Готується паштет досить швидко і просто. Головне, що
![Паштет із свинячої печінки](/uploads/posts/2015-03/pashtet-z-svinyachoyi-pechnki_621.jpeg)
Паштет із свинячої печінки
Паштет із свинячої печінки готувати трохи складніше, ніж з печінки птиці, хоча б тому, що її попередньо потрібно обробити. Але якщо вас не лякає
![Паштет з яловичої печінки - рецепт](/uploads/posts/2015-03/pashtet-z-yalovichoyi-pechnki-recept_761.jpeg)
Паштет з яловичої печінки - рецепт
Яловича печінка - смачний і дуже корисний продукт, багатий білком. З неї можна створити багато чудових страв. Ми пропонуємо вам зробити з неї ситний
![Печінковий паштет з курячої печінки](/uploads/posts/2015-03/pechnkoviy-pashtet-z-kuryachoyi-pechnki_291.jpeg)
Печінковий паштет з курячої печінки
Паштет, приготовлений вдома, разюче відрізняється від свого магазинного побратима. Він більш смачний, густий, корисний. Для того щоб створити цей
![Паштет з баклажанів](/uploads/posts/2015-03/pashtet-z-baklazhanv_921.jpeg)
Паштет з баклажанів
У наш час складно здивувати гостей оригінальної закускою, але спробувати варто! Спробуйте приготувати паштет з баклажанів за нашими рецептами. Такий
![Паштет на зиму](/uploads/posts/2015-03/pashtet-na-zimu_671.jpeg)
Паштет на зиму
Грибний, м'ясний, овочевий, рибний паштет можна заготовити на зиму і насолоджуватися смачною закускою весь осінньо-зиязикай період. І сьогодні