Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Суп з кульбаб

21-06-2015, 15:31
411
Суп з кульбаб
Страви з кульбаб вважаються досить рідкісними, їх не зустрінеш в щоденному меню середньостатистичної сім'ї. Зважаючи на своїй екстравагантності і незвичність це блюдо часто недооцінюють, і відновити справедливість беремося ми, зібравши рецепти найсмачніших супів з кульбаб.

Суп з кульбаб – рецепт


Інгредієнти:

  • зелень кульбаби (листя) - 500 г;

  • кукурудзяна олія - 20 мл;

  • вершкове масло - 20 г;

  • білий цибуля - 80 г;

  • борошно - 30 г;

  • курячий бульйон - 500 мл;

  • молоко - 300 мл;

  • вершки - 125 мл;

  • лимон;

  • сметана.


  • Приготування
    Усе ретельно перебрану, промиту і обсушену одуванчиковую зелень, крім пари листочків призначених для прикраси, закладаємо в каструльку з окропом і бланшируем протягом півхвилини. Даємо стекти надлишків рідини і збиваємо зелень за допомогою блендера.
    У сотейнику підігріваємо суміш з двох видів олій і пасеруємо на неї тонкі кільця білого цибулі протягом 3 хвилин. Після закінчення часу заливаємо цибулю бульйоном, молоком і вершками, приправляємо все за смаком і додаємо борошно. Настає черга пюрированных кульбаб. їх ми вводимо в молочний бульйон порціями, постійно помішуючи. Після закипання, пікантний суп з кульбаб залишається лише полити лимонним соком і подавати до столу зі сметаною, посипавши попередньо відкладеної одуванчиковой зеленню.

    Як приготувати квасолевий суп з кульбаб?


    Інгредієнти:

  • масло оливи - 15 мл;

  • цвітна капуста - 150 г;

  • шалот - 5 шт.;

  • квасоля консервована - 200 г;

  • часникові зубчики - 4 шт.;

  • курячий бульйон - 12 л;

  • зелень кульбаби (листя) - 300 г;

  • авокадо - 80 р.
  • Суп з кульбаб


    Приготування
    На розігрітій олії пасеруємо кільця шалот протягом 4 хвилин, після чого закладаємо розібрану на суцвіття цвітну капусту і готуємо всі протягом ще 7 хвилин. Коли вміст сковороди розм'якшиться, доповнюємо блюдо часниковою пастою, чекаємо ще хвилину і заливаємо все бульйоном. Після закипання бульйону варимо суп 10 хвилин, додаємо розтерту в пасту квасоля і одуванчиковую зелень. Даємо страві постояти без вогню 10 хвилин, закладаємо м'якоть авокадо і пюрируем все з допомогою блендера. Щоб суп вийшов більш однорідним, після збивання блендером його бажано протерти через сито.
    Подавати корисний зелений суп можна зі сметаною, вершками або самостійно.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з кролика – рецепти
    Суп з кролика – рецепти
    Страви з кролика відносяться до дієтичних і часто готуються для дітей. Кролятина хороша тим, що практично повністю засвоюється нашим організмом. І
    Грибний суп-пюре з вершками
    Грибний суп-пюре з вершками
    Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
    Рецепт супу-пюре з печериць
    Рецепт супу-пюре з печериць
    Грибні супи-пюре виходять поживними, ароматними і неймовірно смачними. Давайте детально розберемося, як їх приготувати з печериць. У нашій статті ми
    Суп-пюре з гороху
    Суп-пюре з гороху
    Гороховий суп-пюре має солодкуватий смак і чудово поєднується з копченим і солоним м'ясом. Він виходить ситним і легким, чим не ідеальний обід?
    Як варити варення з кульбаб?
    Як варити варення з кульбаб?
    Як нам не вистачає сонця у холодну пору року, так хочеться відчути його тепло, що зігріває! Насправді можна зберегти шматочок літа, зваривши варення
    Вино з кульбаб - рецепт
    Вино з кульбаб - рецепт
    Думали, що вино з кульбаб - це фантазія геніального Рея Бредбері - автора однойменної книги? Не тут-то було, цей цілющий напій існував задовго до