Суп з кульбаб
![Суп з кульбаб Суп з кульбаб](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_200/sup_iz_oduvanchikov_-_recept_0.jpg)
Суп з кульбаб – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Усе ретельно перебрану, промиту і обсушену одуванчиковую зелень, крім пари листочків призначених для прикраси, закладаємо в каструльку з окропом і бланшируем протягом півхвилини. Даємо стекти надлишків рідини і збиваємо зелень за допомогою блендера.
У сотейнику підігріваємо суміш з двох видів олій і пасеруємо на неї тонкі кільця білого цибулі протягом 3 хвилин. Після закінчення часу заливаємо цибулю бульйоном, молоком і вершками, приправляємо все за смаком і додаємо борошно. Настає черга пюрированных кульбаб. їх ми вводимо в молочний бульйон порціями, постійно помішуючи. Після закипання, пікантний суп з кульбаб залишається лише полити лимонним соком і подавати до столу зі сметаною, посипавши попередньо відкладеної одуванчиковой зеленню.
Як приготувати квасолевий суп з кульбаб?
Інгредієнти:
![Суп з кульбаб Суп з кульбаб](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/height_200/kak_prigotovit_fasolevyy_sup_iz_oduvanchikov.jpg)
Приготування
На розігрітій олії пасеруємо кільця шалот протягом 4 хвилин, після чого закладаємо розібрану на суцвіття цвітну капусту і готуємо всі протягом ще 7 хвилин. Коли вміст сковороди розм'якшиться, доповнюємо блюдо часниковою пастою, чекаємо ще хвилину і заливаємо все бульйоном. Після закипання бульйону варимо суп 10 хвилин, додаємо розтерту в пасту квасоля і одуванчиковую зелень. Даємо страві постояти без вогню 10 хвилин, закладаємо м'якоть авокадо і пюрируем все з допомогою блендера. Щоб суп вийшов більш однорідним, після збивання блендером його бажано протерти через сито.
Подавати корисний зелений суп можна зі сметаною, вершками або самостійно.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Суп з кролика – рецепти](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_250/sup_iz_krolika_s_grechkoy.jpg)
Суп з кролика – рецепти
Страви з кролика відносяться до дієтичних і часто готуються для дітей. Кролятина хороша тим, що практично повністю засвоюється нашим організмом. І
![Грибний суп-пюре з вершками](/uploads/posts/2015-03/gribniy-sup-pyure-z-vershkami_601.jpeg)
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
![Рецепт супу-пюре з печериць](/uploads/posts/2015-03/recept-supu-pyure-z-pecheric_461.jpeg)
Рецепт супу-пюре з печериць
Грибні супи-пюре виходять поживними, ароматними і неймовірно смачними. Давайте детально розберемося, як їх приготувати з печериць. У нашій статті ми
![Суп-пюре з гороху](/uploads/posts/2015-03/sup-pyure-z-gorohu_551.jpeg)
Суп-пюре з гороху
Гороховий суп-пюре має солодкуватий смак і чудово поєднується з копченим і солоним м'ясом. Він виходить ситним і легким, чим не ідеальний обід?
![Як варити варення з кульбаб?](/uploads/posts/2015-03/yak-variti-varennya-z-kulbab_961.jpeg)
Як варити варення з кульбаб?
Як нам не вистачає сонця у холодну пору року, так хочеться відчути його тепло, що зігріває! Насправді можна зберегти шматочок літа, зваривши варення
![Вино з кульбаб - рецепт](/uploads/posts/2015-03/vino-z-kulbab-recept_751.jpeg)
Вино з кульбаб - рецепт
Думали, що вино з кульбаб - це фантазія геніального Рея Бредбері - автора однойменної книги? Не тут-то було, цей цілющий напій існував задовго до