Соус з анчоусів
![Соус з анчоусів Соус з анчоусів](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_230/olgadaly/sous_iz_anchousov.jpg)
Соус для пасти з анчоусами
Інгредієнти:
Приготування
Вершки нагріваємо в сотейнику з товстим дном і варимо близько 5 хвилин, періодично змішуючи. Анчоуси обсушуємо за допомогою паперового рушника і дрібненько нарізаємо. Часник чистимо і видавлюємо через прес. Вершкове масло нагріваємо на невеликому вогні, додаємо подрібнені анчоуси з часником і готуємо близько 1 хвилини. Після цього поступово вливаємо вершки, добре перемішуємо і знімаємо масу з вогню. Додаємо сіль з перцем за смаком і подаємо готовий соус до пасти .
Соус «Цезар» з анчоусами
Інгредієнти:
Приготування
Беремо глибоку миску, кладемо в неї філе анчоусів і за допомогою задньої сторони ложки подрібнюємо їх до пастоподібного стану. Потім додаємо очищену і видавлений через прес часник, кладемо гірчицю і вичавлюємо з лимона сік. Після цього вливаємо трохи бальзамічного оцту і, використовуючи віночок, збиваємо все до отримання однорідної маси.
Далі тонкою цівкою вводимо масло і продовжуємо збивати все віночком. Оливкова масло краще вводити не всі відразу, а поступово, невеликими порціями: додали спочатку частина, збили до однорідності і т. д. до отримання потрібної консистенції. В самому кінці приправляємо соус спеціями, кладемо тертий сир, перемішуємо і ставимо на 30 хвилин у холодильник. Після охолодження, заправляємо соусом салат «Цезар», перемішуємо гарненько і подам страву до столу.
Соус з анчоусами і каперсами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, консервовані каперси, анчоуси і нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо на рослинному маслечко. Цибулю і часник чистимо, шаткуємо і додаємо до анчоусам. Все перемішуємо, додаємо подрібнений перчик чилі, спеції, італійські трави і тушкуємо 10 хвилин на слабенькому вогні. Потім кладемо томати разом з соком, посипаємо свіжим порубаним кропом, додаємо нарізані колечками маслини і тушкуємо ще хвилинки 3-4 до готовності.
Соус з анчоусів з овочами
Інгредієнти:
![Соус з анчоусів Соус з анчоусів](http://womanadvice.ru/sites/default/files/imagecache/width_230/olgadaly/sous_iz_anchousov_recept.jpg)
Приготування
Багет нарізаємо на невеликі скибочки, викладаємо на деко і запікаємо в духовці протягом 6 хвилин, виставивши температуру приблизно 180 градусів. Не втрачаючи часу дарма, чистимо часник і цибулю-шалот. Потім їх промиваємо, обсушуємо і перекладаємо в чашу блендера. Додаємо до овочів консервовані анчоуси, оливки без кісточок і петрушку.
Виливаємо анчоусное і оливкове масло і подрібнюємо все на високій швидкості до стану пасти. Отриману масу солимо, перчимо за смаком, перекладаємо соус в банку і подаємо на стіл разом з морквою, редькою і хрустким багетом.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Соус для креветок](/uploads/posts/2015-03/sous-dlya-krevetok_721.jpeg)
Соус для креветок
Справжні любителі креветок прекрасно знають, що мало їх просто зварити, але ще потрібно приготувати до них хороший соус, щоб отримати дійсно смачне
![Салат «Цезар» з помідорами](/uploads/posts/2015-03/salat-cezar-z-pomdorami_751.jpeg)
Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
![Салат з гірчицею](/uploads/posts/2015-03/salat-z-grchiceyu_181.jpeg)
Салат з гірчицею
Гірчиця, додана в салат, додає їжі оригінальний і задоволений пікантний присмак і якусь гостринку. Спробуйте приготувати на свято вишуканий салатик з
![Салат з анчоусами](/uploads/posts/2015-03/salat-z-anchousami_981.jpeg)
Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних
![Салат з каперсами](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kapersami_981.jpeg)
Салат з каперсами
Салат з каперсами - чудова страва для фуршетного і святкового столу. Варіантів створення цієї закуски багато. У нашій статті ми розберемо, як
![Тапенад](/uploads/posts/2015-01/tapenad_931.jpeg)
Тапенад
Тапенад - це страви прованської кухні, що представляє із себе пряну суміш оливки, каперси, анчоуси і часнику. Зазвичай пастоподібний тапенад