Соус з анчоусів

Соус для пасти з анчоусами
Інгредієнти:
Приготування
Вершки нагріваємо в сотейнику з товстим дном і варимо близько 5 хвилин, періодично змішуючи. Анчоуси обсушуємо за допомогою паперового рушника і дрібненько нарізаємо. Часник чистимо і видавлюємо через прес. Вершкове масло нагріваємо на невеликому вогні, додаємо подрібнені анчоуси з часником і готуємо близько 1 хвилини. Після цього поступово вливаємо вершки, добре перемішуємо і знімаємо масу з вогню. Додаємо сіль з перцем за смаком і подаємо готовий соус до пасти .
Соус «Цезар» з анчоусами
Інгредієнти:
Приготування
Беремо глибоку миску, кладемо в неї філе анчоусів і за допомогою задньої сторони ложки подрібнюємо їх до пастоподібного стану. Потім додаємо очищену і видавлений через прес часник, кладемо гірчицю і вичавлюємо з лимона сік. Після цього вливаємо трохи бальзамічного оцту і, використовуючи віночок, збиваємо все до отримання однорідної маси.
Далі тонкою цівкою вводимо масло і продовжуємо збивати все віночком. Оливкова масло краще вводити не всі відразу, а поступово, невеликими порціями: додали спочатку частина, збили до однорідності і т. д. до отримання потрібної консистенції. В самому кінці приправляємо соус спеціями, кладемо тертий сир, перемішуємо і ставимо на 30 хвилин у холодильник. Після охолодження, заправляємо соусом салат «Цезар», перемішуємо гарненько і подам страву до столу.
Соус з анчоусами і каперсами
Інгредієнти:
Приготування
Отже, консервовані каперси, анчоуси і нарізаємо дрібними шматочками і обсмажуємо на рослинному маслечко. Цибулю і часник чистимо, шаткуємо і додаємо до анчоусам. Все перемішуємо, додаємо подрібнений перчик чилі, спеції, італійські трави і тушкуємо 10 хвилин на слабенькому вогні. Потім кладемо томати разом з соком, посипаємо свіжим порубаним кропом, додаємо нарізані колечками маслини і тушкуємо ще хвилинки 3-4 до готовності.
Соус з анчоусів з овочами
Інгредієнти:

Приготування
Багет нарізаємо на невеликі скибочки, викладаємо на деко і запікаємо в духовці протягом 6 хвилин, виставивши температуру приблизно 180 градусів. Не втрачаючи часу дарма, чистимо часник і цибулю-шалот. Потім їх промиваємо, обсушуємо і перекладаємо в чашу блендера. Додаємо до овочів консервовані анчоуси, оливки без кісточок і петрушку.
Виливаємо анчоусное і оливкове масло і подрібнюємо все на високій швидкості до стану пасти. Отриману масу солимо, перчимо за смаком, перекладаємо соус в банку і подаємо на стіл разом з морквою, редькою і хрустким багетом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус для креветок
Справжні любителі креветок прекрасно знають, що мало їх просто зварити, але ще потрібно приготувати до них хороший соус, щоб отримати дійсно смачне

Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під

Салат з гірчицею
Гірчиця, додана в салат, додає їжі оригінальний і задоволений пікантний присмак і якусь гостринку. Спробуйте приготувати на свято вишуканий салатик з

Салат з анчоусами
Салат з анчоусами - ситне і вишукане блюдо, яке неодмінно оцінять ваші домочадці по достоїнству. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних

Салат з каперсами
Салат з каперсами - чудова страва для фуршетного і святкового столу. Варіантів створення цієї закуски багато. У нашій статті ми розберемо, як

Тапенад
Тапенад - це страви прованської кухні, що представляє із себе пряну суміш оливки, каперси, анчоуси і часнику. Зазвичай пастоподібний тапенад