Рецепт супу-пюре з печериць
![Рецепт супу-пюре з печериць Рецепт супу-пюре з печериць](/uploads/posts/2015-03/recept-supu-pyure-z-pecheric_461.jpeg)
Класичний суп-пюре з печериць
Інгредієнти:
Приготування
У сотейнику розтоплюємо 1 столову ложку олії і обсмажуємо на ній подрібнену цибулю протягом 3 хвилин. Гриби нарізаємо пластинками і додаємо на сковороду до луку разом з чебрецем, сіллю, перцем і ще однією ложкою олії.
Обсмажуємо все разом, помішуючи, до тих пір, поки гриби не почнуть купувати золотистий відтінок. Додаємо останню ложку масла і засипаємо борошно. Обсмажуємо все, помішуючи, протягом 30 секунд, після чого вливаємо курячий бульйон . Уварюємо соус протягом 10 хвилин.
Більшу частину грибів витягаємо і збиваємо в пюре за допомогою блендера. Повертаємо в суп пюре, додаємо вершки і подаємо до столу. Крем суп-пюре з печериць гарний у поєднанні з скибочкою хрусткого білого хліба, натертого часником і змащеного маслом.
Дієтичний суп-пюре з печериць
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку наливаємо молоко і закладаємо в нього суцвіття цвітної капусти , додаємо сіль, перець, сушений лук. Після закипання варимо капусту 7-8 хвилин, до м'якості, а потім пюрируем не зливаючи рідину.
На сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізані гриби з цибулею. Через 7-8 хвилин додаємо до супу грибну пасеровку. Попередньо гриби можна пюрировать, а можна залишити цілими - за бажанням. Проварюємо пюре з цвітної капусти з грибами протягом 10 хвилин, поки суп не загусне, після чого його можна буде розлити по тарілках і подавати до столу.
Сирний суп-пюре з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо на ньому цибулю протягом 5 хвилин. Додаємо гриби, чебрець, і продовжуємо готування ще 5 хвилин. Посипаємо гриби борошном, обсмажуємо ще хвилину і заливаємо сумішшю бульйону і молока. Солимо і перчимо вміст сковороди, доводимо рідину до кипіння, потім зменшуємо вогонь і варимо суп 10 хвилин.
Після, суп можна пюрировать з допомогою блендера, потім повернути на вогонь і засипати тертий твердий сир. Помішуючи, варіть суп до тих пір, поки сир не розплавиться. Вершковий суп-пюре з печериць з сиром слід подавати до столу відразу після приготування.
Курячий суп-пюре з печерицями
Інгредієнти:
![Рецепт супу-пюре з печериць Рецепт супу-пюре з печериць](/uploads/posts/2015-03/recept-supu-pyure-z-pecheric_492.jpeg)
Приготування
Приготувати суп-пюре з печериць не складе праці. Куряче філе, попередньо вимите і обсушенное, заливаємо бульйоном і ставимо на вогонь. Відварюємо курятину до готовності, приблизно 15-20 хвилин, не забуваючи знімати утворюється під час варіння піну.
В окремій каструлі розтоплюємо вершкове масло на середньому вогні. Обсмажуємо на олії порей і шматочки селери до м'якості, близько 10 хвилин. Тепер додаємо шматочки печериць і готуємо їх ще 2-3 хвилини. Заливаємо вміст каструлі курячим бульйоном, доповнюємо суп оцтом, чебрецем і вершками. На даному етапі овочі можна пюрировать. Проварюємо суп 20-30 хвилин, а в кінці приготування доповнюємо його шматочками курятини.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Грибний суп-пюре з вершками](/uploads/posts/2015-03/gribniy-sup-pyure-z-vershkami_601.jpeg)
Грибний суп-пюре з вершками
Популярність супів-пюре пов'язана з простотою приготування і вибору інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як зварити грибний суп-пюре з вершками без
![Суп з рисом і яловичиною](/uploads/posts/2015-03/sup-z-risom-yalovichinoyu_251.jpeg)
Суп з рисом і яловичиною
У холодну пору року так хочеться чого-небудь смачного і гарячого. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити суп з рисом та індичкою. Давайте розберемо
![Грибний суп з глив - рецепт](/uploads/posts/2015-03/gribniy-sup-z-gliv-recept_471.jpeg)
Грибний суп з глив - рецепт
Гливи більш ароматні і текстурны, ніж печериці, при цьому не менш широко поширені. І сьогодні мова піде про смачний суп з цих приголомшливих
![Паста з печерицями](/uploads/posts/2015-03/pasta-z-pechericyami_971.jpeg)
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
![Цвітна капуста з грибами](/uploads/posts/2015-03/cvtna-kapusta-z-gribami_791.jpeg)
Цвітна капуста з грибами
Блюда з кольорової капусти з грибами не тільки дуже смачні, але й корисні. Таке поєднання продуктів люблять вегетаріанці. Але навіть якщо ви не
![Жульєн з печериць](/uploads/posts/2015-01/zhulyen-z-pecheric_951.jpeg)
Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене