Маринований товстолобик
![Маринований товстолобик Маринований товстолобик](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-tovstolobik_421.jpeg)
Рецепт маринованого товстолобика
Інгредієнти:
Приготування
Для того, щоб замаринувати товстолобика в домашніх умовах готуємо спочатку всі інгредієнти. Моркву чистимо і подрібнюємо на корейській тертці. Чистимо цибулину і шаткуємо кружечками. Філе товстолобика промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками, не знімаючи шкіру. У мисочці змішуємо сіль з цукром, обсипаємо сумішшю рибні шматочки і перемішуємо. Масло з'єднуємо з свіжовичавленим лимонним соком. Тепер беремо глибоку посуд і викладаємо шарами рибку, потім моркву з цибулею, додаємо запашний перець і лавровий листок. Заливаємо товстолобика лимонним маслом і зверху встановлюємо тарілку з вантажем. Залишаємо конструкцію у такому вигляді на 30 хвилин, а потім прибираємо на 3 дні в холодильник. Подаємо страву в якості закуски разом з замаринувати овочами .
Товстолобик маринований по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Як замаринувати товстолобика по-корейськи? Рибне філе промиваємо під водою, обсушуємо рушником і розрізаємо на шматочки. Потім складаємо в каструльку, поливаємо олією і оцтом, накриваємо кришкою і залишаємо в такому вигляді настоюватися на два години. Цим часом очищаємо від лушпиння цибулини і шаткуємо кільцями. Моркву чистимо і натираємо на тертці. Зубчики часнику видавлюємо через прес. По закінченні часу, додаємо до рибі всі підготовлені овочі і перемішуємо. В соєвому соусі розчиняємо цукровий пісок, додаємо спеції і виливаємо суміш до рибних шматочках. Ставимо На вогонь сковорідку, наливаємо в неї масло, розігріваємо його і викладаємо маринованого товстолобика. Витримуємо на плиті 5 хвилин і подаємо страву, як в холодному, так і теплому вигляді, присипавши за бажанням свіжою зеленню. Ось і все, маринований товстолобик в домашніх умовах готовий!
Маринований товстолобик
Інгредієнти:
Приготування
Як смачно замаринувати товстолобика? Беремо глибоку пластмасову ємність і викладаємо в неї рибу наступним способом: насипаємо кілька ложок солі, ложку цукру, кладемо рибне філе і знову 2 ложки солі і ложку цукру. Таким чином, пересипаємо всю рибу, зверху встановлюємо вантаж і відправляємо цю конструкцію на кілька годин в холодильник.
![Маринований товстолобик Маринований товстолобик](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-tovstolobik_652.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Балик з товстолобика](/uploads/posts/2015-03/balik-z-tovstolobika_881.jpeg)
Балик з товстолобика
Любите смачну солону і копчену рибку? Тоді вам знадобляться рецепти з цієї статті. Ми розповімо про те, як зробити смачний балик з товстолобика, який
![Філе тріски в духовці](/uploads/posts/2015-03/fle-trski-v-duhovc_481.jpeg)
Філе тріски в духовці
Риба тріска має не тільки замечателньними смаковими якостями, але і безсумнівно харчовою цінністю. Якщо ви хочете приготувати смачне і корисне блюдо,
![Юшка з товстолобика - рецепт](/uploads/posts/2015-03/yushka-z-tovstolobika-recept_851.jpeg)
Юшка з товстолобика - рецепт
Незважаючи на те, що страви з товстолобика вважаються дієтичними, юшка з цієї риби виходить наваристою і ситної. Звичайно ж сама смачна юшка виходить
![Як приготувати товстолобика в духовці?](/uploads/posts/2015-03/yak-prigotuvati-tovstolobika-v-duhovc_991.jpeg)
Як приготувати товстолобика в духовці?
Страви з товстолобика відносяться до дієтичних завдяки тому, що легко засвоюються організмом і практично не містять жиру. Готувати з товстолобика
![Товстолобик, запечений в духовці](/uploads/posts/2015-03/tovstolobik-zapecheniy-v-duhovc_571.jpeg)
Товстолобик, запечений в духовці
Товстолобик - смачна і корисна риба, яку варто додати в раціон харчування кожному, хто піклується про своє здоров'я. І, звичайно ж, найкращий спосіб
![Маринована морква](/uploads/posts/2015-03/marinovaniy-morkva_131.jpeg)
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і