Свинина з грибами в соусі
![Свинина з грибами в соусі Свинина з грибами в соусі](/uploads/posts/2015-03/svinina-z-gribami-v-sous_311.jpeg)
Свинина з грибами в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо промиваємо, промаківающімі паперовими рушниками і нарізаємо невеликими шматочками упоперек волокон. Обсмажуємо на добре розігрітій з олією сковорідці до утворення рум'яної скоринки. Окремо смажимо нарізану півкільцями цибулю. А коли він придбає красивий золотистий колір, додаємо нарізані пластинками гриби. Солимо, перчимо і тушкуємо, помішуючи, поки не випарується вся рідина.
У глибокій сковорідці з'єднуємо м'ясо з грибами, витримуємо хвилин 10 потім додаємо сметану. А ще через 5 хвилин вливаємо розведений теплою водою крохмаль. Доводимо до кипіння, накриваємо кришкою і тушкуємо близько півгодини. Хвилин за 5 до готовності додаємо лавровий лист, кріп і перець горошком.
Свинина з грибами в томатно-вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо рівними шматочками і злегка обсмажуємо в каструлі з антипригарним покриттям з додаванням масла. Потім присипаємо її дрібно покришеною цибулею, перемішуємо (можна долити пару ложок води), накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 5. Додаємо нарізані пластинками гриби, солимо, перчимо і знову накриваємо. Готуємо до м'якості свинини.
Додаємо томатну пасту. Заливаємо все розведеної в половині склянки води борошном. Кидаємо лаврові листочки. В кінці вливаємо вершки, перемішуємо і витримуємо на невеликому вогні ще 10 хвилин. Все, свинина у вершковому соусі готова!
Свинина з грибами в винному соусі
Інгредієнти:
![Свинина з грибами в соусі Свинина з грибами в соусі](/uploads/posts/2015-03/svinina-z-gribami-v-sous_952.jpeg)
Приготування
Відбивні натираємо сіллю з перцем і оливковою олією, і швидко обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці буквально пару хвилин з кожного боку. Потім перекладаємо у форму для запікання. А в сковороду доливаємо масло і смажимо гриби з цибулею, до легкої золотавості. Вливаємо до них вино, а ще через 3 хвилини додаємо вершки. Перемішуємо, трохи прогріваємо і перекладаємо поверх відбивних. Закриваємо форму фольгою і відправляємо на півгодини в розігріту до 200 градусів духовку.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Печеня зі свинини](/uploads/posts/2015-03/pechenya-z-svinini_871.jpeg)
Печеня зі свинини
Печеня зі свинини є, мабуть, найбільш поширеним варіантом цієї страви. Така страва чудово підійде до келиху пива або вина, який доповнить будь-який
![Медальйони зі свинини](/uploads/posts/2015-03/medalyoni-z-svinini_261.jpeg)
Медальйони зі свинини
Медальйони зі свинини - чудове блюдо для недільного вечері або посиденьок з друзями. При правильному приготуванні страва вийде ніжним і соковитим.
![Свинина в сметанному соусі](/uploads/posts/2015-03/svinina-v-smetannomu-sous_401.jpeg)
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
![Свинина у вершковому соусі](/uploads/posts/2015-03/svinina-u-vershkovomu-sous_591.jpeg)
Свинина у вершковому соусі
Свинина дуже добре поєднується з різноманітними класичними горчичними, часниковими, томатними, медовими соусами. І сьогодні ми приготували для вас
![Свинина з грибами в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/svinina-z-gribami-v-multivarc_281.jpeg)
Свинина з грибами в мультиварці
Свинина з грибами - чудова страва до святкового столу або обіду з родиною в недільний день. А якщо у вас ще є під рукою чудова кухонні помічниця
![Куряче філе у вершковому соусі](/uploads/posts/2015-01/kuryache-fle-u-vershkovomu-sous_631.jpeg)
Куряче філе у вершковому соусі
Куряче філе у вершковому соусі - це класика французької кухні. М'ясо виходить дуже ніжним при гасінні у молоці і вершках, а сирні нотки надають