Як готувати печериці?
![Як готувати печериці? Як готувати печериці?](/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-pecheric_621.jpeg)
Як готувати печериці з картоплею?
Інгредієнти:
Приготування
Печериці миємо й нарізаємо пластинками. Очищену картоплю ріжемо кружечками або соломкою. Нарізаємо півкільцями цибулю. На рослинному маслі обсмажуємо гриби. На окремій сковороді смажимо картопля. Практично в кінці приготування картоплю солимо і додаємо нарізану цибулю. Перемішуємо, обсмажуємо 5 хвилин, потім додаємо гриби, трохи тушкуємо і вливаємо вершки. Накриваємо сковороду кришкою і на повільному вогні тушкуємо ще хвилин 5. Перед подачею до столу посипаємо печериці з картоплею подрібненою зеленню.
Як готувати жульєн з печериць?
Інгредієнти:
Приготування
Гриби миємо й нарізаємо пластинками. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо. Сир тремо на тертці. На сковороді розігріваємо рослинне масло і викладаємо гриби, обсмажуємо, поки вони пустять сік. Потім додаємо цибулю, сіль і перець і перемішуємо. Обсмажуємо все разом, поки цибуля не стане прозорим. Розтоплюємо вершкове масло, додаємо борошно і перемішуємо.
Потім потроху вливаємо молоко, не перестаючи заважати, щоб не утворилися грудочки. Доводимо соус до кипіння, знімаємо його з вогню і додаємо мускатний горіх і перемішуємо. Викладаємо у форми гриби, додаємо тертий сир (по щіпці) і акуратно перемішуємо. Зверху викладаємо залишився сир. Відправляємо формочки з жульєном у духовку, нагріту до 180 градусів хвилин 15 поки не з'явиться золотава скоринка.
Як готувати печериці у сметані?
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо пластинками, обсмажуємо спочатку на сильному вогні 2 хвилини, потім вогонь зменшуємо і додаємо цибулю, нарізану кубиками. Обсмажуємо все разом до тих пір, поки не випарується рідина. Після цього додаємо сметану, солимо і перчимо за смаком. Після того, як сметана стане кипіти, вимикаємо вогонь. Накриваємо сковороду кришкою і залишаємо хвилин на 5.
Як готувати консервовані шампіньйони?
У продажу можна зустріти консервовані стерилізовані печериці. Вони, фактично, вже готові до вживання, але на смак вони не дуже. Потрібно докласти ще трохи зусиль, щоб вони стали по-справжньому смачним блюдом.
Отже, на сковороді розігріваємо олію, додаємо подрібнену цибулю, обсмажуємо до золотистого кольору, викладаємо консервовані гриби (як правило, вони продаються нарізані часточками), солимо і перчимо за смаком. За бажанням також можна додати сушений кріп. Все це перемішуємо і смажимо хвилин 7. По закінченню цього часу смачні смажені гриби готові!
Як готувати заморожені печериці?
Хоч ці гриби і продаються цілий рік, іноді їх все ж зручно заморозити. Як в такому разі їх готувати, зараз розповімо. Викладаємо заморожені гриби на сковороду з невеликою кількістю рослинної олії і обсмажуємо, поки не випарується вся рідина, потім додаємо подрібнену цибулю, сіль, спеції і смажимо ще хвилин 10.
Як готувати фаршировані шампіньйони?
Інгредієнти:
![Як готувати печериці? Як готувати печериці?](/uploads/posts/2015-03/yak-gotuvati-pecheric_492.jpeg)
Гриби миємо, акуратно відокремлюємо ніжки від шляпок. Сир тремо на дрібній тертці. Шинку нарізаємо кубиками й викладаємо на сковороду з рослинним маслом. Додаємо спеції і, помішуючи, обсмажуємо близько 5 хвилин.
Духовку нагріваємо до 180 градусів. Деко застеляємо пергаментним папером. Кожну капелюшок грибів фаршируємо шинкою, змащуємо олією і викладаємо на деко. Зверху посипаємо тертим сиром. Запікаємо близько 20 хвилин. Час може змінюватися залежно від розміру грибів. Фаршировані печериці подаємо до столу гарячими, посипавши подрібненою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з кукурудзи і печериць](/uploads/posts/2015-03/salat-z-kukurudzi-pecheric_781.jpeg)
Салат з кукурудзи і печериць
Гриби відмінно поєднуються з багатьма продуктами. І сьогодні ми поговоримо про салати з кукурудзи і печериць. Така оригінальна закуска неодмінно
![Смажені гриби з майонезом](/uploads/posts/2015-03/smazhen-gribi-z-mayonezom_861.jpeg)
Смажені гриби з майонезом
Смажені гриби з цибулею і картоплею - чудово смачну страву, а якщо приправити майонезом і додати трохи сиру, то вийде жульєн. Ми пропонуємо кілька
![Фаршировані шампіньйони - рецепти](/uploads/posts/2015-03/farshirovan-shampnyoni-recepti_301.jpeg)
Фаршировані шампіньйони - рецепти
Фаршировані шампіньйони - нечасте блюдо в нашій країні. Все тому, що не всі люблять гриби, так і витратити певну кількість часу на них потрібно. Але
![Фаршировані печериці, запечені в духовці](/uploads/posts/2015-03/farshirovan-pecheric-zapechen-v-duhovc_561.jpeg)
Фаршировані печериці, запечені в духовці
Фаршировані печериці, запечені в духовці - чудове блюдо для святкового або фуршетного столу. Така вишукана страва неодмінно викличе захоплення ваших
![Закуска з печериць](/uploads/posts/2015-03/zakuska-z-pecheric_421.jpeg)
Закуска з печериць
Печериці - смачні і доступні гриби, з яких можна зробити безліч цікавих страв. І сьогодні ми поговоримо про дивовижних закуски з цих популярних
![Жульєн в булочках](/uploads/posts/2015-01/zhulyen-v-bulochkah_961.jpeg)
Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам