Смажені кабачки

Кабачки, смажені в клярі
Інгредієнти:
Приготування
Масло у фритюрі розігріваємо до 180 градусів. Для панірування тертий сир змішуємо з хлібної паніровкою. В іншій мисці готуємо кляр , змішавши яйця, воду і борошно з дрібкою солі і перцю.
Кабачки нарізаємо соломкою і посипаємо сіллю з борошном, ретельно перемішуємо. Занурюємо скибочки кабачків спочатку в кляр, а потім обвалюємо в паніровці. Обсмажуємо кабачки в розігрітій олії до золотистого кольору, а після кладемо на паперові серветки, щоб прибрати надлишки жиру.
Якщо хрустка скоринка для вас не головне, то достатньо буде просто приготувати кабачки, смажені в борошні.
Рецепт кабачків, смажених з часником
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки нарізаємо кружечками сантиметрової товщини і обсмажуємо на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору. Посипаємо готові кабачки сіллю, перцем і орегано. Часник пропускаємо через прес, а отриману кашку розподіляємо між усіма скибочками.
Рецепт смажених квітів кабачків
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо козячий сир , лимонну цедру, зелену цибулю, сушену цибулю і часник, а також сіль і перець. Начиняємо сирною масою квіти цукіні і ретельно загортаємо пелюстки, щоб квітка не розкрився під час смаження. Ставимо квіти в холодильник, а тим часом беремося за приготування кляра.
У невеликій мисці змішуємо борошно з водою, содою, сіллю, сушеним часником і цибулею. Занурюємо в кляр фаршировані квіти і обсмажуємо в олії до золотистого кольору. Надлишки масла вбираємо з допомогою паперового рушника. Кабачкові квіти, смажені з сиром готові!
Кабачки, смажені з помідорами
Інгредієнти:

Приготування
Перед тим, як готувати смажені кабачки, овочі нарізаємо кільцями. У сковороді розтоплюємо вершкове масло, додаємо кабачки з цибулею і смажимо 5 хвилин. Після, кладемо томати, суміш трав, а також сіль, цукор і перець. Тушкуємо овочі до м'якості.
Смажені кабачки можна приготувати і в мультиварці, поклавши всі овочі в чашу, і смажити в режимі «Випічка» 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки в клярі
Кабачок - чудовий овоч, який можна приготувати різними способами. Сьогодні ми поговоримо про кабачках в клярі, оскільки готувати їх дуже просто, а

Кабачки, запечені в духовці
Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними

Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення

Смажені помідори
Якщо вам набридли звичні страви, і хочеться чогось новенького, тоді пропонуємо вам зробити страви зі смаженими помідорами. У нашій статті ми зібрали

Кабачки, фаршировані овочами
З кабачків можна зробити безліч смачних і цікавих страв. Одним з найпопулярніших страв є фаршировані кабачки. І сьогодні ми розповімо, як їх

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.