Маринований цибулю до шашлику

Рецепт маринованої цибулі до шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо тоненькими кільцями і кидаємо на дно чистої банки. Присипаємо зверху подрібненим кропом і перемішуємо. Воду підігріваємо, розчиняємо в ній цукровий пісок, сіль і додаємо оцет. Заливаємо готовий маринад в банку, закриваємо її кришкою, злегка струшуємо і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Цибулю для шашлику, маринована в оцті
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо тонкими півкільцями. Потім трохи віджимаємо його руками, посипаємо цукром і додаємо дрібку дрібної солі. Заливаємо все яблучним оцтом, розмішуємо і даємо постояти хвилин 20. Після цього маринад зливаємо, а цибулю використовуємо в якості закуски до шашлику.
Як оригінально замаринувати цибулю для шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо великими кільцями і віджимаємо руками. Скроплюємо соком лимона і посипаємо цукром. З гранатових зерен видавлюємо сік і заливаємо їм підготовлений цибулю. Ретельно все перемішуємо, залишаємо на закуску близько години, а потім викладаємо на тарілку і посипаємо для краси зернами граната.
Маринований без оцту цибулю до шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, відкидаємо на друшляк і ошпарюємо окропом, щоб позбавитися від зайвої гіркоти. Потім промиваємо, посипаємо рубаною зеленню, підсолюємо, перчимо за смаком і заливаємо соком лимона. Акуратно перемішуємо і залишаємо маринуватися закуску на 15 хвилин.
Як швидко замаринувати цибулю до шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, очищений цибулю шаткуємо кружечками. У воді розчиняємо сіль, цукор, вливаємо оцет і кидаємо спеції за смаком. Акуратно опускаємо цибулю в приготований маринад, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
Маринований цибулю до шашлику по-кавказьки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо кільцями і ошпарюємо окропом, щоб він не гірчив. Залишаємо його на 15 хвилин, а потім

Рекомендуємо добрі рецепти

Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до

Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька

Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей

Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і