Маринований цибулю до шашлику
Смачний маринований цибулю –відмінна пікантна закуска до шашлику. Зробити його можна будь-яких кольорів, використовуючи як барвники натуральні спеції та продукти. Він чудово відтіняє смак м'яса і традиційно подається практично з усіма видами шашлику. Давайте розглянемо з вами кілька варіантів, як правильно замаринувати цибулька для шашлику.
Рецепт маринованої цибулі до шашлику
Інгредієнти:
лук фіолетовий – 45 г;
вода фільтрована – 195 мл;
оцет виноградний – 35 мл;
цукор – 10 г;
сіль йодована;
кріп свіжий – за бажанням.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо тоненькими кільцями і кидаємо на дно чистої банки. Присипаємо зверху подрібненим кропом і перемішуємо. Воду підігріваємо, розчиняємо в ній цукровий пісок, сіль і додаємо оцет. Заливаємо готовий маринад в банку, закриваємо її кришкою, злегка струшуємо і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Цибулю для шашлику, маринована в оцті
Інгредієнти:
цукор – 25 г;
цибуля ріпчаста – 485 г;
яблучний оцет -15 мл;
сіль.
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо тонкими півкільцями. Потім трохи віджимаємо його руками, посипаємо цукром і додаємо дрібку дрібної солі. Заливаємо все яблучним оцтом, розмішуємо і даємо постояти хвилин 20. Після цього маринад зливаємо, а цибулю використовуємо в якості закуски до шашлику.
Як оригінально замаринувати цибулю для шашлику?
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста – 85 м;
лимон – 55 г;
гранат – 55 г;
цукор – 10 р.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо великими кільцями і віджимаємо руками. Скроплюємо соком лимона і посипаємо цукром. З гранатових зерен видавлюємо сік і заливаємо їм підготовлений цибулю. Ретельно все перемішуємо, залишаємо на закуску близько години, а потім викладаємо на тарілку і посипаємо для краси зернами граната.
Маринований без оцту цибулю до шашлику
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста – 75 г;
свіжовичавлений лимонний сік – 35 мл;
свіжа зелень кінзи – за смаком;
мелений чорний перець;
сіль.
Приготування
Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, відкидаємо на друшляк і ошпарюємо окропом, щоб позбавитися від зайвої гіркоти. Потім промиваємо, посипаємо рубаною зеленню, підсолюємо, перчимо за смаком і заливаємо соком лимона. Акуратно перемішуємо і залишаємо маринуватися закуску на 15 хвилин.
Як швидко замаринувати цибулю до шашлику?
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста – 215 г;
оцет натуральний яблучний – 15 мл;
куркума мелена – 1 ч. ложка;
вода кип'ячена – 195 мл;
коріандр – 5 шт.;
сіль йодована– щіпка;
цукор – 10 р.
Приготування
Отже, очищений цибулю шаткуємо кружечками. У воді розчиняємо сіль, цукор, вливаємо оцет і кидаємо спеції за смаком. Акуратно опускаємо цибулю в приготований маринад, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
Маринований цибулю до шашлику по-кавказьки
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста – 75 г;
кориця – 1 паличка;
мелений червоний перець – 5 р;
гвоздика – 3 шт.;
винний оцет – 1 ст.;
лимонний сік – 105 мл;
цукор – 25 г;
сіль йодована – 1 ст. ложка.
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо кільцями і ошпарюємо окропом, щоб він не гірчив. Залишаємо його на 15 хвилин, а потім обережно зливаємо рідину. Тепер беремо сковороду, ставимо її на вогонь і розігріваємо. Додаємо паличку кориці, гвоздику, кидаємо мелений червоний перець і, помішуючи, прогріваємо прянощі 2 хвилини. Тим часом змішуємо в пиалке свіжовичавлений лимонний сік з винним оцтом, додаємо цукор і дрібну кухонну сіль. Виливаємо отриманий маринад в сковороду і кип'ятити кілька хвилин. Далі беремо прозору чисту посуд, складаємо туди ошпарений цибулю і заливаємо отриманим ароматним маринадом. Зверху прикриваємо кришкою і засікаємо 15 години. По закінченні цього часу, пікантна і оригінальна закуска до шашлику буде готова.
Рецепт маринованої цибулі до шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо тоненькими кільцями і кидаємо на дно чистої банки. Присипаємо зверху подрібненим кропом і перемішуємо. Воду підігріваємо, розчиняємо в ній цукровий пісок, сіль і додаємо оцет. Заливаємо готовий маринад в банку, закриваємо її кришкою, злегка струшуємо і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Цибулю для шашлику, маринована в оцті
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо і шаткуємо тонкими півкільцями. Потім трохи віджимаємо його руками, посипаємо цукром і додаємо дрібку дрібної солі. Заливаємо все яблучним оцтом, розмішуємо і даємо постояти хвилин 20. Після цього маринад зливаємо, а цибулю використовуємо в якості закуски до шашлику.
Як оригінально замаринувати цибулю для шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо великими кільцями і віджимаємо руками. Скроплюємо соком лимона і посипаємо цукром. З гранатових зерен видавлюємо сік і заливаємо їм підготовлений цибулю. Ретельно все перемішуємо, залишаємо на закуску близько години, а потім викладаємо на тарілку і посипаємо для краси зернами граната.
Маринований без оцту цибулю до шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, розрізаємо півкільцями, відкидаємо на друшляк і ошпарюємо окропом, щоб позбавитися від зайвої гіркоти. Потім промиваємо, посипаємо рубаною зеленню, підсолюємо, перчимо за смаком і заливаємо соком лимона. Акуратно перемішуємо і залишаємо маринуватися закуску на 15 хвилин.
Як швидко замаринувати цибулю до шашлику?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, очищений цибулю шаткуємо кружечками. У воді розчиняємо сіль, цукор, вливаємо оцет і кидаємо спеції за смаком. Акуратно опускаємо цибулю в приготований маринад, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин.
Маринований цибулю до шашлику по-кавказьки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю чистимо, шаткуємо кільцями і ошпарюємо окропом, щоб він не гірчив. Залишаємо його на 15 хвилин, а потім обережно зливаємо рідину. Тепер беремо сковороду, ставимо її на вогонь і розігріваємо. Додаємо паличку кориці, гвоздику, кидаємо мелений червоний перець і, помішуючи, прогріваємо прянощі 2 хвилини. Тим часом змішуємо в пиалке свіжовичавлений лимонний сік з винним оцтом, додаємо цукор і дрібну кухонну сіль. Виливаємо отриманий маринад в сковороду і кип'ятити кілька хвилин. Далі беремо прозору чисту посуд, складаємо туди ошпарений цибулю і заливаємо отриманим ароматним маринадом. Зверху прикриваємо кришкою і засікаємо 15 години. По закінченні цього часу, пікантна і оригінальна закуска до шашлику буде готова.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька
Шашлик з оцтом і цибулею - рецепт
Рецепт смачного шашлику маринованого в оцті, стане в нагоді кожному, хто збирається на пікнічок і розмірковує про те, як приготувати м'ясо на цей
Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і