Полендвица - рецепт
![Полендвица - рецепт Полендвица - рецепт](/uploads/posts/2015-01/polendvica-recept_121.jpeg)
Як засолити полендвицу?
Інгредієнти:
Приготування
Приготування полендвици починаємо з того, що філе промиваємо й обсушуємо, натираємо гарненько сіллю, кладемо в каструлю і ставимо зверху гніт. У такому вигляді відправляємо в холодильник дня на 3-4. Потім філе дістаємо, залишки вологи витирає серветкою. Часник пропускаємо через прес, лавровий лист ламаємо на дрібні шматочки, натираємо філе часником, лавровим листом і чорним перцем упереміш з кмином. Марлю звертаємо вдвічі і загортаємо в неї м'ясо рулетом (краю теж повинні бути прикриті марлею). Зверху отриманий шматочок перев'язуємо мотузкою і підвішуємо його сушитися в теплому і провітрюваному місці. Процес сушіння може зайняти до 1 тижня. Зверху полендвица повинна добре підсохнути, а всередині має залишитися ще м'якою. Якщо хочете, щоб готовий продукт був суші, сміливо можете витримувати його і довше. Готову полендвицу загортаємо в пергаментний папір і зберігаємо в холодильнику.
В'ялена полендвица - рецепт
Інгредієнти:
Для розсолу:
Приготування
Спочатку готуємо розчин, для цього у воду додаємо спеції, ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Розсіл охолоджуємо і заливаємо їм попередньо промите м'ясо. Прибираємо ємність з розсолом і м'ясом у прохолодне провітрюване місце на 5-7 днів. Якщо це прохолодну пору року, то відмінно підійде балкон.
![Полендвица - рецепт Полендвица - рецепт](/uploads/posts/2015-01/polendvica-recept_962.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![В'ялена куряча грудка](/uploads/posts/2015-03/vyalena-kuryacha-grudka_151.jpeg)
В'ялена куряча грудка
Любителі м'ясних продуктів домашнього виробництва напевно оцінять рецепт в'яленої курячої грудки. Цей м'ясний делікатес зробити зовсім не складно,
![Балик з сома](/uploads/posts/2015-03/balik-z-soma_221.jpeg)
Балик з сома
Любите солененькую рибку? Приготуйте балик з сома. Думаєте, це важко? Рецепту легше не буває. Читайте наданий матеріал, з нього ви всі дізнаєтеся.
![Бастурма з курки](/uploads/posts/2015-03/basturma-z-kurki_471.jpeg)
Бастурма з курки
Бастурму можна приготувати з різного м'яса. Одним з варіантів є курка, а точніше куряче філе. Така закуска виходить ніжною, м'якою, ароматною і дуже
![В'ялена свинина](/uploads/posts/2015-03/vyalena-svinina_391.jpeg)
В'ялена свинина
В'ялена в домашніх умовах свинина - це відмінна заміна магазинної ковбаси і шинки. Адже вона виготовлена з натуральних продуктів, причому власними
![Капуста з хроном на зиму](/uploads/posts/2015-03/kapusta-z-hronom-na-zimu_101.jpeg)
Капуста з хроном на зиму
Квашена капуста - чудова закуска на обідньому столі. І сьогодні ми пропонуємо зробити капусту з хроном на зиму. Читайте наші оригінальні, але в теж
![Бастурма - рецепт](/uploads/posts/2015-01/basturma-recept_211.jpeg)
Бастурма - рецепт
Якщо ви бажаєте скуштувати вірменської кухні, то можете приготувати собі бастурму - це така смачна закуска, яка представляє собою в'ялене м'ясо.