Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глінтвейн - рецепт приготування

Глінтвейн - рецепт приготування

30-01-2016, 17:06
610
Глінтвейн - рецепт приготування
Повернувшись з вулиці, змерзлі до кісток, не дозвольте собі впасти в ліжко і так цілу прохворіти тиждень. Зробіть і випийте чашку гарячого глінтвейну, який не тільки, до кінчиків пальців зігріє вас, але й огорне своїм вишуканим, пряним ароматом. В підсумку, ви отримаєте тепло, насолоду, а головне, залишитеся здорові! До того ж рецепт приготування глінтвейну дуже простий і не доставить вам особливого клопоту.

Глінтвейн з апельсином - класичний рецепт


Інгредієнти:

  • вино напівсухе червоне – 1 пляшка (750 мл);

  • апельсин – 2 шт.;

  • кориця – 1-2 палички;

  • гвоздика – 5-7 шт.;

  • цукор – 80 р.


  • Приготування
    Вино виливаємо в ємність і ставимо на плиту нагріватися. Очищені від шкірки апельсини розтираємо зі звичайним цукром і викладаємо в вино. Сюди ж додаємо трохи потовчені, (не до порошку) корицю з гвоздикою. Нагріваємо все до добре гарячого стану і помішуючи, тримаємо глінтвейн 3 хвилини на слабкому вогні. Потім накриваємо кришкою, а через 10 хвилин процідивши, випиваємо гарячим.

    Рецепт глінтвейну на червоному вині


    Інгредієнти:

  • вино червоне напівсолодке - 05 літра;

  • кориця – 1 паличка;

  • гвоздика – 5 бутонів;

  • мелений імбир – 05 ч. ложки;

  • вода – 120 мл


  • Приготування
    З'єднуємо всі прянощі в металевому ковшике і заливши водою ставимо на вогонь. Коли вода закипить, зробивши вогонь тихіше, на 3-4 хвилини залишаємо на плиті. Потім видаливши шумівкою, видимі прянощі, з'єднуємо ароматну воду з вином і нагріваємо його до закипаючого стану, але не даємо закипіти. Тепер можна налити собі цього зігріваючого напою і насолоджуватися його смаком.
    З таким же поєднанням прянощів, можна відтворити рецепт глінтвейну з білого вина.

    Безалкогольний глінтвейн - рецепт в домашніх умовах


    Інгредієнти:

  • сливовий сік – 400 мл;

  • гранатовий сік – 400 мл;

  • гвоздика – 4 бутона;

  • мелений мускатний горіх – 1/3 ч. ложки;

  • кориця – 2 палички;

  • лимон – 1 шт.;

  • журавлина – 1 жменя.


  • Приготування
    В скляний посуд з жаростійкого скла з'єднуємо два виду нашого соку. Кладемо сюди ж жменя журавлини і розрізаний на чотири чверті лимон. Щоб глінтвейн мав тонкий, пряний аромат, додаємо до соку спеції гвоздики, мускатного горіха і кориці. На палаючої конфорки плити, нагріваємо глінтвейн до 90 градусів і відставляємо в сторону, щільно накривши кришкою. Через 7-8 хвилин, проціджуємо через марлю. Розливаємо по порціях і пригощаємо безалкогольним глінтвейном всіх членів сім'ї, навіть найменших.

    Рецепт глінтвейну в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сухе біле вино – 700 мл;

  • яблуко – 2 шт.;
  • Глінтвейн - рецепт приготування

  • кориця – 1 паличка;

  • запашний горошок – 3-4 шт.;

  • корінь імбиру – 1/4 одного корінця;

  • мед – 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У чашу мультиварки, з'єднуємо всі інгредієнти: вино, яблуко, очищене від насіння, мед і спеції. Включаємо нашу чудову каструльку на режим «Мультиповар», і залишаємо глінтвейн готуватися при 75 градусах 12 хвилин. Готовий напій розливаємо в келихи і не чекаємо його охолодження, а відразу дегустуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глінтвейн в мультиварці
    Глінтвейн в мультиварці
    Глінтвейн - чудовий напій, який зігріє в зимову пору і підніме настрій. Готувати його в домашніх умовах не складно, головне, запастися необхідними
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн з апельсином і корицею
    Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить
    Глінтвейн з білого вина
    Глінтвейн з білого вина
    Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Рецепт глінтвейну з червоного вина
    Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі
    Яблучний глінтвейн
    Яблучний глінтвейн
    Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.