Кисіль з крохмалю - рецепт
![Кисіль з крохмалю - рецепт Кисіль з крохмалю - рецепт](/uploads/posts/2015-07/kisl-z-krohmalyu-recept_321.jpeg)
Рецепт киселя з крохмалю
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити кисіль з крохмалю? Ягоди промиваємо, пересипаємо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і ставимо на вогонь. Крохмаль розвести в невеликій кількості рідини і гарненько розмішуємо. Як тільки рідина з ягодами почне закипати, засипаємо цукор і ретельно розмішуємо. Потім, поступово тонкою цівкою, вводимо крохмальну суміш, доводимо до закипання і знімаємо каструлю з плити. Розливаємо готовий ягідний кисіль з крохмалю по склянках і подаємо до столу, поки напій не встиг ще покритися плівку.
Кисіль з компоту і крохмалю
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування киселю з крохмалю компот виливаємо в каструлю і ставимо на середній вогонь. Цим часом нарізаємо тоненькими кружальцями лимон або просто вичавлюємо з нього сік. Крохмаль розвести в невеликій кількості води. Як тільки компот закипить, зменшуємо полум'я, виливаємо тонкою цівкою крохмальну суміш і лимонний сік і ретельно перемішуємо. Проварюємо кисіль до повторного закипання, знову перемішати і пробуємо на смак, додаючи відразу ж цукор і будь-які прянощі за вашим бажанням.
Густий кисіль з крохмалю і варення
Інгредієнти:
Приготування
Для початку виливаємо в каструльку воду і червоне вино, ставимо посуд на слабенький вогонь і вмикаємо кпламя на мінімум. Поки рідина гріється, виймаємо з варення плоди і залишаємо тільки солодкий сироп. Тепер розводимо у воді крохмаль і виливаємо в каструльку, висипаємо цукор, вводимо сироп і варимо напій близько 10 хвилин, регулярно перемішуючи. Потім охолоджуємо його, розподіляємо по порційним склянках і подаємо готовий кисіль на стіл.
Журавлинний кисіль з крохмалю
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди ретельно перебираємо, промиваємо під гарячою водою, кладемо в миску і добре розминаємо ложкою. Потім вливаємо півсклянки холодної кип'яченої води, перетираємо ягоди через сито або віджимаємо через марлю. Ягідні вичавки заливаємо 2 склянками води, ставимо на вогонь і кип'ятимо близько 5 хвилин, після чого проціджуємо. У приготовлений відвар кладемо цукор, вливаємо розведений картопляний крохмаль і, розмішуючи, даємо рідини знову закипіти. У готовий кисіль з ягід і крохмалю вливаємо журавлинний сік і гарненько розмішуємо.
Рецепт вишневого киселя з крохмалю
Інгредієнти:
![Кисіль з крохмалю - рецепт Кисіль з крохмалю - рецепт](/uploads/posts/2015-07/kisl-z-krohmalyu-recept_742.jpeg)
Приготування
Вишню гарненько промиваємо в холодній воді, акуратно виймаємо кісточки, пересипаємо цукром і в такому вигляді залишаємо на 30 хвилин. Протягом цього часу кілька разів перемішуємо ягідну масу ложкою, щоб виділилося більше соку, який потім зливаємо в окремий стакан. Ягоди знову розминаємо, заливаємо гарячою водою, кип'ятимо і проціджують через марлю. Потім вливаємо розведений крохмаль, знову доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, вливаємо ягідний сік і перемішуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Корисний кисіль для дитини](/uploads/posts/2015-03/korisniy-kisl-dlya-ditini_161.jpeg)
Корисний кисіль для дитини
Кисіль - дуже корисний напій, що рекомендується вводити в раціон харчування маленьких дітей. Цей напій не тільки насичений вітамінами, але також
![Як варити кисіль з ягід?](/uploads/posts/2015-03/yak-variti-kisl-z-yagd_401.jpeg)
Як варити кисіль з ягід?
Кисіль - десертне желеподібне блюдо, приготоване з сушених, заморожених або свіжих ягід, фруктів з додаванням картопляного або кукурудзяного
![Фруктовий кисіль - рецепт](/uploads/posts/2015-03/fruktoviy-kisl-recept_261.jpeg)
Фруктовий кисіль - рецепт
Кисіль п'ють сьогодні по усьому світі. Цей напій з ягід, фруктів і крохмалю має насичений смак, багатий вітамінами і володіють лікувальними
![Кисіль із слив](/uploads/posts/2015-03/kisl-z-sliv_761.jpeg)
Кисіль із слив
Найперші киселі готували з вівса, жита і пшениці. Дещо пізніше, коли з'явився картопляний крохмаль стали варити напій з фруктів і ягід. І сьогодні ми
![Кисіль з чорної смородини](/uploads/posts/2015-03/kisl-z-chornoyi-smorodini_441.jpeg)
Кисіль з чорної смородини
Чорна смородина - корисна ягода, в якій міститься багато вітаміну С. З неї варять варення, джеми, компоти і т. д. В нашій сьогоднішній статті мова