Яблучний квас
![Яблучний квас Яблучний квас](/uploads/posts/2015-03/yabluchniy-kvas_131.jpeg)
Рецепт яблучного квасу
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо яблучний сік, наливаємо його в глибоку емальовану каструльку, додаємо цукровий пісок, кладемо сухі дріжджі і розчинну каву. Потім все перемішуємо, заливаємо теплою кип'яченою водою і щільно закриваємо кришкою. Тримаємо напій при кімнатній температурі протягом 24 годин. Від часу витримки квасу в теплі, залежить його смак в результаті. Чим довше квас з яблучного соку коштує в теплі, тим краще він буде бродити і тим більш насиченим вийде. По закінченні доби, напій акуратно проціджуємо через марлю або сито, розливаємо по пляшках і прибираємо в холодильник. Подаємо готовий яблучний квас охолодженим, розлив його по високих скляних келихах.
Яблучний квас без дріжджів
Інгредієнти:
![Яблучний квас Яблучний квас](/uploads/posts/2015-03/yabluchniy-kvas_602.jpeg)
Приготування
Беремо стиглі яблука, миємо, обсушуємо рушником і, разом з шкіркою і серцевиною, натираємо на крупній тертці. Далі яблучну масу перекладаємо в глибоку каструлю, заливаємо заздалегідь приготовленим або купленим хлібним квасом. Все гарненько розмішуємо, ретельно проціджуємо отриманий напій через сито або марлю і додаємо за смаком цукор. Розливаємо готовий яблучний квас по пляшках і зберігати в прохолодному місці, краще всього в холодильнику не більше тижня.
Бажаєте скуштувати незвичайного квасу? Тоді приготуйте буряковий квас , або квас з березового соку .
Рекомендуємо добрі рецепти
![Квас з березового соку](/uploads/posts/2015-03/kvas-z-berezovogo-soku_511.jpeg)
Квас з березового соку
Хочете приготувати смачних квас, але не знаєте як? У цій статті ми розповімо про рецепти цього напою з березового соку. Він виходить ароматним, та
![Банановий квас](/uploads/posts/2015-03/bananoviy-kvas_931.jpeg)
Банановий квас
Любите пити корисні напої? Тоді вам сподобається банановий квас. Для його приготування вам знадобляться тільки бананові шкурки, самі плоди можете
![Житній квас](/uploads/posts/2015-03/zhitny-kvas_321.jpeg)
Житній квас
Квас - улюблений напій багатьох людей, особливо в літній час. Існує досить багато його видів: медові, фруктові, ягідні, хлібні. Але найбільш
![Хлібний квас](/uploads/posts/2015-03/hlbniy-kvas_171.jpeg)
Хлібний квас
Квас - це смачний і корисний напій російської кухні, а також чудова основа для багатьох страв. Варіантів його приготування досить багато. І сьогодні
![Квас із сухофруктів](/uploads/posts/2015-03/kvas-z-suhofruktv_881.jpeg)
Квас із сухофруктів
Квас - це популярний російський напій, який чудово вгамовує спрагу в літню спеку. Варіантів і способів його створення існує безліч. І сьогодні ми
![Квас без дріжджів - рецепт](/uploads/posts/2015-03/kvas-bez-drzhdzhv-recept_911.jpeg)
Квас без дріжджів - рецепт
Квас - популярний російський напій, що володіє кислуватим смаком. Його готують шляхом бродіння житнього хліба, з додаванням меду, буряків,