Компот з яблук і апельсинів на зиму
Пропонуємо вам заготовити на зиму вітамінний компот з яблук і апельсинів . Напій виходить дивовижно смачним, неймовірно ароматним і, безумовно, корисним. В холодний осінній день він неодмінно зарядить вас позитивом і хорошим настроєм.
Інгредієнти:
яблука садові – 10 шт.;
апельсин – 05 шт.;
цукор – 320 г;
вода – 3 л.
Приготування
Виливаємо В каструлю джерельну воду і ставимо на вогонь.
Тим часом ретельно промиваємо з харчовою содою банку.
Яблука обполіскуємо і розрізаємо на 2 частини, вирізаючи насіння.
Апельсин моєму і шаткуємо кружечками.
Підготовлені фрукти викладаємо в банку, заповнюючи її приблизно на третину.
Тепер додаємо цукровий дрібний пісок і акуратно вливаємо гарячу воду.
Накриваємо зверху кришкою для консервування і наполягаємо 5-7 хвилин, щоб банку прогрілася.
Потім акуратно виливаємо відвар назад в каструлю і кип'ятимо.
Заливаємо фрукти другий раз і закручуємо кришку спеціальної закаточной машинкою. Обережно перевертаємо баночку і ставимо на підлогу денцем вгору.
Після повного охолодження, готовий компот із свіжих яблук і апельсинів зберігаємо вдома при кімнатній температурі, або виносимо в льох.
Інгредієнти:
яблука садові – 10 шт.;
апельсин – 55 г;
вода джерельна – 990 мл;
цукор – 110 г;
лимонна кислота – 5 р.
Приготування
Яблука і апельсин промиваємо, витираємо і нарізаємо часточками.
Потім перекладаємо підготовлені фрукти в каструльку мультиварки, вливаємо необхідну кількість води, додаємо за смаком цукровий пісок і кидаємо дрібку лимонки.
Закриваємо прилад кришкою, активуємо програму «Гасіння», встановлюємо таймер приблизно на 1 годину і чекаємо.
Готовий узвар виливаємо в банку і закатуємо металевої стерильною кришкою.
Інгредієнти:
яблука садові – 300 г;
груші – 300 г;
апельсин – 5 шт.;
цукор – 510 г;
вода – 5 л
Приготування
Яблука, апельсини та груші ретельно промиваємо гарячою водою.
Потім очищаємо всі фрукти від шкірки, цедри, видаляємо насіння і нарізаємо невеликими скибочками.
Тепер викладаємо яблука і груші в каструлю, засипаємо цукром і вливаємо воду.
Відправляємо посуд на помірний вогонь, доводимо до закипання і кидаємо апельсини.
Зменшуємо нагрівання, проварюємо компот кілька хвилин, і розливаємо по банках. Закатуємо кришками і настоюють до повного охолодження. Після цього прибираємо заготовку в льох і зберігаємо не більше 2 років.
Рецепт компоту з яблук і апельсинів
Інгредієнти:
Приготування
Компот в мультиварці з яблук і апельсинів
Інгредієнти:
Приготування
Компот з яблук, груш і апельсина
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Грушевий компот на зиму
З усього розмаїття фруктових заготівок консервація компотів особливо популярна. Пропонуємо зробити такий напій з груші. Розповімо кілька нескладних
Компот з апельсинів та яблук
Рецептів яблучних компотів зараз настільки багато, що часом неможливо чимось здивувати. Але ми постараємося, запропонувавши вам кілька варіантів
Компот із свіжих яблук
Яблучний компот - це відмінний варіант втамувати спрагу в літню спеку. А щоб наш напій не здавався настільки нудним сумісний корисний фрукт з іншими
Як варити компот з яблук?
Чи знаєте ви, як із звичайних яблук зварити чудовий компот? Дуже просто! Використовувати будемо свіжі фрукти сушені, а також додамо зовсім
Компоти на зиму
Домашні заготовки на зиму не тільки смачні, але й корисні. І компоти в цьому плані не виняток. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих заготовок
Компот із слив і яблук
Компоти з ягід і фруктів, свіжих або заморожених - виходять смачними і насиченими. Способів їх варіння досить багато. Ми сьогодні з вами поговоримо