Вино з глоду в домашніх умовах – рецепт
При приготуванні вина з глоду в домашніх умовах краще використовувати промерзлі ягоди, а якщо таких немає, то рекомендується помістити свіжо зірване плоди в морозильну камеру до повного промерзання.
Вино з глоду в домашніх умовах – це доступний рецепт, не вимагає складних інгредієнтів.
Інгредієнти:
ягоди глоду – 39 кг;
вода – 79 л;
цукор – 26 кг;
винні дріжджі – 10 р.
Приготування
Перебравши немиті ягоди глоду, помістіть їх в скляну пляшку, де і буде, згодом, готуватися вино з глоду. Розчиніть півкіло цукру в кип'яченій воді і залийте розчином ягоди.
Винні дріжджі розчиніть у 70 мл води з температурою не більше 38 градусів. Перемішайте масу протягом 15 хвилин, а потім перелийте в бутель. Надягаємо на бутель гідрозатвор і ставимо в тепло на три доби. При цьому періодично струшуємо сусло. Через три доби знімаємо гідрозатвор з бутля і зливаємо літр сусла в окрему ємність, де розводимо його з 12 кг цукру. Суміш вливаємо в основну ємність і затворяем гідрозатворів. По закінченні тижня проціджуємо вино, віджаті ягоди витягуємо. Для більшого бродіння додаємо цукор, що залишився і закорковуємо бутель гідрозатворів. Закінчення бродіння відбудеться через 45-55 днів. До цього часу вино посвітлішає і його можна буде розливати для витримки.
Якщо ви захочете повторити домашнє вино з глоду без дріжджів, то використовуйте близько 170-180 грам немитого родзинок , повторюючи цю технологію.
Інгредієнти:
ягоди глоду – 24 кг;
лимон – 170 г;
цукор – 12 кг;
вода – 4 л;
дріжджі – 10 р.
Приготування
Перед тим, як зробити домашнє вино з глоду, промиті ягоди покласти в бутель, додаємо цитрусову цедру і заливаємо інгредієнти окропом. Залишаємо основу вина охолоджуватися, після чого розминаємо ягоди, віджимаємо і додаємо лимонний сік з цукром і дріжджами. Ретельно розмішуємо і ставимо в тепло до завершення бродіння. Розливаємо вино з відповідним ємкостей і наполягаємо протягом 4 місяців перед вживанням.
Вино з глоду в домашніх умовах – це доступний рецепт, не вимагає складних інгредієнтів.
Домашнє вино з глоду
Інгредієнти:
Приготування
Перебравши немиті ягоди глоду, помістіть їх в скляну пляшку, де і буде, згодом, готуватися вино з глоду. Розчиніть півкіло цукру в кип'яченій воді і залийте розчином ягоди.
Винні дріжджі розчиніть у 70 мл води з температурою не більше 38 градусів. Перемішайте масу протягом 15 хвилин, а потім перелийте в бутель. Надягаємо на бутель гідрозатвор і ставимо в тепло на три доби. При цьому періодично струшуємо сусло. Через три доби знімаємо гідрозатвор з бутля і зливаємо літр сусла в окрему ємність, де розводимо його з 12 кг цукру. Суміш вливаємо в основну ємність і затворяем гідрозатворів. По закінченні тижня проціджуємо вино, віджаті ягоди витягуємо. Для більшого бродіння додаємо цукор, що залишився і закорковуємо бутель гідрозатворів. Закінчення бродіння відбудеться через 45-55 днів. До цього часу вино посвітлішає і його можна буде розливати для витримки.
Якщо ви захочете повторити домашнє вино з глоду без дріжджів, то використовуйте близько 170-180 грам немитого родзинок , повторюючи цю технологію.
Вино з глоду з лимоном
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити домашнє вино з глоду, промиті ягоди покласти в бутель, додаємо цитрусову цедру і заливаємо інгредієнти окропом. Залишаємо основу вина охолоджуватися, після чого розминаємо ягоди, віджимаємо і додаємо лимонний сік з цукром і дріжджами. Ретельно розмішуємо і ставимо в тепло до завершення бродіння. Розливаємо вино з відповідним ємкостей і наполягаємо протягом 4 місяців перед вживанням.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Як сушити глід в домашніх умовах?](/uploads/posts/2016-09/thumbs/yak-sushiti-gld-v-domashnh-umovah_651.jpeg)
Як сушити глід в домашніх умовах?
Звичайно ж, заготовки з глоду можна придбати в аптеці. Але якщо є найменша можливість зробити їх самостійно вдома, неодмінно скористайтеся нею. Далі
![Глід на зиму – рецепт](/uploads/posts/2016-09/thumbs/gld-na-zimu-recept_121.jpeg)
Глід на зиму – рецепт
Плоди глоду чудово піддаються будь-якого способу зберігання. Далі описані різні способи заготівлі ягід. Розповімо, як глід заморожувати, сушити і
![Варення з глоду з кісточками – рецепт](/uploads/posts/2016-09/thumbs/varennya-z-glodu-z-kstochkami-recept_801.jpeg)
Варення з глоду з кісточками – рецепт
Неодмінно заготовте пару баночок цього дивного ласощі. Текстура консервованого глоду нагадує м'які цукати з легкою кислинкою, які, разом з ароматним
![Вино з чорної смородини в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-09/thumbs/vino-z-chornoyi-smorodini-v-domashnh-umovah_441.jpeg)
Вино з чорної смородини в домашніх умовах
Шалено смачним вийде домашнє вино на основі чорної смородини. Його насичений колір, впізнаваний аромат неодмінно сподобається любителям домашніх
![Компот з глоду](/uploads/posts/2016-09/thumbs/kompot-z-glodu_751.jpeg)
Компот з глоду
Пустити в хід велику кількість корисних ягід можна шляхом приготування всіляких компотів. Далі опишемо, як зварити прекрасний напій з глоду і
![Вино з брусниці](/uploads/posts/2015-03/vino-z-brusnic_451.jpeg)
Вино з брусниці
Брусниця - це кисло-солодка ягода. Її використовують для приготування джемів, варення, компотів і т. д. І сьогодні ми розповімо вам, як приготувати