Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Апельсиновий джем в мультиварці

Апельсиновий джем в мультиварці

5-07-2015, 16:22
465
Апельсиновий джем в мультиварці
Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати апельсиновий джем в мультиварці. Всі ми знаємо, що цитрусові – це невичерпне джерело вітамінів, особливо вітаміну С. Таке ласощі виходить не тільки чудово смачним і ароматним, але і досить корисним. Воно допоможе вам зміцнити імунітет у зимовий час і підняти собі настрій навіть в найпохмуріший день!

Рецепт апельсинового джему в мультиварці


Інгредієнти:

  • лимон – 05 шт.;

  • апельсин – 4 шт.;

  • цукор – за смаком.


  • Приготування
    Отже, фрукти гарненько промиваємо під теплою водою, витираємо полотенчиком, знімаємо з них цедру і нарізаємо її на дрібні шматочки довільних розмірів. Очищені апельсинчики розламуємо на часточки і точно також чинимо з лимонами. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в глибоку емальовану каструльку і заливаємо вміст холодною водою так, щоб вона повністю покривала фрукти. У цьому стані залишаємо все рівно на добу, а потім переходимо до варінні джему. Витягуємо цитрусові скибочки з цедрою з води, використовуючи шумівку, перекладаємо їх у чашу мультиварки і засипаємо по смаку цукром. Закриваємо кришку приладу, активуємо режим «Випічка» і чекаємо закипання вмісту. Потім ставимо таймер на 30 хвилин, відкриваємо клапан і варимо цитрусовий джем до звукового сигналу. Готове ласощі переливаємо в стерилізовані баночки і відправляємо в льох або холодильник.

    Варення з апельсинів в мультиварці


    Інгредієнти:

  • лимон – 2 шт.;

  • апельсин – 15 кг;

  • цукор – 3 ст.;

  • сік лимонний – 50 мл;

  • вода – 3 ст.


  • Приготування
    Як приготувати смачний і ароматний джем, не докладаючи багато зусиль? В цьому немає нічого складного і нам з вами допоможе мультиварка! Отже, апельсини і лимони добре промиваємо і просушуємо. Банки стерилізуємо заздалегідь. Тепер беремо каструлю мультиварки і переходимо до підготовки фруктів. Апельсини очистити, знімаємо білу плівку, виймаємо кісточки і нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Цедру шаткуємо соломкою. Лимончики подрібнюємо разом з шкіркою і викладаємо все в ємність. Тепер вливаємо кілька склянок фільтрованої води і встановлюємо чашу в мультиварку. Накриваємо кришкою, вибираємо на дисплеї режим «Випічка», доводимо варення до кипіння і виставляємо таймер приблизно на 30 хвилин, періодично знімаючи пінку. Після цього відкриваємо кришку, всипаємо цукор і знову доводимо до кипіння на тому ж режимі, помішуючи джем. Проварюємо ласощі ще хвилин 10 і після цього відразу ж розливаємо по банках, закатуємо і залишаємо остигати.

    Яблучно-апельсиновий джем в мультиварці


    Яблучно-апельсиновий джем – чудово смачний десерт, чудова начинка для пиріжків і різних заготовки на зиму. Він виходить насиченим і густим без всяких добавок, а все тому, що в яблучках багато пектину. Також його можна використовувати в якості основи для приготування домашнього мармеладу. Давайте ж дізнаємося, як зробити це надзвичайно смачне і запашне ласощі.
    Інгредієнти:

  • яблука – 1 кг;

  • цукор – 2 ст.;
  • Апельсиновий джем в мультиварці

  • апельсин – 3 шт.


  • Приготування
    Для приготування оригінального і смачного джему в мультиварці, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього яблука і апельсини очищаємо, з апельсинчиків також знімаємо білу шкірку і нарізаємо дрібними шматочками фрукти. Потім складаємо їх у чашу мультиварки і засипаємо цукром. Гарненько перемішуємо, щоб виділився сік, і готуємо в режимі «Гасіння» рівне 1 годину, періодично помішуючи. Готовий джем у гарячому вигляді розкладаємо по сухим баночках і закриваємо кришками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Апельсиновий конфітюр - рецепт
    Апельсиновий конфітюр - рецепт
    Конфітюр - це французьке назва такого звичного нам ласощі, як варення. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити апельсиновий варіант цього
    Джем з желатином
    Джем з желатином
    Джем - це смачне густе ласощі, яке готують з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зварити з желатином. Він вийде чудово красивим і
    Джем в мультиварці
    Джем в мультиварці
    Джем - це смачна однорідна консистенція з фруктів і ягід. В домашніх умовах приготувати його досить просто, особливо, якщо у вас під рукою є
    Яблучне повидло в мультиварці
    Яблучне повидло в мультиварці
    Яблучне повидло - це смачне і ароматне ласощі, яке можна подати до чаю, як самостійний десерт або використовувати як начинку для пирогів. І сьогодні
    Апельсиновий джем в хлібопічці
    Апельсиновий джем в хлібопічці
    Любите солодке? А пам'ятаєте, як у дитинстві, ви сідали за стіл і пили чай з різними вареннями? Найімовірніше, ви не замислювалися про те, звідки
    Джем в хлібопічці - рецепт
    Джем в хлібопічці - рецепт
    Джем - просте і смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. Приготувати його можна як на плиті, так і використовуючи сучасні кухонні пристрої. І