Апельсиновий джем в мультиварці
![Апельсиновий джем в мультиварці Апельсиновий джем в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/apelsinoviy-dzhem-v-multivarc_941.jpeg)
Рецепт апельсинового джему в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, фрукти гарненько промиваємо під теплою водою, витираємо полотенчиком, знімаємо з них цедру і нарізаємо її на дрібні шматочки довільних розмірів. Очищені апельсинчики розламуємо на часточки і точно також чинимо з лимонами. Тепер викладаємо всі підготовлені інгредієнти в глибоку емальовану каструльку і заливаємо вміст холодною водою так, щоб вона повністю покривала фрукти. У цьому стані залишаємо все рівно на добу, а потім переходимо до варінні джему. Витягуємо цитрусові скибочки з цедрою з води, використовуючи шумівку, перекладаємо їх у чашу мультиварки і засипаємо по смаку цукром. Закриваємо кришку приладу, активуємо режим «Випічка» і чекаємо закипання вмісту. Потім ставимо таймер на 30 хвилин, відкриваємо клапан і варимо цитрусовий джем до звукового сигналу. Готове ласощі переливаємо в стерилізовані баночки і відправляємо в льох або холодильник.
Варення з апельсинів в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати смачний і ароматний джем, не докладаючи багато зусиль? В цьому немає нічого складного і нам з вами допоможе мультиварка! Отже, апельсини і лимони добре промиваємо і просушуємо. Банки стерилізуємо заздалегідь. Тепер беремо каструлю мультиварки і переходимо до підготовки фруктів. Апельсини очистити, знімаємо білу плівку, виймаємо кісточки і нарізаємо м'якоть невеликими шматочками. Цедру шаткуємо соломкою. Лимончики подрібнюємо разом з шкіркою і викладаємо все в ємність. Тепер вливаємо кілька склянок фільтрованої води і встановлюємо чашу в мультиварку. Накриваємо кришкою, вибираємо на дисплеї режим «Випічка», доводимо варення до кипіння і виставляємо таймер приблизно на 30 хвилин, періодично знімаючи пінку. Після цього відкриваємо кришку, всипаємо цукор і знову доводимо до кипіння на тому ж режимі, помішуючи джем. Проварюємо ласощі ще хвилин 10 і після цього відразу ж розливаємо по банках, закатуємо і залишаємо остигати.
Яблучно-апельсиновий джем в мультиварці
Яблучно-апельсиновий джем – чудово смачний десерт, чудова начинка для пиріжків і різних заготовки на зиму. Він виходить насиченим і густим без всяких добавок, а все тому, що в яблучках багато пектину. Також його можна використовувати в якості основи для приготування домашнього мармеладу. Давайте ж дізнаємося, як зробити це надзвичайно смачне і запашне ласощі.
Інгредієнти:
![Апельсиновий джем в мультиварці Апельсиновий джем в мультиварці](/uploads/posts/2015-07/apelsinoviy-dzhem-v-multivarc_462.jpeg)
Приготування
Для приготування оригінального і смачного джему в мультиварці, готуємо спочатку всі інгредієнти. Для цього яблука і апельсини очищаємо, з апельсинчиків також знімаємо білу шкірку і нарізаємо дрібними шматочками фрукти. Потім складаємо їх у чашу мультиварки і засипаємо цукром. Гарненько перемішуємо, щоб виділився сік, і готуємо в режимі «Гасіння» рівне 1 годину, періодично помішуючи. Готовий джем у гарячому вигляді розкладаємо по сухим баночках і закриваємо кришками.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Апельсиновий конфітюр - рецепт](/uploads/posts/2015-03/apelsinoviy-konftyur-recept_441.jpeg)
Апельсиновий конфітюр - рецепт
Конфітюр - це французьке назва такого звичного нам ласощі, як варення. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити апельсиновий варіант цього
![Джем з желатином](/uploads/posts/2015-03/dzhem-z-zhelatinom_381.jpeg)
Джем з желатином
Джем - це смачне густе ласощі, яке готують з різних ягід і фруктів. І сьогодні ми розповімо, як його зварити з желатином. Він вийде чудово красивим і
![Джем в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/dzhem-v-multivarc_491.jpeg)
Джем в мультиварці
Джем - це смачна однорідна консистенція з фруктів і ягід. В домашніх умовах приготувати його досить просто, особливо, якщо у вас під рукою є
![Яблучне повидло в мультиварці](/uploads/posts/2015-01/yabluchne-povidlo-v-multivarc_571.jpeg)
Яблучне повидло в мультиварці
Яблучне повидло - це смачне і ароматне ласощі, яке можна подати до чаю, як самостійний десерт або використовувати як начинку для пирогів. І сьогодні
![Апельсиновий джем в хлібопічці](/uploads/posts/2015-01/apelsinoviy-dzhem-v-hlbopchc_151.jpeg)
Апельсиновий джем в хлібопічці
Любите солодке? А пам'ятаєте, як у дитинстві, ви сідали за стіл і пили чай з різними вареннями? Найімовірніше, ви не замислювалися про те, звідки
![Джем в хлібопічці - рецепт](/uploads/posts/2015-01/dzhem-v-hlbopchc-recept_931.jpeg)
Джем в хлібопічці - рецепт
Джем - просте і смачне ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. Приготувати його можна як на плиті, так і використовуючи сучасні кухонні пристрої. І