Глінтвейн в мультиварці

Рецепт глінтвейну в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки наливаємо столове червоне вино, висипаємо необхідну кількість цукру і кладемо фрукти, помиті і нарізані дрібними кубиками. Нарешті, кидаємо всі спеції, закриваємо кришку і вибираємо режим «Мультиповар». Готуйте глінтвейн приблизно 15 хвилин при температурі близько 70°С. Після цього даємо напою настоятися і проціджують його через дрібне ситечко. Розливаємо по високих келихах і кидаємо в кожен по зірочка бадьяна.
Безалкогольний глінтвейн в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю мультиварки наливаємо вишневий і апельсиновий соки, кидаємо гвоздику і дрібку меленої кориці. Потім додаємо подрібнену на тертці апельсинову цедру, ставимо ємність в прилад, закриваємо кришку, вибираємо програму «Гасіння» і виставляємо таймер на 30 хвилин. Стежимо, щоб глінтвейн нагрівся приблизно до 70°С, але не кипів. Після цього переводимо на режим «Підігрів» і виставляємо 5 хвилин. Почувши сигнал готовності, не відкриваємо кришку, а даємо глінтвейну настоятися близько години. Далі проціджуємо його через дрібне сито і подаємо, розлив по скляним високих склянках.
Як приготувати глінтвейн в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю наливаємо вино, додаємо цукор, кладемо мед і фрукти, подрібнені скибочками. Додаємо за смаком спеції, вибираємо програму «Пароварка» і готуємо 15 хвилин. Даємо готового напою настоятися і проціджують його через дрібне сито. Після цього розливаємо глінтвейн по келихах і насолоджуємося його неповторним смаком і чарівним ароматом.
Як варити глінтвейн в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
У чашу виливаємо вино, готове заварені каву і коньяк. Кидаємо всі необхідні спеції і цукор. На дисплеї вибираємо режим «Пароварка» і готуємо глінтвейн 15 хвилин. Після цього наполягаємо напій, проціджуємо і розливаємо по склянках.
Глінтвейн в мультиварці з родзинками
Інгредієнти:

Приготування
У чашу мультиварки виливаємо червоне вино, додаємо спеції, сахарим і гарненько перемішуємо силіконової лопаткою. Родзинки промиваємо, заливаємо окропом і залишаємо на 5 хвилин, а потім складаємо в ємність мультиварки. Закриваємо кришку приладу, вибираємо режим «Підігрів» і час 1 год. Після цього даємо напою настоятися, розливаємо гарячий глінтвейн по келихах і насолоджуємося його зігріваючим смаком.
Рекомендуємо добрі рецепти

Глінтвейн з апельсином і корицею
Глінтвейн гарячий алкогольний напій, який п'ють найчастіше в холодну пору року. Варіантів його приготування з додаванням різних інгредієнтів досить

Глінтвейн - рецепт з апельсином
Глінтвейн - гаряче пряний напій на основі вина, який підходить для вживання в холодну погоду. Його готують з додаванням різних спецій та фруктів. І

Глінтвейн з білого вина
Традиційно глінтвейн гарячий напій готують з напівсухого червоного вина. Але сьогодні ми відійдемо від класичних рецептів та приготуємо глінтвейн з

Рецепт глінтвейну з червоного вина
Глінтвейн - популярний гарячий алкогольний напій, який готується з вина. І сьогодні мова піде про глінтвейн з червоного вина. Пропонуємо вашій увазі

Яблучний глінтвейн
Глінтвейн - напій англійського походження, який роблять на основі вина. І зараз ми розповімо, як приготувати корисний глінтвейн з додаванням яблука.