Варення з айви в мультиварці
Варення з айви виходить неймовірно смачним. Як варити варення з айви в мультиварці, зараз дізнаєтесь.
Рецепт варення з айви в мультиварці
Інгредієнти:
пісок цукровий – 800 г;
плоди стиглої айви – 1 кг.
Приготування
Плоди айви ріжемо на четвертинки, серцевиною видаляємо, а потім отримані шматочки нарізаємо невеликими шматочками.
Тепер беремо ємність, укладаємо туди приблизно третина айви і додаємо 1/3 цукру, потім знову частина айви, частина цукру, знову айва і цукор. Прикриваємо ємність кришкою і на 2 дні залишаємо. За цей час ємність потрібно кілька разів струшувати.
Після цього повинно виділитися достатньо соку. Якщо айва попалася недостатньо соковитою, то вливаємо близько 100 мл води.
Поміщаємо айву в мультиварку, акуратно перемішуємо і включаємо програму «Гасіння» і виставляємо час – 30 хвилин. Потім даємо варенню повністю охолонути і знову ставимо на «Гасіння» на 15 хвилин. Потім знову повністю остуджуємо і знову ставимо на 15 хвилин.
Готове варення розкладаємо по банках і укупориваем.
Варення з айви на зиму в мультиварці
Інгредієнти:
кислота лимонна – 10 г;
цукор – 800 г;
айва стигла – 1 кг;
питна вода – 500 мл
Приготування
Айву добре промиваємо. Ріжемо часточками і вирізаємо насінну частину.
Нагріваємо воду, додаємо половину лимонної кислоти. Айвовые часточки опускаємо в окріп приблизно на хвилинку.
Поміщаємо інгредієнти в мультварочную чашу, чергуючи шари айви і цукру. Прикриваємо рушником і 12 годин витримуємо. Відвар, в якому бланшировали айву, ставимо в холод.
Айву з соком, що виділився прогріваємо в режимі «Гасіння» 30 хвилин. Якщо соку виділилося мало, варимо сироп: в 120 мл рідини всипаємо 120 г цукру і вливаємо до його розчинення і заливаємо їм фрукти. Потім даємо постояти 10 хвилин, знову на «Гасіння» проварюємо 20 хвилин, на 10 хвилин відставляємо і знову 20 хвилин готуємо в тому ж режимі.
Розкладаємо варення з пропаренным баночках і укупориваем.
Варення з айви і яблук в мультиварці
Інгредієнти:
яблука кисло-солодкі – 500 г;
цукор – 1 кг;
стигла айва – 1 кг.
Приготування
Яблука і айву чистимо від шкірки, видаляємо пошкоджені ділянки і серцевину. Далі нарізаємо фрукти шматочками і викладаємо в каструлю.
Засипаємо масу цукром і годин на 8 залишаємо.
Поміщаємо масу в мультиварочную каструльку і готуємо в режимі «Гасіння» 40 хвилин. Потім години 2 даємо постояти, проварюємо в тому ж режимі ще 40 хвилин. Знову залишаємо на 15 хвилин і знову ж таки третій раз проварюємо.
Готове варення, яке стало золотисто-червоного кольору, розподіляємо по пропаренным баночках і відразу ж закатуємо.
Варення з айви з гарбузом в мультиварці
Інгредієнти:
гарбуз очищена – 1 кг;
айва очищена – 800 г;
цукор – 700 р.
Приготування
Гарбуз і айву подрібнюємо шматочками і засипаємо цукром.
Перемішуємо масу і залишаємо, поки не виділиться достатню кількість соку.
Після цього поміщаємо гарбуз з айвою в соку в ємність приладу і в режимі «Гасіння» готуємо 15 години.
Готове варення тут же гарячим розподіляємо по підготовленим стерилізованим баночках і відразу ж укупориваем.
Варення з японської айви в мультиварці
Інгредієнти:
очищена японська айва – 960 г;
вода – 390 мл;
натуральний мед – 1 кг;
кориця – щіпка.
Приготування
Айву миємо, чистимо від насіння і шкірки. Нарізаємо часточками. Поміщаємо в воду і 10 хвилин проварюємо.
Після цього відвар проціджуємо в широку ємність, де будемо готувати варення.
Додаємо мед і корицю. Потім додаємо айвовые часточки.
У режимі «Гасіння» готуємо варення 1 годину до густоти.
Варення з айви часточками в мультиварці поміщаємо в баночки і укупориваем.
Вдалих всім заготовок!
Рецепт варення з айви в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Варення з айви на зиму в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Варення з айви і яблук в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Варення з айви з гарбузом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Варення з японської айви в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Вдалих всім заготовок!
Рекомендуємо добрі рецепти
Японська айва – рецепти приготування
Використовуйте наші рецепти для виготовлення дивно смачних напоїв на основі японської айви. Далі ви дізнаєтеся, як зробити напрочуд смачне вино,
Варення з айви часточками
Пізньої осені знімають останні плоди, які встигають перед настанням холодів – айву. Ароматна, щільна, кисло-солодка – справжня королева столу, якщо
Вино з айви
Не бійтеся готувати з айви алкогольний напій. Вино з цих плодів виходить чудово смачним, до того ж ви самі зможете збалансувати надмірну терпкість
Мармелад з айви
Неодмінно принесіть це фантастично смачні ласощі. Мармелад з айви виходить ідеальним, навіть у невмілих кулінарів. Два цікавих рецепта цього
Свинина з айвою
Свинина з айвою - це універсальне блюдо, підійде як для святкового столу, так вечері у вихідний день у колі родини або друзів. У нашій статті ми
Компот з айви
Айва - своєрідний продукт, який рідко вживають сирим, але зате з нього виходять чудовий варення і компоти. Ось про останніх ми і поговоримо в нашій