Пянсе в пароварці
Пянсе — корейське блюдо, яке представляє собою пиріжки, приготовані на пару. Вони дуже поширені на Далекому Сході, в Середній Азії та Сибіру. Подають їх зазвичай з корейською морквою, гострими соусами або корейськими салатами. Гостроту випічки ви можете регулювати за своїм смаком. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати пянсе в пароварці.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно біла – 600 г;
вода – 300 мл;
цукровий пісок – 1 ч. ложка;
сухі дріжджі – 10 г;
сіль – щіпка;
масло рослинне – 2 ст. ложки.
Для начинки:
цибулина – 1 шт.;
часник – 3 зубчики;
олія рослинна;
курячі гомілки – 500 г;
капуста білокачанна – 300 г;
спеції.
Приготування
У невеликій кількості теплої води розчиняємо сухі дріжджі, цукровий пісок і ставимо в тепле місце. Коли опара трохи підійде, замішуємо тісто, додаючи інші необхідні інгредієнти, і прибираємо в на 1 годину в тепле місце. А цим часом поки готуємо начинку: капусту дрібненько шаткуємо, цибулю чистимо, ріжемо кубиками, а часник подрібнюємо. З курячих гомілок знімаємо філе і дрібно рубаємо його. Потім злегка обсмажуємо м'ясо, додаємо капусту, цибулька, часничок, солимо і перчимо. Тушкуємо начинку хвилин 10 періодично помішуючи. Тепер відщипуємо від тесту невеликі шматочки, робимо коржики, викладаємо начинку, защипуємо краю і формуємо пиріжки. Пароварку промазуємо маслом, викладаємо пянсе і готуємо 40 хвилин. По закінченні часу, ніжні смачні пянсе в пароварці готові!
Інгредієнти:
Для тіста:
вода кип'ячена – 1 ст.;
сухі дріжджі – 2 ч. ложки;
масло рослинне – 1 ст. ложка;
борошно пшеничне – 350 г;
цукровий пісок – 1 ч. ложка.
Для начинки:
м'якоть яловичини – 300 г;
білокачанна капуста – 300 г;
цибулина – 2 шт.;
спеції;
часник – 3 зубчики.
Приготування
Дріжджі розводимо у воді, всипаємо цукор і даємо опарі піднятися. Потім вливаємо воду, всипаємо борошно, сіль і замішуємо м'яке, липковатое тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на расстойку. Не втрачаючи часу дарма, готуємо начинку. Для цього м'ясо подрібнюємо зручним для вас способом, додаємо нарізану кубиками цибулю і часник. Кладемо нашатковану капусту, все перемішуємо, солимо і перчимо. З піднявся тіста формуємо рівні кульки, розплющуємо їх і начиняємо. Заліплюємо зручним способом, викладаємо в пароварку і готуємо 45 хвилин.
Рецепт пянсе в пароварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У невеликій кількості теплої води розчиняємо сухі дріжджі, цукровий пісок і ставимо в тепле місце. Коли опара трохи підійде, замішуємо тісто, додаючи інші необхідні інгредієнти, і прибираємо в на 1 годину в тепле місце. А цим часом поки готуємо начинку: капусту дрібненько шаткуємо, цибулю чистимо, ріжемо кубиками, а часник подрібнюємо. З курячих гомілок знімаємо філе і дрібно рубаємо його. Потім злегка обсмажуємо м'ясо, додаємо капусту, цибулька, часничок, солимо і перчимо. Тушкуємо начинку хвилин 10 періодично помішуючи. Тепер відщипуємо від тесту невеликі шматочки, робимо коржики, викладаємо начинку, защипуємо краю і формуємо пиріжки. Пароварку промазуємо маслом, викладаємо пянсе і готуємо 40 хвилин. По закінченні часу, ніжні смачні пянсе в пароварці готові!
Пиріжки пянсе в пароварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Дріжджі розводимо у воді, всипаємо цукор і даємо опарі піднятися. Потім вливаємо воду, всипаємо борошно, сіль і замішуємо м'яке, липковатое тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на расстойку. Не втрачаючи часу дарма, готуємо начинку. Для цього м'ясо подрібнюємо зручним для вас способом, додаємо нарізану кубиками цибулю і часник. Кладемо нашатковану капусту, все перемішуємо, солимо і перчимо. З піднявся тіста формуємо рівні кульки, розплющуємо їх і начиняємо. Заліплюємо зручним способом, викладаємо в пароварку і готуємо 45 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пянсе в мультиварці – рецепт
Пянсе - своєрідний фаст-фуд в східній кухні. Але на відміну від звичайного фаст фуду, такі булочки не так шкідливі, тому що готуються на пару.
Смажені пиріжки з картоплею
Всі знають, що смажені пиріжки зовсім не відносяться до здорового харчування, але іноді дуже хочеться з'їсти м'який, ароматний і дуже смачний
Пиріжки з капустою в духовці
Багато бабусі готують просто шикарно, особливо смачними виходять у них пиріжки з капустою. На жаль, не всі можуть приготувати тісто для пиріжків за
Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо
Пиріжки з яблуками
Всі ми любимо солодке домашню випічку. І сьогодні ми з вами поговоримо про пиріжки з яблуками, від шматочка такого ласощі навряд чи хтось
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили