Пянсе — корейське блюдо, яке представляє собою пиріжки, приготовані на пару. Вони дуже поширені на Далекому Сході, в Середній Азії та Сибіру. Подають їх зазвичай з корейською морквою, гострими соусами або корейськими салатами. Гостроту випічки ви можете регулювати за своїм смаком. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати пянсе в пароварці.
Рецепт пянсе в пароварці
Інгредієнти: Для тіста:
борошно біла – 600 г; вода – 300 мл; цукровий пісок – 1 ч. ложка; сухі дріжджі – 10 г; сіль – щіпка; масло рослинне – 2 ст. ложки. Для начинки:
цибулина – 1 шт.; часник – 3 зубчики; олія рослинна; курячі гомілки – 500 г; капуста білокачанна – 300 г; спеції. Приготування У невеликій кількості теплої води розчиняємо сухі дріжджі, цукровий пісок і ставимо в тепле місце. Коли опара трохи підійде, замішуємо тісто, додаючи інші необхідні інгредієнти, і прибираємо в на 1 годину в тепле місце. А цим часом поки готуємо начинку: капусту дрібненько шаткуємо, цибулю чистимо, ріжемо кубиками, а часник подрібнюємо. З курячих гомілок знімаємо філе і дрібно рубаємо його. Потім злегка обсмажуємо м'ясо, додаємо капусту, цибулька, часничок, солимо і перчимо. Тушкуємо начинку хвилин 10 періодично помішуючи. Тепер відщипуємо від тесту невеликі шматочки, робимо коржики, викладаємо начинку, защипуємо краю і формуємо пиріжки. Пароварку промазуємо маслом, викладаємо пянсе і готуємо 40 хвилин. По закінченні часу, ніжні смачні пянсе в пароварці готові!
Пиріжки пянсе в пароварці
Інгредієнти: Для тіста:
вода кип'ячена – 1 ст.; сухі дріжджі – 2 ч. ложки; масло рослинне – 1 ст. ложка; борошно пшеничне – 350 г; цукровий пісок – 1 ч. ложка. Для начинки:
м'якоть яловичини – 300 г; білокачанна капуста – 300 г; цибулина – 2 шт.; спеції; часник – 3 зубчики. Приготування Дріжджі розводимо у воді, всипаємо цукор і даємо опарі піднятися. Потім вливаємо воду, всипаємо борошно, сіль і замішуємо м'яке, липковатое тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на расстойку. Не втрачаючи часу дарма, готуємо начинку. Для цього м'ясо подрібнюємо зручним для вас способом, додаємо нарізану кубиками цибулю і часник. Кладемо нашатковану капусту, все перемішуємо, солимо і перчимо. З піднявся тіста формуємо рівні кульки, розплющуємо їх і начиняємо. Заліплюємо зручним способом, викладаємо в пароварку і готуємо 45 хвилин.