Вернуться назад Распечатать

Пянсе в пароварці

Пянсе в пароварці
Пянсе — корейське блюдо, яке представляє собою пиріжки, приготовані на пару. Вони дуже поширені на Далекому Сході, в Середній Азії та Сибіру. Подають їх зазвичай з корейською морквою, гострими соусами або корейськими салатами. Гостроту випічки ви можете регулювати за своїм смаком. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати пянсе в пароварці.

Рецепт пянсе в пароварці


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно біла – 600 г;

  • вода – 300 мл;

  • цукровий пісок – 1 ч. ложка;

  • сухі дріжджі – 10 г;

  • сіль – щіпка;

  • масло рослинне – 2 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • цибулина – 1 шт.;

  • часник – 3 зубчики;

  • олія рослинна;

  • курячі гомілки – 500 г;

  • капуста білокачанна – 300 г;

  • спеції.


  • Приготування
    У невеликій кількості теплої води розчиняємо сухі дріжджі, цукровий пісок і ставимо в тепле місце. Коли опара трохи підійде, замішуємо тісто, додаючи інші необхідні інгредієнти, і прибираємо в на 1 годину в тепле місце. А цим часом поки готуємо начинку: капусту дрібненько шаткуємо, цибулю чистимо, ріжемо кубиками, а часник подрібнюємо. З курячих гомілок знімаємо філе і дрібно рубаємо його. Потім злегка обсмажуємо м'ясо, додаємо капусту, цибулька, часничок, солимо і перчимо. Тушкуємо начинку хвилин 10 періодично помішуючи. Тепер відщипуємо від тесту невеликі шматочки, робимо коржики, викладаємо начинку, защипуємо краю і формуємо пиріжки. Пароварку промазуємо маслом, викладаємо пянсе і готуємо 40 хвилин. По закінченні часу, ніжні смачні пянсе в пароварці готові!

    Пиріжки пянсе в пароварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • вода кип'ячена – 1 ст.;

  • сухі дріжджі – 2 ч. ложки;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • борошно пшеничне – 350 г;

  • цукровий пісок – 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • м'якоть яловичини – 300 г;

  • білокачанна капуста – 300 г;
  • Пянсе в пароварці

  • цибулина – 2 шт.;

  • спеції;

  • часник – 3 зубчики.


  • Приготування
    Дріжджі розводимо у воді, всипаємо цукор і даємо опарі піднятися. Потім вливаємо воду, всипаємо борошно, сіль і замішуємо м'яке, липковатое тісто. Накриваємо його рушником і ставимо в тепле місце на расстойку. Не втрачаючи часу дарма, готуємо начинку. Для цього м'ясо подрібнюємо зручним для вас способом, додаємо нарізану кубиками цибулю і часник. Кладемо нашатковану капусту, все перемішуємо, солимо і перчимо. З піднявся тіста формуємо рівні кульки, розплющуємо їх і начиняємо. Заліплюємо зручним способом, викладаємо в пароварку і готуємо 45 хвилин.