Як швидко замаринувати цибулю в оцті?
Цибуля – надзвичайно корисний продукт. Це відомо, мабуть, усім. Але при цьому він має достатньо специфічний смак, який не всім подобається. А щоб від цього позбутися, ми вам зараз розповімо, як правильно маринувати цибулю в оцті.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста – 200 г;
оцет 9% – 4 ст. ложки;
сіль – 1 ч. ложка;
вода.
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. Укладаємо його в посуд, придатну для мікрохвильової печі. Зверху цибулька заливаємо водою. Її потрібно не дуже багато, цибулю просто повинен бути покритий рідиною. Далі додаємо сіль і вливаємо оцет. Накриваємо ємність і ставимо її в мікрохвильовку. При максимальній потужності готуємо 5 хвилин. Далі виймаємо його і остуджуємо під холодною водою. Після цього він вже повністю готовий. Як бачите, маринована в оцті цибулю можна приготувати дуже швидко і легко.
Інгредієнти:
вода – 1 склянка;
оцет 9% – 75 мл;
сіль – 30 г;
цукор – 25 г;
цибуля – 250 г;
кріп.
Приготування
Вимитий цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями. Вимитий кріп дрібненько шаткуємо. З'єднуємо його з цибулею. Для маринаду воду змішуємо з оцтом, додаємо цукор, сіль і добре розмішуємо. Кладемо цибулю з кропом в ємність з щільно закривається кришкою і заливаємо зверху маринадом. Ставимо в прохолодне місце і через пару годин маринована цибулька буде готовий.
Інгредієнти:
великий ріпчаста цибуля – 2 шт.;
чорний мелений перець – щіпка;
цукор – 10 г;
сіль – за смаком;
оцет яблучний – 3 ст. ложки.
Приготування
Цибулю подрібнюємо будь-яким зручним способом, заливаємо його окропом – це прибере зайву гіркоту. Хвилин через 5 воду зливаємо і вливаємо нову порцію води, додаємо в неї цукор, сіль і перчик. Вливаємо яблучний оцет, перемішуємо і даємо постояти близько 2 годин.
Інгредієнти:
цибуля – 200 г;
рисовий оцет – 3 ст. ложки;
вода.
Приготування
Подрібнюємо цибулю, поміщаємо його в глибоку ємність і заливаємо окропом. Залишаємо так хвилин на 5 а потім воду зливаємо, а цибулька поливаємо рисовим оцтом. Вичікуємо хвилин 5 пару разів за цей час перемішавши його. В кінці оцет зливаємо, а цибулю використовуємо за призначенням.
Інгредієнти:
цибуля – 500 г;
вода – 500 мл;
бальзамічний оцет – 1 склянка;
цукор – 150 г;
лавровий лист – 3 шт.;
зерна гірчиці – 2 ч. ложки;
запашний перець – 3 шт.;
корінь імбиру – 5 г;
сіль – щіпка.
Приготування
Вливаємо В каструльку воду, кладемо цукор, сіль і ставимо на плиту. Після закипання вогонь вимикаємо, додаємо запашний перець, гірчицю, тоненько нарізаний корінь імбиру і лаврові листочки. Заливаємо отриманим маринадом нарізану цибулю і залишаємо приблизно на годину.
Як швидко замаринувати цибулю в оцті - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищений цибулю шаткуємо півкільцями. Укладаємо його в посуд, придатну для мікрохвильової печі. Зверху цибулька заливаємо водою. Її потрібно не дуже багато, цибулю просто повинен бути покритий рідиною. Далі додаємо сіль і вливаємо оцет. Накриваємо ємність і ставимо її в мікрохвильовку. При максимальній потужності готуємо 5 хвилин. Далі виймаємо його і остуджуємо під холодною водою. Після цього він вже повністю готовий. Як бачите, маринована в оцті цибулю можна приготувати дуже швидко і легко.
Маринований цибулю в оцті – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Вимитий цибулю нарізаємо тоненькими півкільцями. Вимитий кріп дрібненько шаткуємо. З'єднуємо його з цибулею. Для маринаду воду змішуємо з оцтом, додаємо цукор, сіль і добре розмішуємо. Кладемо цибулю з кропом в ємність з щільно закривається кришкою і заливаємо зверху маринадом. Ставимо в прохолодне місце і через пару годин маринована цибулька буде готовий.
Маринований лук в яблучному оцті – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю подрібнюємо будь-яким зручним способом, заливаємо його окропом – це прибере зайву гіркоту. Хвилин через 5 воду зливаємо і вливаємо нову порцію води, додаємо в неї цукор, сіль і перчик. Вливаємо яблучний оцет, перемішуємо і даємо постояти близько 2 годин.
Як маринувати цибулю в рисовому оцті?
Інгредієнти:
Приготування
Подрібнюємо цибулю, поміщаємо його в глибоку ємність і заливаємо окропом. Залишаємо так хвилин на 5 а потім воду зливаємо, а цибулька поливаємо рисовим оцтом. Вичікуємо хвилин 5 пару разів за цей час перемішавши його. В кінці оцет зливаємо, а цибулю використовуємо за призначенням.
Як маринувати цибулю в оцті для салату?
Інгредієнти:
Приготування
Вливаємо В каструльку воду, кладемо цукор, сіль і ставимо на плиту. Після закипання вогонь вимикаємо, додаємо запашний перець, гірчицю, тоненько нарізаний корінь імбиру і лаврові листочки. Заливаємо отриманим маринадом нарізану цибулю і залишаємо приблизно на годину.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як замаринувати цибулю в оцті?
Сьогодні досить часто використовують маринований цибулю в приготуванні всіляких закусок або навіть гарячих страв. При цьому існує кілька абсолютно
Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до
Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька
Цибуля маринована в оцті
Як правило, маринована цибуля служить доповненням до салатів, але і в якості закуски до м'ясних страв подають його дуже часто. З цієї причини ми
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і