Як приготувати заморожені гребінці?
![Як приготувати заморожені гребінці? Як приготувати заморожені гребінці?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-zamorozhen-grebnc_301.jpeg)
Як приготувати заморожені гребінці у вершковому соусі?
Можливо, вас може налякати поєднання гребінців і бекону в цьому соусі, але не хвилюйтеся, підкопчені скибочки свинини віддадуть лише дещицю свого неперевершеного аромату, не заглушаючи смаку морепродуктів.
Інгредієнти:
Приготування
Викладіть шматочки копченого бекону на суху сковороду і дайте жиру з нього повністю вытопиться. Як тільки шматочки стануть рум'яними, покладіть їх на серветки, а до жиру на сковороді, додайте вершкове масло, влийте вершки і засипте сир. Коли кількість соусу в сковороді зменшиться вдвічі, додайте в соус розкришений бекон і зніміть посуд з вогню.
Обсушіть очищених і розморожених молюсків, і викладіть їх на добре розігріту сковороду з краплею оливкової олії. Обсмажуйте гребінці по хвилині з кожної сторони, а потім подавайте поверх вершкового соусу .
Як варити заморожені гребінці?
Взагалі, варка не є ідеальним методом приготування гребінців, як правило, молюсків обсмажують, але існує один японський рецепт відварених гребінців, який порушує всі гастрономічні правила.
Інгредієнти:
Приготування
Скільки варити заморожені гребінці залежить від їх розміру, але зазвичай на це йде не більше хвилини. У сотейнику змішати саке, мірін, сою і цукор, додайте тертий імбирний корінь і дочекайтеся закипання рідини. Викладіть відварених гребінців в соус і готуйте 4-6 хвилин на самому мінімальному вогні. Після, відварні гребінці перекладіть на блюдо, соус випаруйте до загустіння і вилийте зверху.
Як приготувати заморожені гребінці з часником?
Інгредієнти:
Для гребінців:
Для соусу:
Приготування
Розморозьте і добре обсушити гребінці. Останній момент має ключове значення тому, що сприяє появи рум'яної скоринки при обжарюванні. Викладіть молюсків на добре розігріту сковороду з сумішшю масел і смажте по хвилині з кожної сторони.
Ретельно подрібніть зелень петрушки з часниковими зубками і лимонною цедрою. Додайте ароматну суміш до гребінців і відразу ж прибирайте їх з вогню, інакше часник згорить.
Як посмажити заморожені гребінці?
Інгредієнти:
![Як приготувати заморожені гребінці? Як приготувати заморожені гребінці?](/uploads/posts/2015-07/yak-prigotuvati-zamorozhen-grebnc_352.jpeg)
Приготування
Перед тим, як приготувати самі заморожені гребінці, залиште молюсків розморожувати, а самі беріться за апельсинову глазур.
Для глазурі змішайте сік апельсина з соєвим соусом, соком лайма і дрібно нарізаними часниковими зубчиками. Дайте соусу випарується близько 10 хвилин або поки загусне.
Обсушіть розморожені гребінці і викладіть їх на сковороду з розігрітим маслом. Дайте молюскам обсмажитися по хвилині-півтори з кожної сторони, а потім подавайте разом з апельсиновою глазур'ю.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Салат з гребінцями](/uploads/posts/2015-03/salat-z-grebncyami_761.jpeg)
Салат з гребінцями
Морські гребінці - дуже корисні морепродукти, містять у собі багато йоду. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування салатів з гребінців, які
![Морські гребінці в вершковому соусі](/uploads/posts/2015-03/morsk-grebnc-v-vershkovomu-sous_971.jpeg)
Морські гребінці в вершковому соусі
М'ясо морських гребінців чудово ніжне, і має злегка солодкуватий приємний присмак. Ці морепродукти широко використовують в кулінарії. Крім цього їх
![Страви з гребінців](/uploads/posts/2015-03/stravi-z-grebncv_751.jpeg)
Страви з гребінців
Морські гребінці - не найдоступніший продукт, але якщо вам вдалося його купити, тоді пропонуємо вам ознайомитись з цікавими і вишуканими рецептами
![Смажені морські гребінці - рецепт](/uploads/posts/2015-03/smazhen-morsk-grebnc-recept_221.jpeg)
Смажені морські гребінці - рецепт
Морські гребінці - це дуже корисний молюск, джерело вітамінів і корисних мікроелементів. Тому варто додати в свій раціон страви з цього чудового
![Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців](/uploads/posts/2015-03/zakuska-z-darv-glibin-zhulyen-z-morskih-grebncv_801.jpeg)
Закуска з дарів глибин: жульєн з морських гребінців
Жульєн з морських гребінців - це шикарна закуска ресторанного рівня, яку без особливих зусиль можна приготувати в домашніх умовах. Таке блюдо буде
![Гребінці по-корейськи - рецепт](/uploads/posts/2015-01/grebnc-po-koreyski-recept_101.jpeg)
Гребінці по-корейськи - рецепт
Гребінці - смачний і делікатесний морепродукт, який не завжди можна дістати. Але якщо вам пощастило його дістати пропонуємо вам приготувати його