Суп зі свіжих красноголовців
Грибний суп – прекрасна альтернатива першим стравам з м'яса, за смаковими якостями нітрохи не поступається їм. Суп зі свіжих красноголовців – різноманітить ваше повсякденне меню і розігріє апетит в холодну пору року.
Інгредієнти:
підосичники – 450 г;
морква – 50 г;
цибуля ріпчаста – 35 г;
картопля – 270 г;
зелень петрушки і кропу – по 15 г;
вершкове масло – 20 г;
вода – 23 л.
Приготування
Свіжі гриби очистити, споліскуємо, обсушуємо і крупно нарізаємо. Проварюємо гриби протягом 15 хвилин, знімаючи піну і готуючи бульйон для закладки овочів. Тим часом пасеруємо на вершковому маслі нарізані овочі, відправляємо в грибний бульйон. Готуємо суп 20 хвилин, додаємо нарізану зелень, даємо покипіти ще 20 хвилин, після наполягаємо гаряче блюдо під кришкою перед подачею.
Своїм походженням суп-пюре зобов'язаний Франції, де вважають, що чим густіше суп, тим він ситніше, а якщо в нього додати гриби, то блюдо придбає пікантність і виражений аромат.
Інгредієнти:
картопля – 240 г;
ріпчаста цибуля – 65 г;
морква – 45 г;
петрушка – 15 г;
рослинна олія – 25 мл;
часник – 1 зубок;
свіжі підосичники – 290 г;
вода – 23 л;
грінки з житнього хліба – 130 р.
Приготування
Очищені підосичники промиваємо, обсушуємо і проварюємо 3 хвилини, після чого поміщаємо їх у чисту киплячу воду, на якій будемо готувати суп. Варимо ароматний бульйон на середньому вогні близько 15 хвилин, періодично знімаючи шум з поверхні. Поки кипить бульйон, пасеруємо на сковороді нашатковану цибулю і моркву. У грибний бульйон додаємо очищену і нарізану картоплю, потім пасеровку, і варимо суп 15 хвилин. Пюрируем розм'якшені інгредієнти блендером, ставимо суп прокипіти ще кілька хвилин. Готову страву доповнюємо зеленню і подаємо з натертими часником та грінками.
Білі гриби, підосичники – сорти високого класу, смак яких відмінно доповнює один одного. Переконатися в цьому можна, випробувавши представлений далі рецепт.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста – 70 г;
картопля – 100 г;
білі гриби – 260 г;
вершкове масло – 45 г;
підосичники – 260 г;
петрушка – 20 г;
вода – 23 л.
Приготування
Перед тим, як зварити суп з свіжих красноголовців, очищаємо лісові гриби, промиваємо, обсушуємо і поділяємо на невеликі шматочки. Додаємо гриби у киплячу воду, зменшуємо вогонь і проварюємо 15 хвилин. Поки вариться грибний бульйон, на вершковому маслі пасеруємо нашатковану цибулю і моркву. Додаємо зажарку в грибний бульйон, туди ж відправляємо нарізані кубиками картопляні бульби. Варимо суп 7-8 хвилин, доповнюємо його зеленню, знімаємо з вогню і наполягаємо перед зняттям проби.
Такий суп можна урізноманітнити, підбираючи до грибів величезна кількість інгредієнтів, які готуються швидко і просто. Розглянемо приготування грибного супу з вермішеллю.
Інгредієнти:
гриби, підосичники – 420 г;
картопля – 90 г;
ріпчаста цибуля – 30 р;
вершкове масло – 20 г;
вермішель – 140 г;
горошини перцю – 4 шт.;
вода – 29 л.
Приготування
Підготовлені гриби проварюємо протягом 15 хвилин. Отриманий бульйон проціджуємо, нарізаємо гриби і пасеруємо їх на вершковому маслі разом з невеликими шматочками цибулі. Закладаємо в бульйон грибну пасеровку. Додаємо картоплю і варимо близько 5 хвилин. В окремій ємності відварюємо макарони до напівготовності. Додаємо вермішель в грибний суп і проварюємо страву ще 5 хвилин.
Суп зі свіжих красноголовців – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі гриби очистити, споліскуємо, обсушуємо і крупно нарізаємо. Проварюємо гриби протягом 15 хвилин, знімаючи піну і готуючи бульйон для закладки овочів. Тим часом пасеруємо на вершковому маслі нарізані овочі, відправляємо в грибний бульйон. Готуємо суп 20 хвилин, додаємо нарізану зелень, даємо покипіти ще 20 хвилин, після наполягаємо гаряче блюдо під кришкою перед подачею.
Суп-пюре з свіжих красноголовців
Своїм походженням суп-пюре зобов'язаний Франції, де вважають, що чим густіше суп, тим він ситніше, а якщо в нього додати гриби, то блюдо придбає пікантність і виражений аромат.
Інгредієнти:
Приготування
Очищені підосичники промиваємо, обсушуємо і проварюємо 3 хвилини, після чого поміщаємо їх у чисту киплячу воду, на якій будемо готувати суп. Варимо ароматний бульйон на середньому вогні близько 15 хвилин, періодично знімаючи шум з поверхні. Поки кипить бульйон, пасеруємо на сковороді нашатковану цибулю і моркву. У грибний бульйон додаємо очищену і нарізану картоплю, потім пасеровку, і варимо суп 15 хвилин. Пюрируем розм'якшені інгредієнти блендером, ставимо суп прокипіти ще кілька хвилин. Готову страву доповнюємо зеленню і подаємо з натертими часником та грінками.
Суп зі свіжих білих грибів, підосиновиків
Білі гриби, підосичники – сорти високого класу, смак яких відмінно доповнює один одного. Переконатися в цьому можна, випробувавши представлений далі рецепт.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зварити суп з свіжих красноголовців, очищаємо лісові гриби, промиваємо, обсушуємо і поділяємо на невеликі шматочки. Додаємо гриби у киплячу воду, зменшуємо вогонь і проварюємо 15 хвилин. Поки вариться грибний бульйон, на вершковому маслі пасеруємо нашатковану цибулю і моркву. Додаємо зажарку в грибний бульйон, туди ж відправляємо нарізані кубиками картопляні бульби. Варимо суп 7-8 хвилин, доповнюємо його зеленню, знімаємо з вогню і наполягаємо перед зняттям проби.
Грибний суп - рецепт з свіжих грибів красноголовців з вермішеллю
Такий суп можна урізноманітнити, підбираючи до грибів величезна кількість інгредієнтів, які готуються швидко і просто. Розглянемо приготування грибного супу з вермішеллю.
Інгредієнти:
Приготування
Підготовлені гриби проварюємо протягом 15 хвилин. Отриманий бульйон проціджуємо, нарізаємо гриби і пасеруємо їх на вершковому маслі разом з невеликими шматочками цибулі. Закладаємо в бульйон грибну пасеровку. Додаємо картоплю і варимо близько 5 хвилин. В окремій ємності відварюємо макарони до напівготовності. Додаємо вермішель в грибний суп і проварюємо страву ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Засолювання красноголовців гарячим способом на зиму
Серед величезного розмаїття варіантів засолювання грибів, складно визначити для себе найбільш вдалий. Спробуйте заготовити про запас підосичники за
Мариновані підосичники на зиму
Грибний сезон закінчується, а тому час подумати про закрутках на зиму, тим більше, що всіма улюблена закуска за святковий столом – мариновані гриби.
Засолювання красноголовців
Встигніть заготовити кілька баночок дивовижною грибний консервації. Ця закуска вас виручить, якщо з'явиться проблема заповнення урочистого меню, так
Підосичники - рецепти приготування
Поки грибна пора в розпалі і якщо врожай порадував вас достатком красноголовців, у нас є прекрасна добірка рецептів, завдяки яким гриби можна відразу
Грибний суп - класичний рецепт
Чудово ароматний і неймовірно смачний грибний суп у вас вийде, якщо скористаєтеся нашими рекомендаціями. Пропонуємо кілька цікавих варіантів
Грибний бульйон
Грибний бульйон - відмінна основа для супів і різних соусів. Зазвичай для його приготування використовують білі гриби. У нашій статті ми пропонуємо