Фондан - рецепт

Фондан - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати шоколадний Фондан? Для приготування тістечка Фондан, розтоплюємо на водяній бані шоколад, горіхову пасту і вершкове масло. Окремо збиваємо курячі яйця з цукровою пудрою до утворення пишної піни. Поступово всипаємо борошно, сіль, какао, розпушувач і гарненько перемішуємо. Вводимо яєчну суміш в розтоплену шоколадну масу. Тепер беремо форму для випічки змащуємо маслом, наповнюємо її приготовленої маси і ставимо на 7 хвилин у розігріту до 200 градусів духовку. Головне не перетримайте, тому щоб у вас вийшов не кекс, а тістечко з рідкої серединкою. Подаємо шоколадний Фондан теплим з кулькою ванільного морозива.
Шоколадний фондан в мікрохвильовці
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати Фондан? Форму для мікрохвильовки змащуємо вершковим маслом. Викладаємо подрібнений шоколад і масло на дно, ставимо в мікрохвильовку, включаємо на половину потужності і готуємо приблизно 3 хвилини до розплавлення шоколаду. Потім гарненько перемішуємо і відставляємо в сторону. У глибокій чашці, збиваємо яйця, додаємо цукор, поступово додаємо просіяне борошно, перемішуємо міксером, і в кінці з'єднуємо з розплавленим вершковим маслом.
Викладаємо суміш у форму і ставимо на максимальну потужність в мікрохвильову піч на 10 хвилин. По закінченню часу виймаємо десерт і поміщаємо на 2 години в холодильник. Подаємо шоколадний Фондан дуже холодним.
Фондан з білого шоколаду-рецепт
Інгредієнти:
Приготування

Для початку готуємо соус. Для цього розводимо в холодній воді крохмаль. Ягоди трохи розморожуємо, змішуємо в невеликому сотейнику з цукром. Постійно помішуючи, вливаємо тонкою цівкою крохмаль і варимо на сильному вогні приблизно 10 хвилин, постійно помішуючи. Далі знімаємо з вогню і відставляємо в сторону остигати.
Цим часом розтоплюємо на водяній бані разом з вершками вершкове масло і білий шоколад. Окремо збиваємо яйця з цукром в повітряну густу масу. Розтоплений шоколад знімаємо з плити, додаємо яйця і просіяне борошно. Швидко перемішуємо, щоб не утворилося грудочок.
Невеликі формочки для кексів, змащуємо маслом і присипаємо борошном. Розкладаємо шоколадне тісто, додаємо по шматочку гіркого шоколаду і відправляємо в розігріту до 200 °С духовку приблизно на 10 хвилин. Потім дістаємо Фондани і даємо їм відпочити 2 хвилини. Далі акуратно перевертаємо кожну формочку на тарілку, поливаємо ягідним соусом і подаємо зі свіжими ягодами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадний десерт
Існує величезна безліч десертів. Один з їх видів - шоколадні ласощі, шанувальників у яких хоч відбавляй. Хочете приготувати таку смакоту будинку, тим

Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак

Шоколадний мус - рецепт
Шоколадний мус - істинно французьке блюдо. Воно дуже ніжне, легке, вишукана і витончена. Приготувати його на своїй кухні під силу будь-якій

Рецепт трюфелів в домашніх умовах
Французькі трюфелі своїми руками - це зовсім не міф, а цілком доступна реальність. Автентичні і модернізовані рецепти цього десерту, представлені в

Лангет з свинини
Лангет - це страва французького походження, що представляє собою тонкі шматочки м'яса, обсмажені в масло на сковороді. І зараз ми вам розповімо, як

Шоколадний фондан
Шоколадний фондан - вишуканий французький десерт. Він являє собою щось середнє між розтопленим шоколадом та шоколадними кексами. Давайте докладніше