Жульєн - класичний рецепт
![Жульєн - класичний рецепт Жульєн - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-04/zhulyen-klasichniy-recept_551.jpeg)
Жульєн з печериць з куркою - класичний рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку приготуємо вершковий соус для жульєна. Для цього обсмажуємо борошно на абсолютно сухий сковорідці, помішуючи, і домагаючись набуття нею золотистого тону, а потім додаємо вершкове масло, обсмажуємо все разом ще хвилинку і знімаємо з вогню. Прогріваємо в ковшике вершки, трохи не доводячи до кипіння, а потім додаємо пасеровку з борошна і масла, мелений мускатний горіх і сіль, розмішуємо, прогріваємо до перших ознак кипіння і вимикаємо вогонь.
Тепер займемося основою жульєна. Дрібненько шаткуємо промиті свіжі гриби і куряче філе, а цибулю чистимо, нарізаємо кубиками як можна дрібніше і закладаємо в сковороду, попередньо прогрів її і налийте в неї оливкової олії. Через хвилинку додаємо підготовлену курку, грибочки і обсмажуємо до повного випаровування всіх соків і готовності курячих шматочків. В кінці смаження приправляємо вміст сковороди сіллю і свежесмолотым чорним перчиком.
Розкладаємо курку з грибами по кокотницях або невеликим горщикам, заливаємо приготовленим вершковим соусом, присипаємо зверху щедро сиром і розташовуємо в гарячій духовці на десять-п'ятнадцять хвилин. Температуру при цьому підтримуємо на рівні 210 градусів.
Класичний жульєн за цим рецептом можна приготувати і в загальній сковороді або у формі для запікання, а для подачі розділити на порції.
Як приготувати класичний жульєн з грибами - рецепт зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Ідеальним варіантом будуть звичайно ж лісові грибочки, їх попередньо необхідно відварити до напівготовності. Але при відсутності цього цінного продукту можна взяти і доступні круглий рік печериці.
Для приготування страви промиті печериці або додатково відварені лісові грибочки нарізаємо тонкими пластинами і викладаємо на прогріту сковороду, налийте в неї оливкового масла. Через три хвилини
![Жульєн - класичний рецепт Жульєн - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-04/zhulyen-klasichniy-recept_872.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт](/uploads/posts/2016-04/zhulyen-z-kurkoyu-gribami-klasichniy-recept_391.jpeg)
Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт
Улюблений багатьма жульєн пропонуємо зробити його найбільш традиційному вигляді. Далі розповімо, як приготувати дуже смачну страву з базового складу
![Як приготувати жульєн з куркою і грибами?](/uploads/posts/2015-11/yak-prigotuvati-zhulyen-z-kurkoyu-gribami_601.jpeg)
Як приготувати жульєн з куркою і грибами?
Досить популярне блюдо «Жульєн» готують у багатьох будинках і тому існує багато варіантів. Рецепти представлені далі трохи відрізняються від
![Жульєн з грибами і куркою в тарталетках](/uploads/posts/2015-11/zhulyen-z-gribami-kurkoyu-v-tartaletkah_691.jpeg)
Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
Ідеальним доповненням святкового столу оригінальними закусками стануть тарталетки, наповнені жульєном. Класичне поєднання ароматних грибів і ніжного
![Жульєн в горщиках](/uploads/posts/2015-03/zhulyen-v-gorschikah_991.jpeg)
Жульєн в горщиках
Жульєн в горщиках - відмінний варіант святкового або недільного вечері. Варіантів його приготування досить. Ми ж підібрали для вас найбільш смачні і
![Жульєн в булочках](/uploads/posts/2015-01/zhulyen-v-bulochkah_961.jpeg)
Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам
![Жульєн з печериць](/uploads/posts/2015-01/zhulyen-z-pecheric_951.jpeg)
Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене