Філе щуки - рецепти
Щука – соковита, ароматна і смачна риба. До того ж вона ще й неймовірно корисна, тому її потрібно включати в раціон якомога частіше. Давайте більш детально розглянемо з вами, що ж можна приготувати з філе щуки.
Інгредієнти:
філе щуки – 520 г;
свиняче сало – 110 г;
білий хліб – 110 г;
молоко – 90 мл;
кінза свіжа – за смаком;
сухарі панірувальні;
олія оливкова – для обсмажування;
цибуля біла ріпчаста – 45 г;
спеції.
Приготування
Хліб зрізаємо з кірки, м'якуш заливаємо теплим молоком і залишаємо на 20 хвилин розмокати.
Філе щуки пропускаємо через м'ясорубку з крупною решіткою.
Сало і очищену цибулю дрібно шаткуємо і додаємо до фаршу разом з віджатим хлібом.
Перекручуємо всі разом ще раз.
Додаємо спеції, рубану кинзу і розбиваємо свіже куряче яйце.
Ретельно все вимішуємо, формуємо котлети і обвалюємо їх з усіх сторін в панірувальних сухарях.
У сковороду наливаємо невелику кількість оливкової олії, розігріваємо його, викладаємо котлетки і обсмажуємо їх на 3 хвилинки з кожного боку.
Інгредієнти:
філе свіжої щуки – 410 г;
яйце – 1 шт.;
борошно – 20 г;
майонез – 20 мл;
масло рослинне – 30 мл;
спеції.
Приготування
Сир натираємо на тертці з великими отворами.
Додаємо до нього сире куряче яйце і майонез.
Після додаємо спеції за смаком, трохи борошно і ретельно перемішуємо до однорідної консистенції.
Філе риби нарізаємо невеликими порційними шматочками і вмочаємо в приготований кляр.
Обсмажуємо щуку в розпечене масло з обох боків до рум'яного стану.
Інгредієнти:
філе щуки – 550 г;
цибуля біла ріпчаста – 2 шт.;
сметана – 155 мл;
морква – 1 шт.;
часник – 2 зубці;
лимон – 20 г;
борошно – 20 г;
спеції – за смаком;
свіжа петрушка – 05 пучка.
Приготування
Перед тим, як посмажити щуку, філе промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками.
Сметану виливаємо в миску, вичавлюємо до неї часник через прес і половинку лимона.
Натираємо філе спеціями і заливаємо приготовленим маринадом.
Поки щука маринується, чистимо овочі і ріжемо моркву соломкою, а цибулю – півкільцями. Обсмажуємо їх окремо в маслі, подсаливая за смаком.
Через 25 хвилин викладаємо філе на сковороду з олією і обсмажуємо злегка з двох сторін.
Далі перекладаємо шматочки в форму, накриваємо зверху цибулею і морквою.
Промазуємо залишками маринаду і запікаємо філе щуки з овочами в духовці при 185 градусах близько 25 хвилин.
Котлети з філе щуки
Інгредієнти:
Приготування
Філе щуки в клярі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Філе щуки в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибні котлети з щуки
Блюда з річкової рибки завжди вражають своїм насиченим смаком і неповторним ароматом. Наприклад щуки можна приготувати чудові ніжні котлетки, склад
Як фарширувати щуку?
Кожне свято господинь намагаються придумати щось нове для додання столу краси і вишуканості. Одне з найцікавіших на вигляд і приголомшливих на смак
Котлети із щуки - рецепт
Рибні котлети - неймовірно смачне і соковите блюдо, особливого якщо готувати його з щуки. У створенні такої страви немає нічого складного, а тому
Страви з щуки - рецепти приготування
Щука є нежирної рибою і відмінно підходить для дієтичного харчування. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами приготування страв з щуки.
Котлети з щуки з салом
Сьогодні ми з вами поговоримо про рибні котлетки, зокрема мова піде про смачні котлети з щуки з салом. Вони виходять низькокалорійними і чудово
Хе з щуки
Салат хе - в'єтнамське блюдо, яке готується з риби, маринованої в лимонному соку або оцту з додаванням гострих спецій. І зараз ми розповімо, як