Закуска з хрону з помідорами і часником
Додаючи хрін в овочеві страви, ми робимо їх більш смачними і пікантними. Рецепти закуски з хрону з помідорами і часником зараз вам розповімо.
Інгредієнти:
помідори стиглі – 3 кг;
зубчики часнику – 400 г;
цукор – 80 г;
свіжовичавлений сік лимона – 20 мл;
корінь хрону – 350 г;
кухонна сіль – 100 р.
Приготування
У вимитих помідорах видаляємо плодоніжки. Часник чистимо, миємо, обсушуємо. Корінь хрону також миємо й нарізаємо.
Всі інгредієнти перемелюємо через м'ясорубку. При цьому часник з хріном подрібнюємо через решеточку з дрібними отворами. А інші інгредієнти – через велику.
Додаємо цукор, сіль, сік лимона. Все добре перемішуємо і даємо настоятися хвилин 20.
Готову закуску розливаємо по підготовленим баночках і укупориваем.
Прибираємо закуску для зберігання в холод.
Інгредієнти:
зелені помідори – 5 кг;
хрін – 100 г;
вода питна – 2 літри;
перець болгарський червоний – 2 шт.;
цукор – 60 г;
оцет 9% – 140 мл;
гострий перчик – 2 шт.;
сіль – 45 г;
зубчики часнику – 100 р.
Приготування
Спочатку хрін тремо на тертці.
Очищений часник подрібнюємо, подрібнюємо обидва види перцю і змішуємо з хріном.
Зелені помідори миємо й до середини надрізаємо. В отриманий надріз кладемо трохи начинки. Укладаємо помідори у пропарені банки зрізом вгору.
Для маринаду розчиняємо у воді сіль і цукор. За бажанням можна додати лавровий лист, а вже після закипання додаємо оцет.
Помідори в банках заливаємо маринадом і закриваємо.
Інгредієнти:
помідори м'ясисті – 1 кг;
сметана;
зубчики часнику – 300 г;
хрін – 300 г;
сіль;
перець мелений чорний.
Приготування
Надрізаємо помідори хрест-навхрест. Бланшируем їх в окропі, обдаємо холодною водою і акуратно знімаємо шкірку.
Часник і хрін подрібнюємо на м'ясорубці.
Всі інгредієнти змішуємо, перчимо, солимо.
До отриманої маси додаємо за смаком сметану і добре розмішуємо.
Інгредієнти:
гострий перець – 1 кг;
помідори стиглі червоні – 1 кг;
яблучний оцет – 180 мл;
корінь хрону – 150 г;
часник – 400 г;
сіль.
Приготування
Всі продукти миємо, чистимо і подрібнюємо на м'ясорубці.
Вливаємо оцет і на 12 годин залишаємо.
Розкладаємо закуску з чистим ємкостей і укупориваем.
Зберігаємо приготовану закуску в холоді.
Приємного апетиту!
Гостра закуска з хрону, часнику і помідор
Інгредієнти:
Приготування
Закуска із зелених помідорів, хріну і часнику
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування швидкої закуски з хрону і помідор
Інгредієнти:
Приготування
Гостра закуска з хрону з помідорами і часником
Інгредієнти:
Приготування
Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
«Чортівня» з помідорами і часником на зиму
Чортівня - гострий соус, приготований з подрібнених помідорів, часнику і кореня хрону, особливо популярний в Сибіру і на Уралі. Вельми гостра закуска
«Чортівня» з помідорами і часником
Якщо вам по душі гострі і вельми пікантні частування, то неодмінно створіть цю незрівнянну приправу! Пропонуємо з хрону та інших пекучих компонентів
Аджика з хріном і помідорами на зиму
Немає нічого приємніше, ніж в холодну пору відкрити баночку домашнього ароматного соусу і доповнити їм м'ясне блюдо. Жоден магазинний продукт не
Сира аджика з хріном - рецепт
Серед такого достатку варіантів різної консервації, досвідчені господині знаходять час і бажання закрити пару баночок ароматного соусу. Так як
Закуска з помідорів
Закуска з помідорів - відмінне рішення для прикраси святкового або фуршетного столу. Варіантів її створення досить багато, тут все залежить від вашої
Як маринувати хрін на зиму?
Маринований хрін - це гостра закуска і відмінне доповнення до різноманітних соусів, але також це корисний продукт від простудних захворювань. Давайте