Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?
Смажене м'ясо – це, звичайно, не дуже корисно, але дуже смачно. Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді, читайте нижче.
Інгредієнти:
свинина м'якоть – 500 г
перець;
цибуля – 170 г;
сіль;
часник – 2-3 зубчики.
Приготування
М'ясо свинини промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і зі всіх сторін смажимо до рум'яності. Потім кладемо цибулю, нашатковану півкільцями. Смажимо, періодично помішуючи. Коли м'ясо буде м'яким, додаємо сіль, перець, дрібненько рубаний часник. Розмішуємо і хвилин через 5 вже подаємо до столу.
Інгредієнти:
свинячий ошийок – 500 г;
морква – 150 г;
сіль;
цибуля – 220 г;
фільтрована вода – 100 мл;
свіжозмелену чорний перець;
лавровий лист.
Приготування
Свинячий ошийок ріжемо шматочками. Поміщаємо його на розігріту сковороду і трохи підсолюємо. Перемішуємо і готуємо під кришкою близько півгодини. Шаткуємо кільцями цибулю, подрібнюємо моркву і додаємо до м'яса. Розмішуємо, знову накриваємо і готуємо чверть години. Коли свинина буде майже готова, кладемо лавровий лист, перець, сіль. Вливаємо трохи води, розмішуємо і готуємо м'ясо з цибулею та морквою на сковороді ще чверть години.
Інгредієнти:
м'ясо – 1 кг;
цибуля – 190 г;
вода – 200 мл;
сіль;
столовий оцет – 35 мл;
перець;
пісок цукровий – 1 ч. ложка;
олія рослинна .
Приготування
Промите м'ясо нарізаємо шматочками. Поміщаємо їх у відповідну ємність, кладемо за смаком сіль і перець. Також кладемо лавровий лист і ретельно розмішуємо. Вливаємо оцет, знову розмішуємо, накриваємо і залишаємо годинки на 3 при кімнатній температурі. Нарізаємо цибульку півкільцями. Заливаємо його водою з додаванням столового оцту і цукру. Залишаємо хвилин на 15. Робимо це, щоб позбавити цибуля від гіркоти. Нагріваємо олію на сковороді, покласти в нього м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні, періодично розмішуючи. Потім додаємо цибулю і доводимо до готовності.
Інгредієнти:
свиняча вирізка – 600 г;
лимон – половинка;
сіль;
цибуля – 240 г;
перець;
олія оливкова – 20 мл;
бальзамічний оцет .
Приготування
Промиту свинячу м'якоть обсушуємо і ріжемо шматочками. Шаткуємо цибулю кільцями. Кладемо м'ясо з цибулею в ємність, підсолюємо, перчимо за смаком вливаємо бальзамічний оцет, додаємо сік лимона і добре вимішуємо. Свинину в маринаді ставимо в холод годинки на 3. Потім дістаємо м'ясо, в сковороді добре нагріваємо масло і викладаємо м'ясо з цибулею. Смажимо близько 20 хвилин.
Смажене м'ясо свинини на сковороді з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо свинини промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і зі всіх сторін смажимо до рум'яності. Потім кладемо цибулю, нашатковану півкільцями. Смажимо, періодично помішуючи. Коли м'ясо буде м'яким, додаємо сіль, перець, дрібненько рубаний часник. Розмішуємо і хвилин через 5 вже подаємо до столу.
М'ясо шматочками на сковороді з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
Свинячий ошийок ріжемо шматочками. Поміщаємо його на розігріту сковороду і трохи підсолюємо. Перемішуємо і готуємо під кришкою близько півгодини. Шаткуємо кільцями цибулю, подрібнюємо моркву і додаємо до м'яса. Розмішуємо, знову накриваємо і готуємо чверть години. Коли свинина буде майже готова, кладемо лавровий лист, перець, сіль. Вливаємо трохи води, розмішуємо і готуємо м'ясо з цибулею та морквою на сковороді ще чверть години.
М'ясо з оцтом і цибулею на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Промите м'ясо нарізаємо шматочками. Поміщаємо їх у відповідну ємність, кладемо за смаком сіль і перець. Також кладемо лавровий лист і ретельно розмішуємо. Вливаємо оцет, знову розмішуємо, накриваємо і залишаємо годинки на 3 при кімнатній температурі. Нарізаємо цибульку півкільцями. Заливаємо його водою з додаванням столового оцту і цукру. Залишаємо хвилин на 15. Робимо це, щоб позбавити цибуля від гіркоти. Нагріваємо олію на сковороді, покласти в нього м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні, періодично розмішуючи. Потім додаємо цибулю і доводимо до готовності.
Смажене м'ясо з цибулею на сковороді – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Промиту свинячу м'якоть обсушуємо і ріжемо шматочками. Шаткуємо цибулю кільцями. Кладемо м'ясо з цибулею в ємність, підсолюємо, перчимо за смаком вливаємо бальзамічний оцет, додаємо сік лимона і добре вимішуємо. Свинину в маринаді ставимо в холод годинки на 3. Потім дістаємо м'ясо, в сковороді добре нагріваємо масло і викладаємо м'ясо з цибулею. Смажимо близько 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шашлик на мінералці
Одним з популярних методів підготовки м'яса для шашлику є маринування його в мінеральній воді. Далі опишемо кілька цікавих рецептів такого чудового
Як посмажити печінку з цибулею на сковороді?
Посмажити звичайну печінку - досить проста справа, проте зробити блюдо смачним, ніжним і м'яким не кожен зможе. Тому далі опишемо, як правильно
Як посмажити курку?
Просто посмажити курятину, напевно, зможе кожен, але зробити по-справжньому оригінальне блюдо можна, використовуючи описані далі рецепти. Пропонуємо
Як смачно посмажити свинину на сковороді?
Багато господині люблять готувати основні страви саме з свинини, адже це м'ясо чудово піддається практично будь-якого виду обробки. І далі опишемо,
Смажене м'ясо з цибулею на сковороді
Підсмажити м'ясо з цього простого рецепту не складе труднощів навіть починаючому кулінару. Цибуля і спеції підкреслять смак м'яса, і через деякий час
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і