Вернуться назад Распечатать

Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?

Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?
Смажене м'ясо – це, звичайно, не дуже корисно, але дуже смачно. Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді, читайте нижче.

Смажене м'ясо свинини на сковороді з цибулею


Інгредієнти:

  • свинина м'якоть – 500 г

  • перець;

  • цибуля – 170 г;

  • сіль;

  • часник – 2-3 зубчики.


  • Приготування
    М'ясо свинини промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і зі всіх сторін смажимо до рум'яності. Потім кладемо цибулю, нашатковану півкільцями. Смажимо, періодично помішуючи. Коли м'ясо буде м'яким, додаємо сіль, перець, дрібненько рубаний часник. Розмішуємо і хвилин через 5 вже подаємо до столу.

    М'ясо шматочками на сковороді з цибулею


    Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 500 г;

  • морква – 150 г;

  • сіль;

  • цибуля – 220 г;

  • фільтрована вода – 100 мл;

  • свіжозмелену чорний перець;

  • лавровий лист.


  • Приготування
    Свинячий ошийок ріжемо шматочками. Поміщаємо його на розігріту сковороду і трохи підсолюємо. Перемішуємо і готуємо під кришкою близько півгодини. Шаткуємо кільцями цибулю, подрібнюємо моркву і додаємо до м'яса. Розмішуємо, знову накриваємо і готуємо чверть години. Коли свинина буде майже готова, кладемо лавровий лист, перець, сіль. Вливаємо трохи води, розмішуємо і готуємо м'ясо з цибулею та морквою на сковороді ще чверть години.

    М'ясо з оцтом і цибулею на сковороді


    Інгредієнти:

  • м'ясо – 1 кг;

  • цибуля – 190 г;

  • вода – 200 мл;

  • сіль;

  • столовий оцет – 35 мл;

  • перець;

  • пісок цукровий – 1 ч. ложка;

  • олія рослинна .


  • Приготування
    Промите м'ясо нарізаємо шматочками. Поміщаємо їх у відповідну ємність, кладемо за смаком сіль і перець. Також кладемо лавровий лист і ретельно розмішуємо. Вливаємо оцет, знову розмішуємо, накриваємо і залишаємо годинки на 3 при кімнатній температурі. Нарізаємо цибульку півкільцями. Заливаємо його водою з додаванням столового оцту і цукру. Залишаємо хвилин на 15. Робимо це, щоб позбавити цибуля від гіркоти. Нагріваємо олію на сковороді, покласти в нього м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні, періодично розмішуючи. Потім додаємо цибулю і доводимо до готовності.

    Смажене м'ясо з цибулею на сковороді – рецепт


    Інгредієнти:

  • свиняча вирізка – 600 г;

  • лимон – половинка;

  • сіль;

  • цибуля – 240 г;

  • перець;
  • Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді?

  • олія оливкова – 20 мл;

  • бальзамічний оцет .


  • Приготування
    Промиту свинячу м'якоть обсушуємо і ріжемо шматочками. Шаткуємо цибулю кільцями. Кладемо м'ясо з цибулею в ємність, підсолюємо, перчимо за смаком вливаємо бальзамічний оцет, додаємо сік лимона і добре вимішуємо. Свинину в маринаді ставимо в холод годинки на 3. Потім дістаємо м'ясо, в сковороді добре нагріваємо масло і викладаємо м'ясо з цибулею. Смажимо близько 20 хвилин.