Смажене м'ясо – це, звичайно, не дуже корисно, але дуже смачно. Як посмажити м'ясо з цибулею на сковороді, читайте нижче.
Смажене м'ясо свинини на сковороді з цибулею
Інгредієнти: свинина м'якоть – 500 г перець; цибуля – 170 г; сіль; часник – 2-3 зубчики. Приготування М'ясо свинини промиваємо, обсушуємо, ріжемо шматочками і зі всіх сторін смажимо до рум'яності. Потім кладемо цибулю, нашатковану півкільцями. Смажимо, періодично помішуючи. Коли м'ясо буде м'яким, додаємо сіль, перець, дрібненько рубаний часник. Розмішуємо і хвилин через 5 вже подаємо до столу.
М'ясо шматочками на сковороді з цибулею
Інгредієнти: свинячий ошийок – 500 г; морква – 150 г; сіль; цибуля – 220 г; фільтрована вода – 100 мл; свіжозмелену чорний перець; лавровий лист. Приготування Свинячий ошийок ріжемо шматочками. Поміщаємо його на розігріту сковороду і трохи підсолюємо. Перемішуємо і готуємо під кришкою близько півгодини. Шаткуємо кільцями цибулю, подрібнюємо моркву і додаємо до м'яса. Розмішуємо, знову накриваємо і готуємо чверть години. Коли свинина буде майже готова, кладемо лавровий лист, перець, сіль. Вливаємо трохи води, розмішуємо і готуємо м'ясо з цибулею та морквою на сковороді ще чверть години.
М'ясо з оцтом і цибулею на сковороді
Інгредієнти: м'ясо – 1 кг; цибуля – 190 г; вода – 200 мл; сіль; столовий оцет – 35 мл; перець; пісок цукровий – 1 ч. ложка; олія рослинна . Приготування Промите м'ясо нарізаємо шматочками. Поміщаємо їх у відповідну ємність, кладемо за смаком сіль і перець. Також кладемо лавровий лист і ретельно розмішуємо. Вливаємо оцет, знову розмішуємо, накриваємо і залишаємо годинки на 3 при кімнатній температурі. Нарізаємо цибульку півкільцями. Заливаємо його водою з додаванням столового оцту і цукру. Залишаємо хвилин на 15. Робимо це, щоб позбавити цибуля від гіркоти. Нагріваємо олію на сковороді, покласти в нього м'ясо і обсмажуємо на сильному вогні, періодично розмішуючи. Потім додаємо цибулю і доводимо до готовності.
Смажене м'ясо з цибулею на сковороді – рецепт
Інгредієнти: свиняча вирізка – 600 г; лимон – половинка; сіль; цибуля – 240 г; перець; олія оливкова – 20 мл; бальзамічний оцет . Приготування Промиту свинячу м'якоть обсушуємо і ріжемо шматочками. Шаткуємо цибулю кільцями. Кладемо м'ясо з цибулею в ємність, підсолюємо, перчимо за смаком вливаємо бальзамічний оцет, додаємо сік лимона і добре вимішуємо. Свинину в маринаді ставимо в холод годинки на 3. Потім дістаємо м'ясо, в сковороді добре нагріваємо масло і викладаємо м'ясо з цибулею. Смажимо близько 20 хвилин.