Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Жульєн з куркою і грибами в духовці

Жульєн з куркою і грибами в духовці

28-04-2016, 20:35
619
Жульєн з куркою і грибами в духовці
Жульєн – неймовірно смачне і дуже ситне блюдо. Це куряче м'ясо з грибочками в соусі з вершків або сметани під рум'яної сирної скоринкою. Як зробити жульєн з грибами і куркою, читайте нижче.

Жульєн з куркою і грибами в горщиках в духовці


Інгредієнти:

  • варене філе курячої грудки – 450 г;

  • цибуля – 170 г;

  • печериці (заморожені або свіжі) – 250 г;

  • сметана – 120 мл;

  • сіль;

  • орегано ;

  • кріп – 20 р.


  • Приготування
    Відварене куряче філе дрібно ріжемо. Печериці також ріжемо невеликими шматочками.
    Подрібнену цибулю пасеруємо до прозорості. Кладемо варене філе, грибочки і обсмажуємо пару хвилин. Потім додаємо сметану, подрібнений кріп, солимо, кладемо орегано. Перемішуємо і витримуємо близько 5 хвилин. Отриману масу розміщуємо по горщикам, притрушиваем сиром і запікаємо смачний жульєн з куркою і грибами до рум'яності.

    Приготування жульєна з куркою і грибами в духовці


    Інгредієнти:

  • куряча грудка без шкіри – 400 г;

  • борошно – 25 г;

  • сметана середньої жирності – 200 г;

  • цибуля – 170 г;

  • печериці (свіжі або заморожені) – 450 г;

  • сир твердий – 230 г;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Курячу грудку відварюємо. Дрібненько кришимо цибулю. Ріжемо кубиками гриби. Пасеруємо до рум'яності цибулю, кладемо гриби і готуємо до випарювання рідини. Ріжемо кубиками варену курку. Борошно висипаємо на суху сковороду і обсмажуємо 3 хвилини, помішуючи. А потім вже додаємо сметану. Добре розмішуємо. До грибочкам з цибулею додаємо курку, обсмажуємо хвилин 5 а потім вливаємо сметанную суміш. Перемішуємо, розкладаємо масу по кокотницях і зверху засипаємо сиром. Запікаємо в духовці до рум'яності.

    Рецепт приготування жульєна з куркою і грибами


    Інгредієнти:

  • сир вершковий – 170 г;

  • цибуля – 150 г;

  • куряче м'ясо – 450 г;

  • свіжі або заморожені печериці – 200 г;

  • вершки – 240 мл;

  • сіль;

  • перець.
  • Жульєн з куркою і грибами в духовці


    Приготування
    Відварюємо гриби до готовності. Подрібнену цибулю обсмажуємо. Невеликими кубиками нарізаємо сиру курку. До цибулі додаємо грибочки і обсмажуємо їх хвилин 10. Окремо обсмажуємо курку. В грибну масу вливаємо вершки. Перемішуємо, кладемо сіль, перець і тушкуємо хвилин 10. Кокотниці змащуємо маслом, кладемо курку, гриби з цибулею і вершками, а поверх кладемо скибочку сиру. Запікаємо до апетитної рум'яної скоринки в помірно нагрітій духовці.
    Якщо немає спеціальних кокотниць, це зовсім не біда, жульєн з грибами і куркою цілком можна зробити і просто на деку. А вже потім поділити його на порції. Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт
    Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт
    Улюблений багатьма жульєн пропонуємо зробити його найбільш традиційному вигляді. Далі розповімо, як приготувати дуже смачну страву з базового складу
    Як приготувати жульєн з куркою і грибами?
    Як приготувати жульєн з куркою і грибами?
    Досить популярне блюдо «Жульєн» готують у багатьох будинках і тому існує багато варіантів. Рецепти представлені далі трохи відрізняються від
    Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
    Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
    Ідеальним доповненням святкового столу оригінальними закусками стануть тарталетки, наповнені жульєном. Класичне поєднання ароматних грибів і ніжного
    Жульєн з картоплею
    Жульєн з картоплею
    Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як
    Жульєн в булочках
    Жульєн в булочках
    Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам
    Жульєн з печериць
    Жульєн з печериць
    Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене