Королевська ватрушка - рецепт

Королевська ватрушка - чудовий спосіб змінити негативне ставлення до сиру, особливо у малюків. Поєднання пісочного тіста і ніжною начинки нікого не залишить байдужим. До того ж, базовий рецепт можна змінювати, доповнюючи його ягодами, сухофруктами або цукатами . Готувати королівську ватрушку - суцільне задоволення, тому рецепт повинен бути у кожної господині.
Королевська ватрушка з крихтою – ледачий рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Підморожений маргарин натираємо на крупній тертці або розминаємо в крихту з борошном, цукром і розпушувачем. Тепер викладаємо дві третини отриманої сухуватою маси в ємкість для випікання, формуючи невисокі бортики. Сир з'єднайте з цукром, ваніллю і яйцями, ретельно перемішуємо і виливаємо у форму, заповнюючи основу з тіста. Зверху присипаємо залишилася крихтою з маргарину і борошна і визначаємо в прогріту до 195 градусів духовку на 40 хвилин. Готового пирога даємо охолонути, розрізаємо і подаємо до чаю або какао.
Пишна королевська ватрушка з сиром в духовці - рецепт
Інгредієнти:
Для крихти:
Для тіста:
Для наповнення:
Приготування
Спочатку приготуємо крихту, так як їй треба постояти в холодильнику. Розітріть масло і цукор з борошном, зберіть разом в один пухкий ком, оберніть плівкою і залиште в холодильнику для взаємодії компонентів.
Тепер приступимо до приготування основи. Для цього перетворимо в крем м'яке масло і цукор, додамо яйця, цедру і сметану. Окремо з'єднаємо залишилися складові. Змішуємо сухі компоненти з масляним кремом, поки тісто не стане гладким. Розподіляємо його по ємкості для випікання.
Інгредієнти для начинки збиваємо разом до пишної маси і виливаємо поверх шару тесту. Зверху посипте все цукрово-борошняної крихтою і залишаємо випікатися пиріг при 185 градусах 55 хвилин.
Класичний рецепт приготування королівської ватрушки в мультиварці
Щоб класичний рецепт не здався нудним пропонуємо урізноманітнити склад тіста всілякими добавками.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для наповнення:

Приготування
Для початку приготуємо основу, на це піде зовсім небагато часу. Збиваємо цукор і масло з яйцями, додаємо туди какао і сметану, а після цього додаємо борошно з розпушувачем і ваніллю. Залишаємо тісто на холоді на 35 хвилин, потім розподіляємо 2/3 з мультиварочной ємності, формуючи бортики. Виливаємо зверху сирну начинку, яку підготували шляхом збивання сиру, жовтків і сухих складових. Зверху посипаємо десерт рештою тестом, яке раскрошили заздалегідь. Виставляємо прилад на режим «Випічка» на одну годину.
Рекомендуємо добрі рецепти

Королевська ватрушка в мультиварці
Королевська ватрушка мало чим нагадує булочки з аналогічною назвою, хіба що начинкою з сиру, якій в цьому чудовому пирозі неймовірно багато.

Ватрушка з сиром – рецепт
Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без

Ватрушка в мультиварці
Хто з нас не пробував ватрушку - популярну випічку із здобного тіста з начинками з сиру, повидла, картопляного пюре. Сьогодні ми розповімо, як

Рецепт королівської ватрушки з сиром
Ватрушке люблять всі, а якщо вона ще й королевська, то тут точно ніхто не встоїть. Приготувати такий десерт дуже просто - потрібно всього лише

Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми

Угорська ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,