Сербський хліб погачице
![Сербський хліб погачице Сербський хліб погачице](/uploads/posts/2015-07/serbskiy-hlb-pogachice_141.jpeg)
Рецепт сербської хліба
Інгредієнти:
.
Приготування
Молоко злегка підігріваємо в мікрохвильовці, додаємо сіль, цукор, висипаємо сухі дріжджі і кілька ложок борошна. Ретельно все перемішуємо і ставимо опару в тепле місце хвилин на 20. Після закінчення часу, у вас повинна піднятися у суміші невелика шапочка, значить, опара готова! Після цього поступово підсипаємо решту борошна і замішуємо однорідне м'яке тісто. Далі розділяємо його відразу на 12 частин, формуємо кульки і розгортаємо їх у невеликі коржі. Розтоплюємо Маргарин заздалегідь і готуємо форму для випічки. Тепер акуратно маку кожну корж в маргарин і викладаємо їх по колу внапуск. Готове тісто залишаємо постояти хвилин на 20 і трохи піднятися. Верхівку промазуємо жовтком і присипаємо кунжутом. Відправляємо сербський хліб в духовку приблизно на 25 хвилин і випікаємо при температурі 200°С. По закінченні вказаного часу, наша випічка повністю готова. Різати такий хлібець не потрібно, так як він добре розламується на коржі.
Сербський хліб з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для змащення:
Приготування
![Сербський хліб погачице Сербський хліб погачице](/uploads/posts/2015-07/serbskiy-hlb-pogachice_372.jpeg)
Дріжджі гарненько розтираємо з цукром, додати тепле молоко і виливаємо отриману масу в відерце хлібопічки. Потім всипаємо борошно, додаємо дрібку солі і виставляємо на приладі режим «Тісто» на 15 години. В результаті у вас повинен вийти м'який, не крутий колобочек! Далі викладаємо його на стіл, поділяємо на 12 частин, скачуємо кожну кульку і потім розгортаємо в коржик, розміром приблизно з блюдце. Сир натираємо на крупній терочке, а масло заздалегідь розтоплюємо. Після цього кожну заготовку мачає в тепле масло, посипаємо сиром і викладаємо внапуск в підготовлену форму. Накриваємо рушником і залишаємо для підйому в теплому місці на 30 хвилин. Перед випічкою змащуємо верхівку яйцем і посипаємо кунжутом. Випікаємо хліб в розігрітій духовці 25 хвилин до рум'яного кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Булочки з гарбузом](/uploads/posts/2015-07/bulochki-z-garbuzom_131.jpeg)
Булочки з гарбузом
Страви з гарбуза завжди мають неймовірний ніжний аромат, крім того, не втрачають свою корисність. А булочки з гарбузом виходять приємного золотистого
![Хліб на кефірі](/uploads/posts/2015-03/hlb-na-kefr_541.jpeg)
Хліб на кефірі
Хліб на кефірі - це простий і доступний варіант приготування ароматної домашньої випічки. Кефірний хліб цілком може бути виготовлений без дріжджів,
![Булочки з кунжутом](/uploads/posts/2015-03/bulochki-z-kunzhutom_691.jpeg)
Булочки з кунжутом
Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо
![Солодкий хліб](/uploads/posts/2015-01/solodkiy-hlb_391.jpeg)
Солодкий хліб
Солодкий ароматний хліб є відмінним доповненням до чашки свежезавареного чаю або кави за посиденьками в колі сім'ї. Пропонуємо вам кілька
![Узбецький коржик](/uploads/posts/2015-01/uzbecka-korzhik_221.jpeg)
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
![Як приготувати хичини?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-hychiny_631.jpeg)
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили