Горіховий рулет
![Горіховий рулет Горіховий рулет](/uploads/posts/2015-01/gorhoviy-rulet_121.jpeg)
Горіховий рулет - рецепт
Ми пропонуємо вам рецепт рулету з горіхами на дріжджовому тісті. І наш вам порада - готуйте відразу велику порцію. Горіховий рулет можна заморозити, точніше - потрібно, адже часу на приготування дріжджового тіста йде багато, а добавки ваші улюблені попросять дуже скоро.
Інгредієнти:
Для опари:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для опари розчиняємо дріжджі в теплому молоці, додаємо борошно, цукор і даємо постояти 20 хвилин в теплому місці.
Тим часом готуємо тісто. У мисці змішуємо борошно, сіль, цукор, цедру лимона, додаємо масло, гарненько вимішуємо, робимо гірку і вливаємо збиті жовтки, ваніль і опару. Ретельно змішуємо продукти і продовжуємо місити близько 15 хвилин руками. Можливо, вам доведеться додавати борошна, орієнтуйтеся на консистенцію тіста. Потім скачуємо кульку, накриваємо миску серветкою і даємо вистоятися 15 години. За цей час наше тісто має піднятися.
Горіхова начинка для рулету готується наступним чином. Родзинки промиваємо, потім заливаємо окропом, через 10 хвилин воду зливаємо, а родзинки просушуємо. Горішки перемелюємо. Розігріваємо молоко, додаємо масло і розмішуємо до тих пір, поки масло не розчиниться. Виливаємо масу до горіхів, змішуємо з корицею, сметаною. Окремо збиваємо білки в піну, додаючи цукор і акуратно вводимо до горіхової начинки для рулету.
![Горіховий рулет Горіховий рулет](/uploads/posts/2015-01/gorhoviy-rulet_752.jpeg)
Тісто ділимо на 2 частини і викочуємо тонший, у вигляді прямокутника. Один шар змащуємо половиною горіхової начинки, зверху посипаємо половиною родзинок. Згортаємо рулет і проколюємо в декількох місцях. З другою половиною тіста проробляємо те ж саме (з вказаної кількості продуктів у вас повинно вийти близько 6 рулетів довжиною 15 см). Горіхові викладаємо рулети на деко, накриваємо серветкою і даємо постояти 15 - 2 години, поки тісто добре не збільшиться в розмірі. Випікаємо рулет з родзинками і горіхами від 1 до 15 годин у духовці, нагрітій до 160-170 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Рогалики з начинкою](/uploads/posts/2015-01/rogaliki-z-nachinkoyu_971.jpeg)
Рогалики з начинкою
Коли хочеться спекти щось ніжне, солодке, з горіховим смаком, варто згадати про рецепти рогаликів з начинкою. Готувати їх одне задоволення! Адже часу
![Рулет з маком - рецепт](/uploads/posts/2015-01/rulet-z-makom-recept_601.jpeg)
Рулет з маком - рецепт
Відтепер немає потреби купувати сухі макові рулети з невеликою кількістю начинки, адже ми навчимо вас готувати саме даний макове ласощі самостійно, і
![Пиріжки з родзинками](/uploads/posts/2015-01/pirzhki-z-rodzinkami_881.jpeg)
Пиріжки з родзинками
Здобні пиріжки і родзинками - це відмінне ласощі для вечірнього чаювання в колі сім'ї. Приготувати їх можна різними способами. Ми пропонуємо вам
![Рулет з яблуками](/uploads/posts/2015-01/rulet-z-yablukami_191.jpeg)
Рулет з яблуками
Рулети бувають самими різними: м'ясними, овочевими, солодкими. І зараз ми розповімо, як приготувати чудовий рулет з яблуками. Таке смачне ласощі
![Узбецький коржик](/uploads/posts/2015-01/uzbecka-korzhik_221.jpeg)
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
![Італійська паска панеттоне - рецепт](/uploads/posts/2015-01/talyskiy-pasku-panettone-recept_981.jpeg)
Італійська паска панеттоне - рецепт
Італійська паска панеттоне - справжнє відкриття для наших господинь. Всі знають наші великодні паски, які стали традиційними на свято Пасхи. Цю