Як приготувати королівську ватрушку з сиром?
Якщо у вас намічається невелике сімейне або дружнє чаювання, то ми настійно рекомендуємо вам зайнятися приготуванням випічки з найніжнішої прошарком з сиру, під казковою назвою «Королівська ватрушка», а ми розповімо, як її приготувати.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове (725%) – 240 г;
борошно (вищого ґатунку) – 430 г;
дрібний цукор – 100 г;
ванільний екстракт – 12 крапель;
розпушувач тіста – 2 ч. ложки.
Для начинки:
жирний сир – 700 г;
яйця (великі) – 2 шт.;
дрібний цукор – 160 г;
ванільний екстракт – 7 крапель.
Приготування
Хороший жирний сир викладаємо в металеве сито і протираємо. Далі вводимо сюди відокремлені від шкаралупи яйця, дрібний цукор і додаємо екстракт ванілі. Ретельно перемішуємо і додатково розтираємо все інгредієнти до отримання однорідності.
Добре подмерзшее олія ми повністю протираємо через тертку з самими великими отворами. Висипаємо в миску з маслом борошно, змішану з розпушувачем, дрібний цукор і також додаємо смачний аромат ванільного екстракту. Формуємо тісто, яке при перемішуванні сполучених інгредієнтів розтираємо між долонями. Від такого тесту, відокремлюємо рівне половинку і розсипаємо її по всьому дну (без пробілів) промасленим форми. На нього рівномірно викладаємо масу з ніжного сиру, а його в свою чергу закриваємо залишилися розсипчастим тестом. При температурі 195 градусів випікаємо нашу шалено смачну ватрушку в духовці, а через довгоочікуваних 40 хвилин дістаємо і акуратно переміщуємо її на красиве плоске блюдо.
Інгредієнти:
Для тіста:
пшеничне борошно – 270 г;
вершковий маргарин – 1 пачка (180 г);
цукровий пісок – 75 г;
розпушувач – 15 ч. ложки.
Для начинки:
домашній сир – 470 г;
цукровий пісок – 130 г;
ванілін – 1 пакет;
курячі яйця – 2 шт.;
свіжа вишня – 200 г;
манна крупа – 15 ст. ложки.
Приготування
Цукровий пісок гарненько розтираємо зі свіжими яйцями і пакетиком ваніліну. Переміщаємо все в миску з домашнім сиром і до кремоподібного стану збиваємо блендером. Вишню відокремлюємо від непотрібних нам кісточок, обволікає в манній крупі і змішуємо з масою із сиру.
В розтоплений в мікрохвильовці маргарин, додаємо цукровий пісок, збовтуємо і перелити все в миску з борошном, ретельно перемішану з розпушувачем. Тим же способом, що і в першому рецепті вимішуємо розсипчасте, пухке тісто. Так само поділяємо його і викладаємо першу частину в чашу добре змащеній маслом мультиварки. Покриваємо його шаром з збитого сиру і свіжої вишні, а потім, закриваємо ватрушку другою частиною тіста. Включаємо режим «Випічка», а на таймері виставляємо час 55 хвилин.
Пиріг «Королівська ватрушка з сиром в духовці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Хороший жирний сир викладаємо в металеве сито і протираємо. Далі вводимо сюди відокремлені від шкаралупи яйця, дрібний цукор і додаємо екстракт ванілі. Ретельно перемішуємо і додатково розтираємо все інгредієнти до отримання однорідності.
Добре подмерзшее олія ми повністю протираємо через тертку з самими великими отворами. Висипаємо в миску з маслом борошно, змішану з розпушувачем, дрібний цукор і також додаємо смачний аромат ванільного екстракту. Формуємо тісто, яке при перемішуванні сполучених інгредієнтів розтираємо між долонями. Від такого тесту, відокремлюємо рівне половинку і розсипаємо її по всьому дну (без пробілів) промасленим форми. На нього рівномірно викладаємо масу з ніжного сиру, а його в свою чергу закриваємо залишилися розсипчастим тестом. При температурі 195 градусів випікаємо нашу шалено смачну ватрушку в духовці, а через довгоочікуваних 40 хвилин дістаємо і акуратно переміщуємо її на красиве плоске блюдо.
Королевська ватрушка з сиром та вишнями в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Цукровий пісок гарненько розтираємо зі свіжими яйцями і пакетиком ваніліну. Переміщаємо все в миску з домашнім сиром і до кремоподібного стану збиваємо блендером. Вишню відокремлюємо від непотрібних нам кісточок, обволікає в манній крупі і змішуємо з масою із сиру.
В розтоплений в мікрохвильовці маргарин, додаємо цукровий пісок, збовтуємо і перелити все в миску з борошном, ретельно перемішану з розпушувачем. Тим же способом, що і в першому рецепті вимішуємо розсипчасте, пухке тісто. Так само поділяємо його і викладаємо першу частину в чашу добре змащеній маслом мультиварки. Покриваємо його шаром з збитого сиру і свіжої вишні, а потім, закриваємо ватрушку другою частиною тіста. Включаємо режим «Випічка», а на таймері виставляємо час 55 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг «Ватрушка»
Як готувати звичайні ватрушки із здобного тіста - точно всі кулінари знають. Але далі описані рецепти однойменних пирогів, але об'єднує їх лише

Царська ватрушка
Царська ватрушка - це неймовірний пиріг з найпростішого пісочного тіста з великою кількістю найніжнішої сирної начинки. Приготувавши цей десерт з

Королевська ватрушка - рецепт
Королевська ватрушка - це шикарний пиріг з неймовірною кількістю сирного наповнення. Традиційно його готують на пісочній основі, однак у

Королевська ватрушка в мультиварці
Королевська ватрушка мало чим нагадує булочки з аналогічною назвою, хіба що начинкою з сиру, якій в цьому чудовому пирозі неймовірно багато.

Рецепт королівської ватрушки з сиром
Ватрушке люблять всі, а якщо вона ще й королевська, то тут точно ніхто не встоїть. Приготувати такий десерт дуже просто - потрібно всього лише

Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми