Вернуться назад Распечатать

Як приготувати королівську ватрушку з сиром?

Як приготувати королівську ватрушку з сиром?
Якщо у вас намічається невелике сімейне або дружнє чаювання, то ми настійно рекомендуємо вам зайнятися приготуванням випічки з найніжнішої прошарком з сиру, під казковою назвою «Королівська ватрушка», а ми розповімо, як її приготувати.

Пиріг «Королівська ватрушка з сиром в духовці


Інгредієнти:
Для тіста:

  • масло вершкове (725%) – 240 г;

  • борошно (вищого ґатунку) – 430 г;

  • дрібний цукор – 100 г;

  • ванільний екстракт – 12 крапель;

  • розпушувач тіста – 2 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • жирний сир – 700 г;

  • яйця (великі) – 2 шт.;

  • дрібний цукор – 160 г;

  • ванільний екстракт – 7 крапель.


  • Приготування
    Хороший жирний сир викладаємо в металеве сито і протираємо. Далі вводимо сюди відокремлені від шкаралупи яйця, дрібний цукор і додаємо екстракт ванілі. Ретельно перемішуємо і додатково розтираємо все інгредієнти до отримання однорідності.
    Добре подмерзшее олія ми повністю протираємо через тертку з самими великими отворами. Висипаємо в миску з маслом борошно, змішану з розпушувачем, дрібний цукор і також додаємо смачний аромат ванільного екстракту. Формуємо тісто, яке при перемішуванні сполучених інгредієнтів розтираємо між долонями. Від такого тесту, відокремлюємо рівне половинку і розсипаємо її по всьому дну (без пробілів) промасленим форми. На нього рівномірно викладаємо масу з ніжного сиру, а його в свою чергу закриваємо залишилися розсипчастим тестом. При температурі 195 градусів випікаємо нашу шалено смачну ватрушку в духовці, а через довгоочікуваних 40 хвилин дістаємо і акуратно переміщуємо її на красиве плоске блюдо.

    Королевська ватрушка з сиром та вишнями в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно – 270 г;

  • вершковий маргарин – 1 пачка (180 г);

  • цукровий пісок – 75 г;

  • розпушувач – 15 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • домашній сир – 470 г;

  • цукровий пісок – 130 г;

  • ванілін – 1 пакет;

  • курячі яйця – 2 шт.;

  • свіжа вишня – 200 г;

  • манна крупа – 15 ст. ложки.


  • Приготування
    Цукровий пісок гарненько розтираємо зі свіжими яйцями і пакетиком ваніліну. Переміщаємо все в миску з домашнім сиром і до кремоподібного стану збиваємо блендером. Вишню відокремлюємо від непотрібних нам кісточок, обволікає в манній крупі і змішуємо з масою із сиру.
    В розтоплений в мікрохвильовці маргарин, додаємо цукровий пісок, збовтуємо і перелити все в миску з борошном, ретельно перемішану з розпушувачем. Тим же способом, що і в першому рецепті вимішуємо розсипчасте, пухке тісто. Так само поділяємо його і викладаємо першу частину в чашу добре змащеній маслом мультиварки. Покриваємо його шаром з збитого сиру і свіжої вишні, а потім, закриваємо ватрушку другою частиною тіста. Включаємо режим «Випічка», а на таймері виставляємо час 55 хвилин.