Засолювання полендвицы в домашніх умовах
![Засолювання полендвицы в домашніх умовах Засолювання полендвицы в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/zasolyuvannya-polendvicy-v-domashnh-umovah_461.jpeg)
Рецепт засолки полендвицы в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Вирізку помити, прибрати з неї плівку і висять шматочки і обсушити. Для засолювання візьміть сіль середнього помелу, відразу скажемо, що дрібна і крупна не підійде - не експериментуйте. Підійде і кам'яна сіль, але морська все ж краще. Сіль змішайте з цукром: на 1 кг солі покладіть 100 г цукру, з'єднайте з червоним і чорним перцем. І додайте суміш спецій, їх ви можете придбати вже у вигляді суміші, а можете зібрати самі зі своїх улюблених. В пластиковий або з нержавіючої сталі, контейнер на дно висипте трохи суміші з солі і спецій і розрівняйте, щоб суміш повністю покривала дно. Свинину покладіть в один шар і засипте сіллю з усіх боків, просыпайте місця зіткнення шматків м'яса між собою і зіткнення з контейнером (по бортах). Зверху засипте щедро не шкодуйте, м'ясо не повинно бути видно. Потім ставимо контейнер на три доби в холодильник на нижню полицю. Через три доби злийте рідину, досипте простий сіллю (без спецій) і поверніть ще на добу в холодильник. Дістаньте з солі полендвицу, промийте і обсушіть рушником, в принципі її вже можна їсти, але можна зробити ще смачніше. Обваляйте її в кайенском перці з паприкою або ж в інших спеції, які вам більше подобаються. Щільно загорніть в харчову плівку (кожну окремо), не забудьте зробити з десяток отворів у плівці, для надходження повітря. Обв'яжіть мотузкою і підвісьте на добу - дві.
Рецепт засолки полендвицы в розсолі в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
У воду покладіть сіль, сухі спеції і три чайних ложки цукру, після чого закип'ятіть. Вирізку обмийте, видаліть плівку і покладіть в пластиковий контейнер затоку вже остившім розсолом. У такому вигляді м'ясо повинно
![Засолювання полендвицы в домашніх умовах Засолювання полендвицы в домашніх умовах](/uploads/posts/2016-01/zasolyuvannya-polendvicy-v-domashnh-umovah_982.jpeg)
Рекомендуємо добрі рецепти
![Полендвица в домашніх умовах - рецепт](/uploads/posts/2016-01/polendvica-v-domashnh-umovah-recept_221.jpeg)
Полендвица в домашніх умовах - рецепт
Відмінний варіант приготування в'яленого м'яса - це білоруська полендвица. Цей продукт виходить неодмінно смачним, ароматним і зовсім не порівнянним
![В'ялена полендвица – рецепт](/uploads/posts/2016-01/vyalena-polendvica-recept_691.jpeg)
В'ялена полендвица – рецепт
У цій статті ми детально опишемо, як правильно зробити чудове в'ялене м'ясо з традиційного білоруського рецептом. Приготування полендвицы
![Сало в розсолі - дуже смачний рецепт](/uploads/posts/2016-01/salo-v-rozsol-duzhe-smachniy-recept_991.jpeg)
Сало в розсолі - дуже смачний рецепт
Одним з найбільш вдалих і особливо простих методів засолювання сала - це приготування його в спеціальному розсолі. Далі докладно розповімо, як вдало
![Солонина із свинини](/uploads/posts/2015-03/solonina-z-svinini_601.jpeg)
Солонина із свинини
Любите по-різному готувати свинину? В такому випадку є один вельми цікавий рецепт - солонина. Коли їм користувалися для того, щоб як можна довше
![В'ялена свинина](/uploads/posts/2015-03/vyalena-svinina_391.jpeg)
В'ялена свинина
В'ялена в домашніх умовах свинина - це відмінна заміна магазинної ковбаси і шинки. Адже вона виготовлена з натуральних продуктів, причому власними
![Полендвица - рецепт](/uploads/posts/2015-01/polendvica-recept_121.jpeg)
Полендвица - рецепт
Любите смачні аромантние м'ясні закуски? Тоді полендвица вас буде до вподоби. Це блюдо відноситься до польської і білоруської кухні, але це не