Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинячий рулет в духовці

Свинячий рулет в духовці

22-07-2015, 21:08
1 088
Свинячий рулет в духовці
Свинячий рулет, приготований в духовці з будь-яких зручних филейных частин свинячої туші, будь-то пашина, підчеревина або рулька буде чудовою прикрасою святкового столу або внесе різноманітність в буденний обід. Готувати його можна як з будь-якою начинкою, так і просто зі спеціями.

Свинячий рулет з пашини, запечений в духовці у фользі


Інгредієнти:

  • свиняча очеревина (пашина) – 1-15 кг;

  • часник – 1 головка;

  • рослинне масло – 50-85 мл;

  • соєвий соус – 50-75 мл;

  • вустерський соус – 5 крапель;

  • пряні трави та спеції – за смаком;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • сіль дрібна – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування м'ясного рулету з свинини вибираємо в магазині ту частину туші, яка називається в різних регіонах по-різному, але найчастіше пашина або очеревина. Промиваємо м'ясо під проточною холодною водою і ретельно просушуємо паперовим рушником або серветками і, при необхідності, якщо шматок товстий, розрізаємо вздовж і розкриваємо «книжкою».
    Тепер приготуємо суміш для змащування рулету. Для цього в мисочці або ковшике змішуємо олію, соєвий і вустерський соус, додаємо сіль, суміш мелених перців і абсолютно будь-які спеції і пряні трави на ваш смак. Можна, при бажанні, додати трохи аджики. Отриманою масою натираємо м'ясний пласт зсередини, і при скручуванні зовні. Пов'язуємо рулет капронової міцною ниткою або шпагатом, загортаємо у два шари фольги, укладаємо на деко і робимо зверху два-три проколу зубочисткою для виходу пари. Готуємо свинячий рулет в розігрітій до 185 градусів духовці півтори години. Залишаємо в духовій шафі до охолодження і перекладаємо на кілька годин в холодильник. Тільки після цього знімаємо нитка, нарізаємо на порційні шматки і подаємо до столу.
    Можна приготувати такий же рулет з начинкою з суміші сухофруктів або грибів з цибулею, в яку можна додавати горіхи, сир і інші інгредієнти. Кожного разу результат буде дуже смачним і неповторним.

    Рецепт свинячого рулету з грудинки, запеченого в духовці в рукаві


    Інгредієнти:

  • свиняча підчеревина – 1-15 кг;

  • часник – 1 головка;

  • паприка – 1 ст. ложка;

  • коріандр мелений – 1 ч. ложка;

  • морква – 1 шт.;

  • суміш мелених перців – за смаком;

  • сіль дрібна – за смаком.
  • Свинячий рулет в духовці


    Приготування
    Свинячу підчеревину промиваємо, просушуємо і зрізаємо ту частину шкури, яка при згортанні потрапляє всередину, вона там не потрібна. Натираємо м'ясо зсередини сіллю, сумішшю перців, паприкою, коріандром і товченим часником. Також викладаємо по всьому периметру нарізану соломкою моркву і формуємо рулет. Перев'язуємо його міцною ниткою або шпагатом, покласти в рукав для запікання, зав'язуємо з обох боків, зверху робимо кілька проколів і готуємо в нагрітій до 180 градусів духовій шафі півтори години. Готовий рулет повністю остуджуємо, поміщаємо в холодильник на два-три години. Потім розрізаємо шпагат, нарізаємо на шматки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт м'ясного рулету
    Рецепт м'ясного рулету
    Це неймовірне, красиве блюдо можна назвати шедевром кулінарії. Пропонуємо вразити ваших гостей гарним і оригінальним в оформленні, м'ясних рулетом.
    Рулет зі свинячої грудинки
    Рулет зі свинячої грудинки
    Найкращою заміною магазинним ковбас може стати рулет зі свинячої грудинки, приготований самостійно. Пропонуємо два варіанти, як приготувати це блюдо:
    Рулет зі свинячої шкурки
    Рулет зі свинячої шкурки
    Свинячий рулет зі шкіркою - це воістину святкове блюдо. Приготувавши його до торжества, ви будете впевнені, що зможете догодити всім гостям. Ця
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Як приготувати свинячу грудинку в цибулинні?
    Свиняча грудинка в цибулинні може стати відмінною альтернативою магазинною ковбасою. Процес її приготування досить простий і не вимагає ніяких
    Рулет зі свинячої очеревини
    Рулет зі свинячої очеревини
    Рулет зі свинячої очеревини - приголомшливо смачне блюдо, яке нікого не залишить байдужим. Подавати його можна з будь-яким гарніром, або просто
    Рулет зі свинячої рульки
    Рулет зі свинячої рульки
    Рулет зі свинячої рульки - чудова закуска на святковий або фуршетний стіл. У нашій статті ми розглянемо кілька оригінальних варіантів створення цієї