Запечена на вугіллі картопля
З приходом тепла починається і сезон вилазок. Ну що може бути приємніше, ніж посидіти дружною компанією на природі. Зараз ми вам розповімо, як приготувати запечену на вугіллі картоплю.
Інгредієнти:
картопля.
Приготування
Картоплю добре вимиваємо. Краще всього для цього використовувати щіточку, щоб видалити забруднення з «вічок» і вм'ятин. А потім витираємо насухо за допомогою паперових серветок. Кожну картоплину загортаємо у фольгу і відправляємо на гарячі вугілля. Готовність перевіряємо так: фольгу розгорнули і протикаємо бульби гострим ножем, якщо він входить легко, значить, печена в золі картопля, готова! Акуратно викладаємо її на тарілку, розгортаємо, посипаємо сіллю і насолоджуємося!
Інгредієнти:
картопля – 1 кг;
сало – 150 г;
сіль, спеції.
Приготування
Картоплю миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл, але не до кінця. Нам потрібно, щоб картоплина розкривалася, а не розпадалася на 2 частини. Солимо, посипаємо спеціями всі бульби як зовні, так і всередині. У розріз кожної картоплини вкладаємо по скибочці сала і після цього повністю загортаємо бульби у фольгу. Поміщаємо її в жар і доводимо до готовності.
Інгредієнти:
картопля – 500 г;
вершкове масло – 40 г;
сіль;
зелень .
Приготування
Беремо вимиту картоплю, в двох місцях проколюємо її виделкою, відправляємо її в мікрохвильовку хвилин на 7. Потім обертаємо її фольгою і викладаємо в розігріті вугілля. Хвилин через 5 перевертаємо. Готову картоплю, запечену в мундирі, розгортаємо, розрізаємо на 4 частини, але не до самого кінця і вставляємо в центр шматочок вершкового масла. Підсолюємо, посипаємо подрібненою зеленню і ласуємо!
Інгредієнти:
картопля молода – 1 кг;
сіль, спеції.
Приготування
Картоплю добре миємо й нарізаємо кружечками. Чистити його при цьому не треба. Складаємо в глибоку миску, солимо, приправляємо своїми улюбленими спеціями і нанизуємо на шампури. Зверху акуратно загортаємо фольгою і відправляємо на вогнище. Печена картопля на мангалі буде готова хвилин через 20-25 залежно від того, скільки спека. Даний рецепт можна модернізувати скільки завгодно – можна між скибочками картоплі додавати сало, кільця цибулі. Загалом, все залежить від вашого смаку. Приємного апетиту!
Печена картопля на багатті
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю добре вимиваємо. Краще всього для цього використовувати щіточку, щоб видалити забруднення з «вічок» і вм'ятин. А потім витираємо насухо за допомогою паперових серветок. Кожну картоплину загортаємо у фольгу і відправляємо на гарячі вугілля. Готовність перевіряємо так: фольгу розгорнули і протикаємо бульби гострим ножем, якщо він входить легко, значить, печена в золі картопля, готова! Акуратно викладаємо її на тарілку, розгортаємо, посипаємо сіллю і насолоджуємося!
Печена картопля з салом у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю миємо, обсушуємо й розрізаємо навпіл, але не до кінця. Нам потрібно, щоб картоплина розкривалася, а не розпадалася на 2 частини. Солимо, посипаємо спеціями всі бульби як зовні, так і всередині. У розріз кожної картоплини вкладаємо по скибочці сала і після цього повністю загортаємо бульби у фольгу. Поміщаємо її в жар і доводимо до готовності.
Печена картопля на багатті
Інгредієнти:
Приготування
Беремо вимиту картоплю, в двох місцях проколюємо її виделкою, відправляємо її в мікрохвильовку хвилин на 7. Потім обертаємо її фольгою і викладаємо в розігріті вугілля. Хвилин через 5 перевертаємо. Готову картоплю, запечену в мундирі, розгортаємо, розрізаємо на 4 частини, але не до самого кінця і вставляємо в центр шматочок вершкового масла. Підсолюємо, посипаємо подрібненою зеленню і ласуємо!
Рецепт печеної картоплі у фользі
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю добре миємо й нарізаємо кружечками. Чистити його при цьому не треба. Складаємо в глибоку миску, солимо, приправляємо своїми улюбленими спеціями і нанизуємо на шампури. Зверху акуратно загортаємо фольгою і відправляємо на вогнище. Печена картопля на мангалі буде готова хвилин через 20-25 залежно від того, скільки спека. Даний рецепт можна модернізувати скільки завгодно – можна між скибочками картоплі додавати сало, кільця цибулі. Загалом, все залежить від вашого смаку. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Печена картопля в мікрохвильовці
Печена картопля в мікрохвильовці готується дуже просто і швидко, так що цей рецепт рекомендуємо освоїти всім. Дуже зручно: поки СВЧ готує для вас
Печена картопля в духовці в мундирі
Картопля, запечена в мундирі в духовці, - абсолютно просте блюдо, що не вимагає ні великих часових, ні фінансових витрат. Печена картопля з дурманним
Печена картопля в духовці у фользі
Мабуть, найпопулярнішим продуктом у нас є картопля, з якого готується велика кількість різноманітних страв. Її можна смажити, варити, додавати в супи
Картопля, печена в духовці
Запікання картоплі в духовці зі спеціями - досить проста справа, але якщо додати небагато фантазії, то може вийти чудовий гарнір з картоплі до
Печена картопля
Печена картопля - проста і смачна їжа, яка улюблена багатьма. Приготувати її можна декількома способами. У нашій статті ми розглянемо найбільш
Картопля в аерогрилі
Картопля - відмінний гарнір до будь-якої страви. Якщо ви хочете зберегти всі цінні властивості цього овоча, то варто готувати його в аерогрилі. Це не