Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина в духовці – рецепти

Свинина в духовці – рецепти

3-07-2016, 21:17
413
Свинина в духовці – рецепти
Свинина – ніжне і соковите м'ясо, з якого виходять дуже смачні страви. Як приготувати свинину в духовці, ми вам зараз і розповімо.
Свинина в рукаві в духовці
Інгредієнти:

  • м'якоть свинини цілісним шматком – 2 кг;

  • розмарин сухий – 1 ст. ложка;

  • сік апельсина свіжовичавлений – 100 мл;

  • часник подрібнений – 1 ч. ложка;

  • соус соєвий – 70 мл;

  • червоний цибуля – 1 шт.;

  • оливкова олія – 60 мл


  • Приготування
    Попередньо прогріваємо духовку до позначки 180 градусів. У мисочці змішуємо соєвий соус, оливкова олія, сік апельсина, розмарин, часник і нашатковану півкільцями цибулю. М'ясо миємо, обсушуємо і поміщаємо в рукав для запікання. Поливаємо його прямо в рукаві соусом, струшуємо, скріплюємо і кладемо на деко. Запікаємо близько 2 годин, а потім дістаємо, даємо настоятися хвилин 15 і тільки після цього виймаємо м'ясо.
    Свинина з грибами в духовці
    Інгредієнти:

  • вирізка свиняча – 500 г;

  • печериці свіжі – 500 г;

  • рослинна рафінована олія – 20 мл;

  • пармезан – 150 г;

  • майонез – 60 г;

  • суміш перців;

  • цибуля – 150 г;

  • сіль;

  • базилік.


  • Приготування
    Свинячу м'якоть миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Посипаємо сіллю, перцем, додаємо базилік і гарненько розмішуємо м'ясо руками. Гриби миємо, чистимо і ріжемо тоненькими пластинками. Цибулю шаткуємо кільцями, сир пропускаємо через маленьку тертку. Форму змащуємо маслом. Поміщаємо на дно шматочки свинини, гриби, додаємо цибулю, а зверху сіточкою наносимо майонез. Засипаємо все це подрібненим сиром і запікаємо при 180 градусах близько години.
    Свинина з картоплею в духовці – рецепт
    Інгредієнти:

  • картопля – 600 г;

  • цибуля – 100 г;

  • вирізка свиняча – 400 г;

  • сіль;

  • майонез – 70 г;

  • спеції;

  • рослинне масло.


  • Приготування
    Свинячу вирізку нарізаємо порційними шматочками. Цибулю чистимо і нарізаємо кубиками середньої величини. Змішуємо цибулю зі свинячою вирізкою, сіллю, спеціями, майонезом і рослинним маслом. Гарненько все це перемішуємо. Картоплю чистимо, ріжемо на 3-4 частини. Змішуємо її з м'ясом і викладаємо у форму, змащену маслом. При помірній температурі запікаємо близько 1 години.
    Свинина в горщиках в духовці
    Інгредієнти:

  • м'якоть свиняча – 1 кг;

  • сіль;

  • цибуля – 300 г;

  • хмелі-сунелі.


  • Приготування
    М'ясо ріжемо шматками середньої величини, а цибулю шаткуємо півкільцями. Укладаємо інгредієнти в горщики шарами: м'ясо, сіль, хмелі-сунелі, цибулю і ще раз повторюємо. Закриваємо кришкою і запікаємо при 180 градусах 15 години.
    Смачна свинина в фользі в духовці – рецепт
    Інгредієнти:

  • свинячий ошийок – 800 г;

  • помідори – 250 г;

  • лимон – 1 шт.;

  • цибуля – 180 г;

  • перець гострий – 1 шт.;

  • спеції;

  • сіль.


  • Приготування
    Помідори і очищену цибулю нарізаємо кружечками. Видавлюємо сік з лимона. М'ясо поливаємо соком, натираємо сіллю, спеціями і залишаємо на 2 години. На фольгу викладаємо цибулю, м'ясо, зверху на нього кладемо кружечки помідорів і гострий перчик, розрізаний навпіл. Щільно все це пакуємо в фольгу і запікаємо близько 15 годин при помірній температурі.
    Свинина по-французьки в духовці – рецепт
    Інгредієнти:

  • цибуля – 200 г;

  • м'якоть свинини – 1 кг;

  • майонез – 80 г;

  • вершковий сир із зеленню – 80 г;

  • сир твердих ортов – 200 г;

  • консервовані печериці – 300 г;
  • Свинина в духовці – рецепти

  • сметана 20% жирності – 80 г;

  • сіль;

  • спеції.


  • Приготування
    Вимите і обсушенное м'ясо ріжемо шматками середнього розміру, гарненько відбиваємо їх. Натираємо з двох сторін спеціями і покласти на деко. Окремо змішуємо сметану, майонез і вершковий сир. Якщо потрібно, підсолюємо і добре вимішуємо. Отриманим соусом рясно змащуємо м'ясо. Укладаємо його на деко, змащене маслом, зверху кладемо гриби, які також змащуємо соусом. Запікаємо При 180 градусах 40 хвилин до утворення рум'яної скоринки.
    Всім приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як запекти свинину в духовці?
    Як запекти свинину в духовці?
    Спробуйте приготувати незрівнянний обід, використовуючи описані далі рецепти. Страви із запеченої свинини вийде чудово смачним. Також пропонуємо
    Свинина в рукаві для запікання
    Свинина в рукаві для запікання
    Приготувати чудове блюдо з м'яса, не витративши при цьому багато часу на підготовку складових страви і, не перепачкав гору посуду - це цілком реальне
    Свинина по-французьки
    Свинина по-французьки
    М'ясо по-французьки насправді має мало спільного з французькою кухнею. У нас же прийнято називати так м'ясо, запечене під шапкою майонезу і сиру, з
    М'ясо по-французьки з свинини
    М'ясо по-французьки з свинини
    Таке блюдо, як «м'ясо по-французьки» готують з курки, яловичини, але частіше всього використовують свинину при створенні цієї смакоти. Давайте
    Свинина з грибами в духовці
    Свинина з грибами в духовці
    Для ситного і повноцінного вечері чудово підійде м'ясо з грибами. Таке блюдо можна приготувати до приходу гостей і для романтичної вечері при
    Свинина, запечена в рукаві
    Свинина, запечена в рукаві
    В рукаві можна приготувати смачне і соковите м'ясо. Страву, зроблену таким способом неможливо пересушити і воно вийти дивовижно смачним. І сьогодні