Салат з курячими сердечками
Курячі сердечка належать до, так званим, субпродуктів, які багато хто не люблять, зовсім даремно, адже вони досить корисні. Наприклад, в сердечках багато вітамінів А, РР, групи Ст. Крім того, вони багаті магнієм, фосфором, залізом, калієм, міддю, цинком. Також в них багато білка, їх корисно вживати людям з анемією, серцево-судинними захворюваннями, а також тим, кому потрібне посилене харчування. Загалом, продукт потрібний і корисний, а ми вам зараз розповімо, як його смачно приготувати, нижче наведені рецепти салатів з курячими сердечками.
Інгредієнти:
курячі сердечка - 05 кг;
ріпчаста цибуля - 3 шт.;
солоний огірок - 3 шт.;
морква - 2 шт.;
кріп - 30 г;
майонез - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Курячі сердечка промиваємо, чистимо від плівок і розрізаємо на 3-4 частини. Викладаємо сердечка на сковороду з рослинним маслом і тушкуємо під кришкою до готовності, близько півгодини. Тим часом нарізаємо цибулю, моркву і огірок соломкою. Моркву з цибулею обсмажуємо на олії до золотистого кольору. З'єднуємо засмажку з сердечками, додаємо огірок, подрібнений кріп, за бажанням можна ще додати часник, пропущений через прес. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком і ще раз перемішуємо.
Інгредієнти:
курячі сердечка - 05 кг;
мариновані огірки - 2 шт.;
мариновані шампіньйони - 250 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
твердий сир - 100 г;
домашній майонез, сіль, перець - за смаком.
Приготування
Сердечка миємо й відварюємо до готовності, це займе близько 20 хвилин. Даємо їм трохи охолонути й нарізаємо соломкою, гриби - пластинками, огірки кубиками або соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Ступінь прожарювання регулюйте самі - якщо хочете, щоб цибуля хрустів, то смажте його зовсім небагато, якщо ж любите більш м'який цибулю, то варто довести його до золотистого кольору. Твердий сир натираємо на тертці. Всі компоненти перемішуємо, додаємо домашній майонез , сіль, перець за смаком і прикрашаємо за бажанням.
Інгредієнти:
курячі сердечка - 200 г;
зелена квасоля - 200 г;
болгарський перець - 1 шт.;
оливкова олія для смаження;
перець, сіль, спеції каррі - за смаком.
Для маринаду:
апельсин - половинка;
мед - 05 ч. ложки;
червоне сухе вино - 50 мл
Приготування
Видавлюємо сік з половини апельсина, додаємо мед, червоне сухе вино і все добре перемішуємо. Сердечка миємо, обсушуємо і заливаємо отриманим маринадом хвилин на 40. Тим часом на сковороді з розігрітим оливковою олією на сильному вогні обсмажуємо квасолю хвилини 2 потім зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і доводимо квасолю до готовності. Перекладаємо квасоля в салатник і обсмажуємо порізаний соломкою перець. Коли сердечка промариновались, перекладаємо їх в сковороду, додаємо трохи маринаду і оливкової олії, протушиваем, а потім, на більш сильному вогні обсмажуємо до отримання золотистої скоринки. У самому кінці додаємо карі, перемішуємо і перекладаємо сердечка до інших овочів в салатник. Все знову добре перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком, і все - салат готовий!
Інгредієнти:
сердечка курячі - 500 г;
печериці - 400 г;
цибуля - 1 шт.;
яйця - 5 шт.;
рослинна олія для смаження;
домашній майонез - за смаком.
Приготування
Сердечка промиваємо, нарізаємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Вимиті печериці також ріжемо й додаємо на сковороду до курячим сердечком. Цибулю ріжемо півкільцями, за бажанням можна обдати його окропом, це прибере гіркоту. Яйця варимо круто, ріжемо соломкою або кубиками. Всі інгредієнти з'єднуємо, додаємо домашній майонез і добре перемішуємо.
А любителям субпродуктів рекомендуємо випробувати простий і недорогий рецепт курячих шлунків в сметані . Приємного вам апетиту!
Салат з курячим серцем
Інгредієнти:
Приготування
Курячі сердечка промиваємо, чистимо від плівок і розрізаємо на 3-4 частини. Викладаємо сердечка на сковороду з рослинним маслом і тушкуємо під кришкою до готовності, близько півгодини. Тим часом нарізаємо цибулю, моркву і огірок соломкою. Моркву з цибулею обсмажуємо на олії до золотистого кольору. З'єднуємо засмажку з сердечками, додаємо огірок, подрібнений кріп, за бажанням можна ще додати часник, пропущений через прес. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком і ще раз перемішуємо.
Салат з курячими серцями і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Сердечка миємо й відварюємо до готовності, це займе близько 20 хвилин. Даємо їм трохи охолонути й нарізаємо соломкою, гриби - пластинками, огірки кубиками або соломкою. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо на рослинному маслі. Ступінь прожарювання регулюйте самі - якщо хочете, щоб цибуля хрустів, то смажте його зовсім небагато, якщо ж любите більш м'який цибулю, то варто довести його до золотистого кольору. Твердий сир натираємо на тертці. Всі компоненти перемішуємо, додаємо домашній майонез , сіль, перець за смаком і прикрашаємо за бажанням.
Теплий салат з курячими сердечками
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Видавлюємо сік з половини апельсина, додаємо мед, червоне сухе вино і все добре перемішуємо. Сердечка миємо, обсушуємо і заливаємо отриманим маринадом хвилин на 40. Тим часом на сковороді з розігрітим оливковою олією на сильному вогні обсмажуємо квасолю хвилини 2 потім зменшуємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і доводимо квасолю до готовності. Перекладаємо квасоля в салатник і обсмажуємо порізаний соломкою перець. Коли сердечка промариновались, перекладаємо їх в сковороду, додаємо трохи маринаду і оливкової олії, протушиваем, а потім, на більш сильному вогні обсмажуємо до отримання золотистої скоринки. У самому кінці додаємо карі, перемішуємо і перекладаємо сердечка до інших овочів в салатник. Все знову добре перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком, і все - салат готовий!
Рецепт салату з серцем курячим
Інгредієнти:
Приготування
Сердечка промиваємо, нарізаємо соломкою і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності. Вимиті печериці також ріжемо й додаємо на сковороду до курячим сердечком. Цибулю ріжемо півкільцями, за бажанням можна обдати його окропом, це прибере гіркоту. Яйця варимо круто, ріжемо соломкою або кубиками. Всі інгредієнти з'єднуємо, додаємо домашній майонез і добре перемішуємо.
А любителям субпродуктів рекомендуємо випробувати простий і недорогий рецепт курячих шлунків в сметані . Приємного вам апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі сердечка з грибами
Курячі сердечка з грибами - смачне і оригінальне блюдо, яке приготувати зовсім нескладно, і в цьому вам допоможуть наші цікаві рецепти. Читаємо наші
Курячі сердечка з картоплею - рецепт
Курячі сердечка відносяться до субпродуктів, однак цілком можуть замінити м'ясні страви на вашому столі. Якщо приготувати сердечка з картоплею, у вас
Курячі сердечка в сметані
Страви з курячих сердечок оцінять навіть справжні гурмани, але тільки в тому випадку, якщо правильно їх приготувати. Як же смачно приготує сердечка
Начинка з печінки
Печінка - надзвичайно корисний продукт для нашого харчування. З неї можна зробити безліч цікавих і смачних страв. І сьогодні ми розповімо, як
Як смачно приготувати курячі сердечка?
Курячі сердечка досить універсальний продукт, який можна тушкувати, смажити, запікати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих рецептиков, як