Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як зробити молочний коктейль будинку?

Як зробити молочний коктейль будинку?

30-01-2016, 16:36
638
Як зробити молочний коктейль будинку?
Сьогодні ми докладно розповімо, як зробити вдома смачний молочний коктейль, і запропонуємо варіант приготування напою без використання кухонної техніки.

Як зробити молочний коктейль будинку з морозивом?


Для приготування класичного коктейлю з морозивом можна використовувати абсолютно будь-які сиропи, але найчастіше для цього використовують полуничний і вишневий сироп, кислотність якого дозволяє отримати напій найбільшою пишноти.
Інгредієнти:

  • молоко жирністю 32% – 600 мл;

  • пломбір або молочне морозиво – 100 г;

  • фруктовий або ягідний сироп – 100 мл


  • Приготування
    Фруктовий або ягідний сироп змішуємо з морозивом, додаємо сильно охолоджене молоко і пробиваємо все з блендері приблизно тридцять секунд або до отримання пишної піни. Готовий коктейль негайно розливаємо по склянках і тут же подаємо. При бажанні можна притрусити поверхню коктейль шоколадною стружкою.

    Як приготувати смачний молочний коктейль будинку в блендері з бананом?


    Для приготування коктейлю з бананом вибираємо стиглі плоди або навіть перезрілі, в такому випадку напій вийде пахучіше, солодший і смачніше.
    Інгредієнти:

  • молоко жирністю 32% – 420 мл;

  • вершкове або молочне морозиво – 220 г;

  • стиглий великий банан – 1 шт.;

  • цукрова пудра (за бажанням) – за смаком.


  • Приготування
    Для приготування бананового коктейлю очищаємо банан, розламуємо його на шматочки і закладаємо в ємність блендера. Вливаємо трохи молока і пробиваємо масу до отримання однорідного пюре. Тепер додаємо морозиво, вливаємо інше добре охолоджене молоко і збиваємо масу до пишної піни. Пробуємо на смак коктейль, при бажанні додаємо цукрову пудру і знову трохи збиваємо. Негайно розливаємо готовий напій по склянках, декоруємо шматочком банана і тут же подаємо.

    Як приготувати смачний молочний коктейль будинку без морозива?


    Якщо є необхідність обійтися при готуванні коктейлю без морозива, то рекомендуємо скористатися нашим наступним рецептом. Такий напій не тільки містить набагато менше калорій, ніж традиційний, але і є більш корисним для організму.
    Інгредієнти:

  • молоко – 300 мл;

  • апельсиновий йогурт – 160 мл;

  • сік апельсиновий – 10 мл;

  • цукровий пісок – 75 г;

  • кубики льоду;

  • апельсинові дольки для прикраси.


  • Приготування
    Охолоджене молоко, йогурт і сік апельсиновий поміщаємо в ємність блендера, кидаємо пару кубиків льоду і збиваємо на високій швидкості протягом тридцяти секунд. При бажанні можна додати за смаком трохи цукрової пудри. Готовий напій розливаємо по склянках, прикрашаємо їх апельсиновими часточками і тут же подаємо.

    Як зробити молочний коктейль будинку без блендера?


    Приготувати смачний молочний коктейль можна також і без наявності блендера. Для цього можна, звичайно ж, як альтернативу використовувати міксер, збиваючи змішані в окремій ємності компоненти зі складу інгредієнтів трохи довше звичайного. Але що ж робити, якщо під рукою не виявилося ні міксера ні блендера? Пропонуємо, як варіант, випробувати простий і доступний спосіб приготування молочного коктейлю в пластиковій пляшці з широким горлишком.
    Інгредієнти:
    Як зробити молочний коктейль будинку?


  • молоко жирністю 32% – 220 мл;

  • вершкове або молочне морозиво – 220 г;

  • 50 мл фруктового сиропу або один невеликий стиглий банан.


  • Приготування
    Вливаємо у пластикову пляшку охолоджене молоко, закладаємо морозиво і додаємо будь сироп або бананове пюре. Закриваємо ємність герметично кришкою і інтенсивно збовтуємо протягом п'яти хвилин. В результаті отримуємо напій, максимально наближений до смаку до молочних коктейлів, приготованих з використанням кухонної техніки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Коктейлі в блендері
    Коктейлі в блендері
    При наявності домашнього блендера можна приготувати безліч всіляких коктейлів: для малюків - фруктовий або молочний, а для дорослих - навіть
    Як зробити молочний коктейль в домашніх умовах?
    Як зробити молочний коктейль в домашніх умовах?
    Приготувати самостійно повітряний молочний напій зі смаком пломбіру дуже просто. Досить вивчити наведені далі рекомендації та доповнити коктейль
    Як зробити коктейль з морозива і молока?
    Як зробити коктейль з морозива і молока?
    Не варто переплачувати за покупку молочного коктейлю в десертних відділах магазинів чи кафе. Адже можна приготувати не менш поживний і корисний напій
    Молочний коктейль з морозивом і бананом
    Молочний коктейль з морозивом і бананом
    Прохолодна молочна піна дуже улюблена усіма дітками і багатьма дорослими. Коктейль з морозивом відмінно втамовує спрагу і відчуття голоду. А якщо
    Коктейль з дині
    Коктейль з дині
    Диня - соковита і ароматна баштанна культура. З неї можна приготувати безліч смачних страв і десертів. Давайте поговоримо з вами про незвичайні
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом
    Молочний коктейль з бананом - не самий корисний напій, але ідеальне ласощі в зиязикай час і чудовий прохолодний напій для спекотної пори. Давайте