Як приготувати курячі крильця на сковороді?
Крильця – одна з найбільш ласих і улюблених частин курячої тушки. В даний час легко знайти в торгових мережах окремо фасоване крильця, з яких можна приготувати непогану порціонну закуску (так сказати, щоб було що погризти). Подібного роду страви чудово підходять для вечірок з друзями, пікніків або посиденьок з пивом.
Інгредієнти:
курячі крильця – 1 кг;
часник – 5 зубчиків;
мелені спеції (червоний пекучий і чорний перець, гвоздика, коріандр і ін);
гірчиця готова ;
вино біле міцне – 50 мл;
жир курячий;
масло кунжутне – 2 ст. ложки;
соєвий соус ;
лимон.
Приготування
Приготуємо маринующий соус: видавимо з лимона сік і змішаємо його з тиском часником, гірчицею, соєвим соусом і спеціями у вільних пропорціях.
Разрежем кожне куряче крильця з суглобовим сочленениям – окремі невеликі частини краще зажарятся. Крайні фаланги нам, напевно, не потрібні, має сенс пустити їх на приготування бульйону.
Поміщаємо частини крилець в соус мінімум на 2 години (ще краще – на 4). Безпосередньо перед обсмажуванням треба акуратно і уважно обтерти частини крилець від соусу так, щоб на них не залишалося мікрочастинок часнику, які можуть пригорати перед обсмажуванням. Залишки соусу з'єднаємо з вином і процідимо в окрему миску через дрібне ситечко.
Спочатку будемо обсмажувати частини крилець в сковороді на сильному вогні, потім вже доведемо до повної готовності при мінімальній подачі.
Курячий жир перетопим в сковороді і додати кунжутне масло – воно створить специфічний смак.
Обсмажуємо частини крилець рівномірно до освіти красивого золотисто-коричневого відтінку.
Рясно поливаємо соусом частини крилець, зменшуємо вогонь і далі готуємо під кришкою не менше 20 хвилин.
Рум'яні смажені крильця виглядають дуже апетитно, подаємо цю чудову закуску зі світлим пивом.
В альтернативному варіанті після того, як курячі крильця промариновались в соусі, їх можна посмажити на сковороді в паніровці і в клярі. Для панірування можна використовувати сухарі, а краще – кукурудзяне борошно тонкого помелу.
Для приготування кляра використовуємо курячі яйця з додаванням крохмалю, процідженого соусу і/або пива в невеликих кількостях. Змішуємо кляр виделкою, сильно не збиваємо.
Смажимо так: в плошці з кляром утапливаем частина крильця і обвалюємо в кукурудзяній муці, після чого поміщаємо обсмажуватися в жиру на добре розігрітій сковороді. Потім зменшуємо вогонь і доводимо, щоб все добре просмажене.
Смажені на сковороді курячі крильця в соєвому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Приготуємо маринующий соус: видавимо з лимона сік і змішаємо його з тиском часником, гірчицею, соєвим соусом і спеціями у вільних пропорціях.
Разрежем кожне куряче крильця з суглобовим сочленениям – окремі невеликі частини краще зажарятся. Крайні фаланги нам, напевно, не потрібні, має сенс пустити їх на приготування бульйону.
Поміщаємо частини крилець в соус мінімум на 2 години (ще краще – на 4). Безпосередньо перед обсмажуванням треба акуратно і уважно обтерти частини крилець від соусу так, щоб на них не залишалося мікрочастинок часнику, які можуть пригорати перед обсмажуванням. Залишки соусу з'єднаємо з вином і процідимо в окрему миску через дрібне ситечко.
Як смачно приготувати курячі крильця на сковороді?
Спочатку будемо обсмажувати частини крилець в сковороді на сильному вогні, потім вже доведемо до повної готовності при мінімальній подачі.
Курячий жир перетопим в сковороді і додати кунжутне масло – воно створить специфічний смак.
Обсмажуємо частини крилець рівномірно до освіти красивого золотисто-коричневого відтінку.
Рясно поливаємо соусом частини крилець, зменшуємо вогонь і далі готуємо під кришкою не менше 20 хвилин.
Рум'яні смажені крильця виглядають дуже апетитно, подаємо цю чудову закуску зі світлим пивом.
В альтернативному варіанті після того, як курячі крильця промариновались в соусі, їх можна посмажити на сковороді в паніровці і в клярі. Для панірування можна використовувати сухарі, а краще – кукурудзяне борошно тонкого помелу.
Для приготування кляра використовуємо курячі яйця з додаванням крохмалю, процідженого соусу і/або пива в невеликих кількостях. Змішуємо кляр виделкою, сильно не збиваємо.
Смажимо так: в плошці з кляром утапливаем частина крильця і обвалюємо в кукурудзяній муці, після чого поміщаємо обсмажуватися в жиру на добре розігрітій сковороді. Потім зменшуємо вогонь і доводимо, щоб все добре просмажене.
Рекомендуємо добрі рецепти
Смажені курячі крильця
Безсумнівно, кожна молода господарочка здатна просто посмажити крильця, але як їх урізноманітнити новим смаком і доповнити сміливими ароматами,
Як смачно приготувати курячі крильця?
Щоб приготувати крильця не потрібно бути віртуозним кулінаром і володіти особливими навиками. Тому далі запропоновані рецепти на основі цієї частини
Курячі крильця в соєвому соусі
Представляємо кілька способів приготування чудовою закуски для дружньої посиденьки за келихом пива. У цій статті запропоновані рецепти чудових,
Крильця в клярі
Курячі крильця в клярі - що може смачніше і вишуканішим цієї простої і улюбленої багатьма закуски? Пропонуємо вам декілька цікавих варіантів
Курячі крильця на сковороді
Курячі крильця - улюблені ласощі багатьох. І природно, що багато господині смажать їх у фритюрі у великій кількості масла, що є досить корисним. Але
Курячі крильця в аерогрилі
Хрусткі курячі крильця люблять абсолютно всі, проте не завжди виходить приготувати їх належним чином. Щоб ваше блюдо вийшло красивим і неймовірно