» » Ледачі сирники

Ледачі сирники

Ледачі сирники
Як правило, сирники смажать на сковороді. Але це довго і досить калорійно. Але є прекрасна альтернатива, розповімо, як приготувати ліниві сирники із сиру.

Ледачі сирники із сиру


Інгредієнти:

  • сир – 450 г;

  • цукор – 50 г;

  • куряче яйце середньої величини – 1 шт.;

  • борошно пшеничне – 150 г;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Сир покласти в миску, розминаємо його, вбиваємо яйце, злегка підсолюємо. Додаємо цукор, розмішуємо. Просіваємо борошно пшеничне і додаємо її в сир і вимішуємо. Обробну дошку злегка припыляем борошном, викладаємо на неї сирну масу. Замішуємо м'яке, трохи вологе тісто. Руки змочуємо водою, щоб тісто не липло. Відрізаємо шматочок і скачуємо з нього джгут. Нарізаємо його шматочками – це і будуть наші ледачі сирники. Опускаємо їх в окріп і варимо до того моменту, як вони спливуть на поверхню. На це піде близько 3 хвилин. Шумівкою витягаємо їх з води, кладемо на тарілку, кладемо вершкове масло і подаємо зі сметанкою.

    Сирники ледачі – рецепт


    Інгредієнти:

  • сир – 500 г;

  • масло натуральне вершкове – 50 г;

  • борошно – 180 г;

  • цукровий пісок – 70 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Сир перетираємо з допомогою блендера. Кладемо цукор, щіпку солі, яйця, розтоплене масло і все це добре перемішуємо. Тепер всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. Кладемо тісто на робочу поверхню, присипану борошном, і скачуємо в досить товстий джгут. Відокремлюємо від нього невеликі шматочки, які потім розгортаємо в ковбаски. Трохи притискаємо їх пальцями або плоскою стороною ножа, надаючи бажану форму. Потім ріжемо шматочками. Доводимо до кипіння злегка підсолену воду, викладаємо туди сирнички і, помішуючи, варимо, поки вони не спливуть. Потім викладаємо варені ледачі сирники на тарілки, поливають вершковим маслом, попередньо розтопленим.

    Як приготувати ліниві сирники із сиру без яєць?


    Інгредієнти:

  • не занадто сухий сир – 700 г;

  • сіль – щіпка;

  • пшенична просеянная борошно – 190 г;

  • вода.


  • Приготування
    У сир додаємо борошно, додаємо дрібку солі і ретельно вимішуємо. З тіста формуємо ковбаску товщиною до 25 див. Ріжемо її шматочками і акуратно опускаємо в киплячу, трохи підсолену воду. Відварюємо 3 хвилини. А коли вони спливуть на поверхню, розміщуємо їх на блюдо, поливаємо чим-небудь солоденьким або сметаною з цукром і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
    Додав: admin | 4-09-2016, 20:38
    Переглядів: 98