Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Ледачі сирники

Ледачі сирники

4-09-2016, 20:38
267
Ледачі сирники
Як правило, сирники смажать на сковороді. Але це довго і досить калорійно. Але є прекрасна альтернатива, розповімо, як приготувати ліниві сирники із сиру.

Ледачі сирники із сиру


Інгредієнти:

  • сир – 450 г;

  • цукор – 50 г;

  • куряче яйце середньої величини – 1 шт.;

  • борошно пшеничне – 150 г;

  • сіль – щіпка.


  • Приготування
    Сир покласти в миску, розминаємо його, вбиваємо яйце, злегка підсолюємо. Додаємо цукор, розмішуємо. Просіваємо борошно пшеничне і додаємо її в сир і вимішуємо. Обробну дошку злегка припыляем борошном, викладаємо на неї сирну масу. Замішуємо м'яке, трохи вологе тісто. Руки змочуємо водою, щоб тісто не липло. Відрізаємо шматочок і скачуємо з нього джгут. Нарізаємо його шматочками – це і будуть наші ледачі сирники. Опускаємо їх в окріп і варимо до того моменту, як вони спливуть на поверхню. На це піде близько 3 хвилин. Шумівкою витягаємо їх з води, кладемо на тарілку, кладемо вершкове масло і подаємо зі сметанкою.

    Сирники ледачі – рецепт


    Інгредієнти:

  • сир – 500 г;

  • масло натуральне вершкове – 50 г;

  • борошно – 180 г;

  • цукровий пісок – 70 г;

  • сіль.


  • Приготування
    Сир перетираємо з допомогою блендера. Кладемо цукор, щіпку солі, яйця, розтоплене масло і все це добре перемішуємо. Тепер всипаємо просіяне борошно і перемішуємо. Кладемо тісто на робочу поверхню, присипану борошном, і скачуємо в досить товстий джгут. Відокремлюємо від нього невеликі шматочки, які потім розгортаємо в ковбаски. Трохи притискаємо їх пальцями або плоскою стороною ножа, надаючи бажану форму. Потім ріжемо шматочками. Доводимо до кипіння злегка підсолену воду, викладаємо туди сирнички і, помішуючи, варимо, поки вони не спливуть. Потім викладаємо варені ледачі сирники на тарілки, поливають вершковим маслом, попередньо розтопленим.

    Як приготувати ліниві сирники із сиру без яєць?


    Інгредієнти:

  • не занадто сухий сир – 700 г;

  • сіль – щіпка;

  • пшенична просеянная борошно – 190 г;

  • вода.


  • Приготування
    У сир додаємо борошно, додаємо дрібку солі і ретельно вимішуємо. З тіста формуємо ковбаску товщиною до 25 див. Ріжемо її шматочками і акуратно опускаємо в киплячу, трохи підсолену воду. Відварюємо 3 хвилини. А коли вони спливуть на поверхню, розміщуємо їх на блюдо, поливаємо чим-небудь солоденьким або сметаною з цукром і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирники з бананом і сиром
    Сирники з бананом і сиром
    Урізноманітнити новим оригінальним смаком неабиякі сирники - справа неймовірно просте. Далі підкажемо, як зробити чудове частування і запропонуємо
    Сирники з манкою в духовці
    Сирники з манкою в духовці
    Не секрет, що успіх у виготовленні вдалих сирників криється в правильно підібраних пропорціях компонентів. Саме такі рецепти описані далі, але також
    Сирники з яблуками
    Сирники з яблуками
    Сирники - відмінне блюдо для сніданку. Але постійно готувати звичайні сирники нецікаво, тому їх можна урізноманітнити різними фруктами. Давайте
    Сирники в духовці - рецепт
    Сирники в духовці - рецепт
    Всіма улюблені сирники можна не тільки посмажити на сковороді, але і приготувати в духовці. Як це зробити, ми розповімо в цій статті. Часу на
    Сирники з бананом
    Сирники з бананом
    Сирники - чудове блюдо на сніданок для всієї родини. А приготувати його зовсім нескладно. І сьогодні мова піде про смачні сирники з бананом. Ми
    Сирники з кукурудзяним борошном
    Сирники з кукурудзяним борошном
    Сирники - смачне блюдо для завтра. Готувати його можна з різними інгредієнтами. Навіть необов'язково на пшеничному борошні. І сьогодні ми розповімо,