» » Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці

Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці

Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці
Бутерброди з ковбасою та сиром, запечені в духовці, стануть відмінним швидким перекусом в момент, коли абсолютно немає часу готувати інші страви. Така закуска виходить неймовірно смачною і ароматною, тому не варто готувати її дуже часто, щоб не нашкодити фігурі. Адже встояти від зайвого шматочка просто неможливо.

Як приготувати запечені в духовці гарячі бутерброди з ковбасою та сиром?


Інгредієнти:

  • білий хліб (формовий або батон) – 10 скибочок;

  • ковбаса варена або сосиски (сардельки) – 320 г;

  • сир твердий – 120 г;

  • помідори свіжі – 220 г;

  • часникові зубки – 2 шт.;

  • гілочки свіжої зелені – 05 пучка;

  • майонез – 30 г;

  • соус томатний чи кетчуп – 90 г;

  • перець свежеперемолотый чорний – 1 щіпка.


  • Приготування
    Для приготування гарячих бутербродів в даному випадку можна використовувати варену ковбасу або навіть знайти застосування лишилися з учорашньої вечері відвареною сосисок або сарделькам. Нарізаємо вироби дрібними кубиками і складаємо в миску. Туди ж відправляємо подрібнені свіжі томати і свіжу зелень, а також видавлюємо через прес очищені часникові зубці. Заправляємо ковбасно-овочеву масу майонезом і кетчупом, перемішуємо і приступаємо до оформлення бутербродів.
    Розкладаємо На деко скибочки хліба, на які викладаємо по ложці підготовленої суміші. Притрушиваем закуску трохи перчиком (ідеально свежеперемолотым), а зверху натертим на тертці твердим сиром і ставимо в добре розігріту духовку хвилин на десять-п'ятнадцять.

    Рецепт гарячих бутербродів з ковбасою і плавленим сиром


    Інгредієнти:

  • білий хліб (формовий або батон) – 10 скибочок;

  • ковбаса варена або варено-копчена – 350 г;

  • перець болгарський солодкий – 120 г;

  • яйце куряче добірне варене – 2 шт.;

  • майонез – 90 г;

  • томатний соус або кетчуп – 60 г;
  • Бутерброди з ковбасою та сиром у духовці

  • сир плавлений – 220 г;

  • гілочки свіжої зелені (за бажанням) – 05 пучка;

  • сіль кам'яна, перець свежеперемолотый чорний – за смаком.


  • Приготування
    Особливу ніжність гарячих бутербродів додасть плавлений сир. Для приготування такої закуски змащуємо з одного боку скибочки білого хліба томатним соусом і даємо їм трохи просочитися. За цей час нарізаємо невеликими кубиками або брусочками ковбасу, плавлений сир можна перетерти на тертці або нарізати невеликими кубиками зволоженим ножем. Перетираємо також на тертці відварене яйце, дрібно подрібнюємо болгарський перець і зелень і підготовлені компоненти змішуємо в мисці. Заправляємо масу майонезом, додаємо за смаком сіль і перчик, перемішуємо і накладаємо її ложкою на шматочки хліба з томатом. Поміщаємо заготовки на деку в прогріту до 195 градусів духовку і даємо їм зарум'янитися я протягом десяти-п'ятнадцяти хвилин.
    Додав: admin | 9-08-2016, 20:11
    Переглядів: 337