» » Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками
Круасани з листкового тіста – гідна альтернатива купівельними частувань, які не завжди бувають смачними. Приготовані власноруч ласощі завжди виходять пишними, дуже розсипчастими і шалено ароматними, так і наповнити їх можна абсолютно будь-якою начинкою.

Як зробити круасани з листкового тіста?


Спекти домашні круасани з листкового тіста – проста ідея, з якою кожен здатний впорається. Застосувавши покупну заготівлю, потрібно її розморозити, трохи розкачати і сформовать невеликі рогалики, при чому наповнювати начинкою їх не обов'язково. Є два найбільш поширених способу формування круасанів.

  • Враховуючи, що продають тісто в прямокутних пластах, його краще в такому вигляді і розкачати, потім розрізати на трикутні сегменти, викласти трохи начинки і скрутити рулетиком.

  • Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

  • Другий спосіб більш кращий, якщо тісто готувалося власноруч і є можливість розкачати його круглим пластом. Заготівля розрізається на вісім частин і згортається рогаликом.

  • Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

  • Роблять круасани з листкового тіста з начинкою, застосовуючи густе варення, свіжі чи консервовані фрукти, шоколад, сир, варене згущене молоко.

  • Без начинки готувати простіше всього: трикутні заготовки змащують м'яким маслом і згортають традиційним способом. Щоб ласощі не вийшло прісним, додають цукор, корицю.

  • Для рум'яної поверхні, перед випічкою круасани змащують сумішшю з 1 жовтка і 30 мл молока.


  • Круасани з листкового тіста без начинки

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Без начинки смачніше виходять круасани з листкового дріжджового тіста. Замість наповнення застосовують м'яке вершкове масло, випічка в такому разі виходить неймовірно ароматною. Важливо пам'ятати, що покупне тісто прісне, тому краще доповнити вироби цукром або навпаки спеціями, полити зверху глазур'ю або посипати пудрою, кунжутом, тобто додати улюбленого смаку простий випічці.
    Інгредієнти:

  • дріжджове тісто – 500 г;

  • вершкове масло – 70 г;

  • цукрова пудра – 1 ст. л.;

  • ваніль;

  • жовток – 1 шт.;

  • молоко – 30 мл


  • Приготування

  • Тісто розморозити і трохи розкачати.

  • Змастити пласт м'яким маслом, посипати сумішшю пудри і ваніліну.

  • Розрізати на трикутні сегменти, згорнути рулетами, сформувати форму півмісяця.

  • Змастити сумішшю жовтка і молока.

  • Приготування круасанів з листкового тіста триватиме 30 хвилин при 180.


  • Круасани з листкового тіста з шоколадом - рецепт


    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Найпоширеніший варіант приготування ласощів – це круасани з листкового тіста з шоколадом, діти будуть без розуму від такого частування! Для начинки застосовують плитку, порізаний на часточки, готові краплі, скибочки відомого дитячого шоколаду. Прикрашають ласощі глазур'ю або посипають цукровою пудрою.
    Інгредієнти:

  • тісто – 500 г;

  • шоколад – 100 г;

  • молоко – 20 мл


  • Приготування

  • Розморожене тісто трохи розкачати, розрізати на трикутні заготовки.

  • На широку сторону викласти по часточці шоколаду, згорнути рулетами.

  • Викласти на деко з пергаментом, змастити молоком.

  • Випікати круасани з листкового тіста 25 хвилин при 190 градусах.


  • Круасани з листкового тіста з вареним згущеним молоком

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Піч круасани з листкового тіста зі згущеним молоком – справа проста і дуже вдячна, адже з простих і бюджетних продуктів виходить відмінне ласощі, що всі домашні гідно оцінять. Згущене молоко краще купити готове, воно більш густе і не розтечеться по деку під час випікання, а з дріжджового тіста заготівля вийде пишніше і розсипчастою.
    Інгредієнти:

  • тісто – 500 г;

  • варена згущене молоко – 1/2 б.;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Тісто розморозити, зовсім трохи розкачати.

  • Розрізати на трикутники, розподілити на широкій частині заготовок по одній чайній ложці згущеного молока.

  • Згорнути рулетами, змастити жовтком.

  • Випікати круасани зі згущеним молоком з листкового тіста 25 хвилин при 190 градусах.


  • Круасани з «Нутеллою» з листкового тіста

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Круасани з листкового тіста з шоколадною пастою – ласощі яке з'їдається швидше, ніж печеться, дуже смачні частування ще в гарячому вигляді, коли нутелла в середині рідка і не застигла. Готується випічка дуже швидко, тому є можливість встигнути створити солодкість до ранкової трапези і подати з чашкою гарячої кави.
    Інгредієнти:

  • дріжджове тісто – 500 г;

  • нутелла – 150 г;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Тісто розморозити, розкачати, розрізати.

  • На широку частину трикутника викласти по 1 ч. л. нутелла, згорнути рулетами.

  • Викласти заготовки на деко з пергаментом, змастити поверхню жовтком.

  • Випікати круасани з нутеллою з листкового тіста 25 хвилин при 190 градусах.


  • Круасани з листкового тіста з варенням

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Круасани з джемом з листкового тіста – гарна ідея для швидкого приготування ласощів з продуктів, які є під рукою. Варення повинне бути густим, начебто конфітюру або повидла, якщо є фруктові скибочки в сиропі, можна їх застосувати, процідивши від солодкої рідини. З півкілограма тесту виходить приблизно 10 невеликих рогаликів.


    Інгредієнти:

  • тісто – 500 г;

  • варення – 2/3 ст.;

  • жовток – 1 шт.;

  • пудра для посипання.


  • Приготування

  • Розморожений напівфабрикат розкачати, розрізати на частини, викласти по 1 ложці варення, без рідкого сиропу.

  • Згорнути заготовки рулетами, викласти на деко з пергаментом.

  • Змастити жовтком, випікати 20-30 хвилин при 200 градусах.

  • Трохи остиглі круасани з листкового тіста посипати пудрою.


  • Круасани з сиром з листкового тіста

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Круасани з листкового тіста з сирною начинкою – ідеальне рішення, щоб нагодувати привередливую малечу корисними продуктами. Тісто краще взяти бездріжджове, наповнення додати ягід або родзинок. Випічка хороша як в гарячому вигляді, так і в остиглому, доречним доповненням до ласощів стане не тільки чай або каву, але і склянку молока.
    Інгредієнти:

  • бездріжджове тісто – 500 г;

  • сир – 100 г;

  • малина – 100 г;

  • цукрова пудра – 1 ст. л.;

  • ваніль;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Тісто розморозити, розкачати, розрізати на частини.

  • З'єднати сир з пудрою, ваніліном.

  • Викладати на широку частину заготовки по 1 л. сирної начинки, зверху по 2-3 ягоди.

  • Згорнути рулетами, змастити жовтком.

  • Випікати 30 хвилин при 200 градусах.


  • Круасани з листкового тіста з яблуками

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Круасани з готового листкового тіста – хороша підмога, коли гості вже на підході, а десерту в будинку не виявилося. Маючи в морозилці таку заготовку, можна з легкістю творити чудові страви всього за півгодини, з урахуванням часу на підготовку інгредієнтів. Фруктова начинка – всесезонний варіант, можна застосовувати порізані скибочками яблука або натерти на тертці м'якоть, з'єднавши з цукром і спеціями.
    Інгредієнти:

  • тісто – 700 г;

  • яблука – 2 шт.;

  • цукор – 2 ст. л.;

  • кориця – 1 ч. л.;

  • молоко – 20 мл;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Тісто розкачати, розрізати.

  • Яблука натерти на крупній тертці або порізати мілкою соломкою. З'єднати з цукром і корицею.

  • На широку частину заготовки викласти начинку, згорнути рулетами.

  • Змастити сумішшю жовтка і молока.

  • Випікати 25 хвилин при 190 градусах.


  • Круасани з вишнею з листкового тіста

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Спекти круасани з покупного листкового тіста і наповнити ягодами – справа не химерне. Напівфабрикат краще взяти дріжджовий, а вишня теж згодиться заморожена, якщо є свіжа – ідеально, потрібно обов'язково видалити кісточки. Ягоди у власному соку теж підійдуть, будь варіант вимагає просушки ягід і обсипання крохмалем, щоб сік не відразу втік з рулету.
    Інгредієнти:

  • дріжджове тісто – 650 г;

  • вишня – 200 г;

  • білий шоколад – 70 г;

  • крохмаль – 1 ст. л.;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Тісто розкачати, розрізати.

  • Шоколад порубати на шматочки.

  • Вишню просушити, обсипати крохмалем.

  • На широку частину заготовки викласти по 3-4 ягоди і по 1 часточці шоколаду.

  • Згорнути рулетом, змастити жовтком.

  • Випікати 25 хвилин при 180 градусах.


  • Круасани з листкового тіста з сиром - рецепт

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Чудовий варіант порадувати гостей випічкою несолодкою - приготувати круасани з сиром з листкового тіста. Для начинки згодиться будь, трохи солонуватий сир: твердий, сулугуні або моцарелла, в останньому варіанті можна додати трохи чебрецю, так смак ласощів буде цікавіше. Для оформлення поверхні застосовують кунжут, подають частування гарячим.
    Інгредієнти:

  • дріжджове тісто – 500 г;

  • сир – 100 г;

  • жовток – 1 шт.;

  • молоко – 1 ст. л.;

  • кунжут – 1 ст. л.


  • Приготування

  • Тісто розкачати, розділити на великі трикутники.

  • Порізати сир брусочками.

  • Викласти сир на заготівлю, згорнути рулетами.

  • Змастити сумішшю молока і жовтка, посипати кунжутом.

  • Випікати 25 хвилин при 190 градусах.


  • Круасани з мармеладом з листкового тіста

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Всім малятам точно сподобаються маленькі, «на один укус», круасани з цукерками з листкового тіста. Мармеладні часточки потрібно брати невеликого розміру і різнокольорові, так ласощі вийде ще і красивим. При бажанні можна обваляти заготовку в цукрі, роздрібнюваних горішках або посипати пудрою після охолодження.
    Інгредієнти:

  • тісто – 500 г;

  • мармелад – 10-15 шт.;

  • жовток – 1 шт.;

  • цукор – 2 ст. л.


  • Приготування

  • Розморожене тісто розкачати, розрізати на невеликі трикутники.

  • На кожну заготовку викласти по цукерці, згорнути рулетом.

  • Змастити жовтком, посипати цукром.

  • Випікати 20 хвилин при 180 градусах.


  • Круасани з корицею з листкового тіста

    Круасани з листкового тіста - рецепти з шоколадом, згущеним молоком, варенням та іншими начинками

    Швидкий і простий варіант приготування ласощів без начинки - круасани з листкового бездріжджового тіста з корицею. Шалено смачне частування приготується всього за півгодини, подавати його можна і гарячим і в охолодженому вигляді. Такі ласощі можна підігрівати в мікрохвильовій печі, на хрустких якостях це не позначиться.
    Інгредієнти:

  • бездріжджове тісто – 500 г;

  • цукор коричневий – 2 ст. л.;

  • кориця – 1 ч. л.;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Тісто розкачати, посипати сумішшю цукру і кориці.

  • Розрізати на трикутники, згорнути рулетами.

  • Змастити жовтком, посипати корично-цукровою сумішшю.

  • Випікати 20 хвилин при 190 градусах.
  • Додав: admin | 7-03-2018, 20:38
    Переглядів: 340