Помідори з корицею на зиму

Помідори з корицею на зиму – рецепт
Крім маринадів, плоди чудово зберігаються в маслі. Закрийте пару невеликих банок консервованих томатів черрі з великою кількістю пряностей, а потім використовувати їх в якості начинки для піци і бутербродів або ароматного доповнення до пасти, овочам і м'ясного рагу.
Інгредієнти:
Приготування
Перед розподілом томатів по банкам їх слід запекти зі спеціями, для цього, вимиті плоди розкладають у жароміцної форми, посипають щедрою пучкою великої морської солі і цукрового піску, свежесмолотым коріандром і поливають цитрусовим соком. Крім того, разом з томатами на деко покладіть розламані паличку кориці, лист лавра і зірочку бадьяна. Розмістіть форму в розігрітій до 180 градусів духовці на півгодини, а потім перемістіть гарячі плоди в чисту банку разом з прянощами і залийте олією. Така заготівля простоїть при кімнатній температурі всю зиму.
Помідори з м'ятою і корицею на зиму
Як можна говорити про томатних заготовках, виключаючи зі списку рецепти соусів. Цей томатний соус може також використовуватися як пікантний, пряний маринад для м'яса або подаватися з останнім до будь-якого з гарніром з овочів або круп.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу займіться підготовкою всіх складових. Видалити насінну коробку з перців (солодких і гострого), а стінки плоду довільно і крупно наріжте. Очистіть і наріжте цибулю, томати бланшируйте, видаліть шкірку і також розділіть на шматки довільного розміру. Покладіть всі овочі в чашу блендера і пюрируйте. Перелийте пюре в сотейник і влийте до нього вино з медом. Слідом додайте паприку, м'яту і корицю. Залиште соус побурлить близько 15 хвилин, а тим часом стерилізуйте скляну тару будь-яким бажаним способом. Розлийте пряний соус гарячим ємкостей і щільно закрийте кришками. Коли соус охолоне при кімнатній температурі, його можна буде розміщувати на зберігання в коморі або в холодильнику.
Помідори на зиму з корицею і гвоздикою
Зовсім незвична в наших краях, але від того не менш смачна, заготівля з помідорів з корицею на зиму – це ароматний джем. Так, ми звикли готувати джеми лише з фруктів і ягід, але дайте цим рецептом шанс і ви

Інгредієнти:
Приготування
Бланшируйте томати і зніміть з них шкірку. Крупно наріжте плоди і покладіть в жаровню. Слідом додайте сік лайма, нарізаний чилі (насіння попередньо видаліть) і всі прянощі. Томіть джем на невеликому вогні до загусання, близько 1 години 15 хвилин, а потім розлийте по стерильним банкам і закатайте.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соус з аличі на зиму
З яскравою і кисленькой аличі можна готувати не тільки варення або компоти. Цей фрукт дуже гармонійно поєднується з більшістю овочів і спецій. Далі

Аджика з зелених помідорів на зиму
В період заготовок з овочів на зиму потрібно обов'язково випробувати на ділі нові рецепти. Щоб урізноманітнити свій асортимент консервації,

Аджика з агрусу
Якщо врожай агрусу досяг великих обсягів і їсти ягоди у свіжому вигляді вже несила, рекомендуємо пустити їх на приготування гострого часникового

Абрикосове пюре на зиму
Якщо у вас великий врожай абрикосів та вже все варення і компоти закриті, саме час заготовити пюре на зиму. Розповімо, як зробити таке ласощі

Як солити помідори?
Кінець літа – сезон врожаю і пора консервування. Хочете запастися помідорами на зиму? Зробіть з них соління. Щоб насолоджуватися свіжим смаком

Мариновані помідори на зиму
Мариновані помідори – класика заготовок. Існують сотні рецептів їх приготування, але у кожної господині знайдеться свій, який припав до смаку усій