Маца – рецепт
![Маца – рецепт Маца – рецепт](/uploads/posts/2015-07/maca-recept_271.jpeg)
Рецепт єврейської маци
Інгредієнти:
Приготування
Поки температура духової шафи доходить до позначки 180 градусів у нас залишається досить часу, щоб приготувати і розкачати тісто для хліба. Змішуємо борошно з хорошою пучкою солі. Окремо збиваємо яйце з водою і маслом, і вводимо рідину до борошна. Замішуємо тісто, ділимо його навпіл і розгортаємо в великі коржі товщиною близько міліметра. Обережно перекладаємо мацу на покритий пергаментом деко і наколюємо виделкою. Приготування маци в духовці займе 10-12 хвилин, після чого коржі витягаємо, остуджуємо пару годин і лише потім пробуємо.
Маца з пшеничного та кукурудзяного борошна
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо духовку до максимально можливої температури, на більшості пристроїв це відмітка в 250 градусів. Змішати обидва види борошна разом і вливаємо до сухих інгредієнтів воду з маслом. Замісивши еластичне тісто, ділимо його на 8 частин, кожну тонко розкачуємо і викладаємо на попередньо розігріте деко в духовці. Наколюємо коржі виделкою і посипаємо сіллю, а потім підрум'янюємо в розпеченому духовій шафі.
За бажанням коржі перед випічкою можна посипати кунжутом, маком або сушеними травами або замінити частину борошна висівками для більшої користі. Мацу з висівок можна запекти і в электровафельнице, останню попередньо розігрівають до 200 градусів і випікати в ній тонко розкатане тісто секунд 20-30.
Маца з цільнозерновий борошна
![Маца – рецепт Маца – рецепт](/uploads/posts/2015-07/maca-recept_752.jpeg)
Інгредієнти:
Приготування
Поставивши духовку розігріватися до 230 градусів, приступаємо до замішування тіста. Борошно з'єднуємо з сіллю і заливаємо водою. Замішуємо тісто близько 3 хвилин, ділимо на 3-4 порції і тонко розкачуємо кожну з них. Нарізаємо тісто на порції будь-якої форми і розміру, викладаємо на деко, наколюємо і ставимо готуватися 5-6 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
![Кугель – рецепт](/uploads/posts/2015-07/kugel-recept_221.jpeg)
Кугель – рецепт
Кугель може бути приготований з різних продуктів. Іноді це гарнір, іноді — десерт. В цьому блюді вражає не тільки простота, але і вишуканість,
![Страви з маци - рецепти](/uploads/posts/2015-07/stravi-z-maci-recepti_911.jpeg)
Страви з маци - рецепти
Виявляється, з маци можна приготувати безліч різних страв. З традиційного єврейського хліба роблять бутерброди, закуски, гарячі страви і навіть
![Коржі на сметані](/uploads/posts/2015-03/korzh-na-smetan_571.jpeg)
Коржі на сметані
Коржі на сметані завжди виходять легкими і пишними навіть у початківців господарок. Такі коржі відмінно підійдуть до сніданку, оскільки готуються
![Узбецький коржик](/uploads/posts/2015-01/uzbecka-korzhik_221.jpeg)
Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,
![Мексиканська перепічка](/uploads/posts/2015-01/meksikanska-perepchka_791.jpeg)
Мексиканська перепічка
Мексиканські коржі - це не тільки чудова альтернатива хліба, але і прекрасна основа для піци або фахітос. Сьогодні ми поговоримо, як спекти
![Як приготувати хичини?](/uploads/posts/2015-01/yak-prigotuvati-hychiny_631.jpeg)
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили