Рецепт бурфи

Чи То справа домашнє ласощі, яке виходить куди ситніше і, що важливо, дешевше. Як приготувати бурфи самостійно, ми розберемося разом з вами в цій статті.
Класичне бурфи з сухого молока
Інгредієнти:
Приготування
Зазвичай класичне вершкове бурфи готують з якісного сухого молока з додаванням жирних вершків (35%) або сметани.
На першому етапі в емальований (головне не тефлонову!) посуд закладаємо шматки вершкового масла і цукор, для смаку за бажанням можна додати ванільний екстракт. Суміш ставимо на вогонь і варимо до однорідності (тобто. повного розчинення цукру). Потім можна додати вершки і знову довести масу до кипіння. Суміш-основу остуджуємо і починаємо додавати сухе молоко: на першому етапі кладемо половину всієї кількості, а далі поступово підсипаємо. Збивання продовжуємо до тих пір, поки маса не стане густою і тягучою.
Після, бурфи розподіляємо рівним шаром в будь-якої ємності, яка вистелена харчовою плівкою і змащеній олією. Десерт застигає в холодильнику протягом мінімум 6 годин, а потім його можна розрізати на порційні шматки, сформувати з кожного кульку і обваляти його в кунжуті. Кунжутне бурфи повторно охолоджуємо і подаємо до столу.
Правильно приготоване бурфи з якісного молока добре тримає форму і не боїться кімнатної температури.
Бананові бурфи «Райська насолода»
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки вершкового масла розтоплюємо на сковороді, додаємо цукор і сметану, тримаємо суміш на вогні до однорідності, не забуваючи помішувати час від часу. Потім сковороду можна зняти з вогню, додати сухе молоко і збити до загусання. Окремо в міксері робимо пюре з 2 стиглих бананів середнього розміру і додаємо до основної суміші для бурфи, туди ж відправляється і нарізані сушені банани. Готові бананові бурфи розливаємо по формах або заливаємо суцільним пластом, а зверху рясно посипаємо кокосовою стружкою, яка не тільки зменшити жирність готового блюда, але і додасть по-справжньому тропічний смак. Десерт буде готовий до вживання після 6-8 годин перебування в холодильнику.
До складу тропічного бурфи можна включати пюре або цукати з будь-яких екзотичних фруктів.
Карамельне бурфи - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Закладаємо В каструлю вершкове масло і цукор, чекаємо, поки останній

Рекомендуємо добрі рецепти

Банановий кекс - рецепт
Банановий кекс - дуже красива і смачна випічка, яку хочеться їсти знову і знову. Приготувати дане ласощі не складе труднощів навіть недосвідченій

Панір
Сир панір прийшов до нас з Індії, тому тепер ми знаємо секрети приготування цієї смакоти. Причому з радістю готові поділитися з вами. Хочете

Самоси з фруктами - рецепт
Індійські пиріжки - самос - дуже легке і швидке страва, що представляє із себе трикутні пиріжки з тонкого прісного тіста, обсмажені в олії. Начинкою

Сир панір в домашніх умовах
Сир панір - це традиційний індійський сир. Його широко використовують в кулінарії у створенні різних страв. І сьогодні ми розповімо, як легко можна

Бурфи з сухого молока - рецепт
Бурфи - це східна солодкість, родом з Індії. Її готують з сухого молока. Давайте розглянемо декілька простих рецептиков створення цієї смакоти.

Кунжутне бурфи
Бурфи - це індійська солодкість, яка готується з сухого молока, кунжуту і цукру. Давайте розберемо кілька рецептів смачного кунжутного бурфи. Читаємо